Akp Trabzon mitingini aynı bu şekildeydi. Erkek sesi yoktu aralarında.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Sayın Bakan ! Faruk Özak'ın Savunması (İtirafı)
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak Ahmet Başkaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTrabzon'da erkek- kadın oranı nedir bilen var mı yahu . Harbi harbi anormal bir durum vardı
Yorum
-
İlk olarak Ahmet Başkaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTrabzon'da erkek- kadın oranı nedir bilen var mı yahu . Harbi harbi anormal bir durum vardıGördüğünüz görüntüde de aslında bir terslik yok. Ama kadınların önde oluşu da bu görüntünün oluşmasında etkilidir kesinlikle yani kamera arkaları net olarak alamadı.
Yorum
-
Fişleme mi yapıldı?
İlk olarak Ahmet Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebirşey sormak istiyorum. Yalnış hatırlamıyorsam 3 sene evvel sivasta kimliğinde Trabzon yazanlar stada alınmadı. Bunlardan biriside bendim. O zamanlar bordomavi.net de dahil bütün Trabzonspor camiası bunun bir insanlık ayıbı olduğu konusunda hem fikir değil miydi? Hatta o zaman sivas deplasmanında insan olmak gibi bir başlık bile açılmıştı. Peki gelelim bugüne. Üzerinde Trabzonspor forması olanlar miting alanına alınmadı değil mi? Bu olaylar arasında ki farkı birisi bana söylesin lütfen.
bunu şu açıdan değerlendirin, protesto için falan değil. Ben sağlam bir Trabzonspor taraftarıyım. Oyumu vereceğim parti konusunda hala daha kararsızım. Ve memleketime gelen her lideri dinleyerek karar vermeye çalışıyorum. Bütün mitinglere forma ile gittim ama bugün gidemedim. Bu benim özgürlüğüme bir engel değil midir?
Saygılar..
Demek ki, bu bastırılan tişörtlerin amacı FİŞLEMEK İMİŞ. Alenen, miting meydanına protesto yapma ihtimali olan taraftarı almamak için, onları ayırd edebilmek için bu yönteme başvurulmuş.
Ben de kendi kendime çözemiyorum. Bu kadar tepkinin olduğu ortamda, parti amblemli Trabzonspor tişörtlerini neden yaptırdılar diye? İnsanların daha çok tepkisini çekmesi gerekirdi böyle bir uygulamanın. Meğerse onlar, protesto etmeyecek insanları ayırd edebilmek için bu yönteme başvurmuşlar.
Başka mantıklı bir açıklama bulamadım tişörtler için.İyi ki varsın TRABZONSPOR
Yorum
-
Spordan Sorumlu Devlet Bakanı Hakan Şükür olur umarım. Keşke Trabzon sayın bakana gereken cevabı verip kendisini meclis dışı bırakabilse ama bu mümkün değil. Seçilse de bir daha o koltuğa oturmasın, gitsin uyuklasın meclis sıralarında o da diğerleri gibi. Kulüpten de elini ayağını çeksin. Gölge etmesin yeter!#7 King of Kings
Yorum
-
Olayın bir diğer tarafı , başka ilden insanlar falan getirildi deniliyor . Misal yarısı toplama olsun kalan yarısı , diğer partilerin mitinginin rahat 2-3 katıydı
Kimse kusura bakmasın Trabzon insanı devletin yatırımından memnun sanırım Bayraktar haklı çıkacak burda beni taşlayacak arkadaşlarda kusura bakmasın kötü bir niyetim yok ama vaziyet bu .
Yorum
-
İlk olarak yigits tarafından gönderildiYa bi git dostum yaa.Hiçbir şeyi sorgulamadan kabullenen bağnaz taraftarlarımızı görünce gerçekten çok utanıyorum.Hakkımız yendi hakkımız ben hiç şampiyonluk görmedim sen gördün mü? Bizlerin akıttığı gözyaşlarının sorumlularını nasıl görmezden gelebiliyorsun.Trabzonspor uğruna canını verenlerin sen ve senin gibiler yüzünden mezarda kemikleri sızlıyor!!
Sadece göz yasi degil...
Her yil zamanimin yarisindan cogunu Trabzonspor'a ayiriyorum...
Bazilarida gelmis Basbakani savunuyor halen, tabi konudan birhaber olunca böyle olmasi dogal.İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...
Yorum
-
Trabzonspor harici siyasi konularına lütfen girilmesin dostlar. Durumu sadece Trabzonspor ilintili olarak değerlendiriniz lütfen ve devletin üst kademelerinde bulunan insanlara yönelik eleştirinizi lütfen uygun ifadelerle dile getirin.
Teşekkürler...“Her kim kendini kıymetli bilirse, onun tevazudan nasibi yoktur.”
Malik bin Dinar
Yorum
-
İlk olarak yigits tarafından gönderildiPankart ne iş? Bence bu adamların artık tribüne alınmaması lazım.
Yorum
-
İlk olarak Sibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTGnin yaptırdığı pankartı görmemenizi diliyorum.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum