Keşke herkes Faruk Özak kadar Trabzonspor'lu olsa.
TRabzon'da dikili ağaçları olmayanlar,Trabzonspor'u kullanarak oy kapmaya çalışıyolar.Ayıptır ayıp.Önce Trabzon'a TRabzonspor'a bugüne kadar ne verdiniz çıkın onu söyleyin.
Dinime küfreden müslüman olsa bari.
Faruk Özak'a sahip olduğu herşeyi Trabzonspor vermiştir. Faruk Özak bugün çıkıp Trabzonspor'un hakkını bile savunmuyor. Bakın haksızlığını demiyorum hakkını bile savunmuyor. Hakettiği şeyin elinden alınmasına karşı duramıyor. Kendi rantını,koltuğunu düşünüyor. Daha dün şikeyle ilgili o kadar mevzu çıktı. Hani nerede spordan sorumlu devlet bakanı Faruk Özak ? A kişisi ya da B kişisi olsa yemin ediyorum daha çok savunur hakkımızı. Olmaz olsun böyle Trabzonspor'lu.
X - İyi de başkanım kaç yaşına geldim ben şampiyonluk görmedim.Sence bizim hakkımız yenmedi mi ?
Y - Olur mu olum öyle şey, başbakan ne yapmış yani ?
X - 8 senedir Türkllük'le alakası olmayan Alex, Aziz, başbakan görüşmesi ?
Y - Futbol sahada kazanılır.
X - Hakemler ?
Y - Hepsi haklı karar verdi, ben maçta bağırırken arkam dönük ama sonradan izliyorum maçları.
X - Peki başkanım, sen nasıl diyorsan.
Y - He, şöyle.Kolay mı sanıyorsun bu polarları yapmak.Sonra sadece maç bileti 100 Tl, ben 70 Tl topluyorum taa İzmir'e götürüyorum sizi.Nasıl dönüyor bu değirmen ? Biz Trabzonspor için varız.
- Bu Pankartı yaptıranların vicdanı rahatsa dahada başka bişey söylemeye gerek yok...
Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
Gördüğüm kadarıyla Trabzon şehri bugün bir şişe sodayı dikip güzelce içti. 2 hafta sonra da güzelce gazını atar.
Sonra sen sağ ben selamet, çalınan şampiyonluğu afiyetle hazmetmiş oluruz biter gider.
Ben demiştim, bizim Karadeniz insanının eski halleri yok artık diye..
benim bildiğim bu tribün grupları kulüplerce beslenirdi meğer siyasetende besleniyorlarmış.ama bu onların ilk vukuatı değil.nöri albayrak döneminde herkesimden tepki alan albayrak ve ekibine maratona astıkları destek pankartı hala daha akıllarda.
bir tribün grubunın herkese eşit olması gerekirken bir tarafa yakın durması onun geleceği için iyiye dalalet değildir.ben yakın zamanda kopmalar bekliyorum tg de.
Şimdi yapılan bir açıklama vardı. Siyasete bulaşanlar felan kınanmıştı. E şimdi kim siyaset yapıyor be kardeşim. Nedir bu.
Bu nasıl bir pankarttır anlamadım...Ya o pankartı yapanlar çakma oflu yada ben çakma ofluyum.
Oftan kaç kişi ile konuştuysam bu pankartın aksini söylüyo...
Sizde mi ulan sizdemi...
Burda siyaset konuşulmasın ne olur.Partiler,odur budur,herkes kendisine saklasın fikir ve yorumlarını.Sadece Trabzonspor adına,haklı haksız olan durumlar eleştirilsin.Burası TBMM değil,BMN...
En son Sibel tarafından düzenlendi; 31.05.2011, 22:32.
Yorum