Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Sayın Bakan ! Faruk Özak'ın Savunması (İtirafı)

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Ömer Faruk61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Rezil Kepaze Seçim uğruna kendini kurtarmak uğruna ettiklerin yetmedi.Şotayı niye sattın zamanında? Haysiyetsiz rezil herifler nefret ediyorum sizinle hemşeri olmaktan...

faruk ozak siyaset ugruna Trabzonspor un sampiyonlugunun calinmasina seyirci kaldigi gibi bu kulubu girtlagina kadar siyasete bulastirdi. is hak savunmaya gelince 3 maymunu oynadi ama is Trabzonspordan nemalanmak olunca aptapot gibi 6 kaldan sarip sarmalayip kulubun uzerine coreklendi , yanliz sota yi mehmet ali yilmaz satti

Yorum

• Trabzon sehri olarak su adamlara ders veremezsek Trabzonspor her seye razıdır
      Su bosbakanı oleseyiye savunanalarada ultra kılım.

Yahu resmen el birligi ile sampiyonluk gitti.

Ben Ts nin sampiyonluk zarari enb az 50 milyon erodur.
      Selcuk bile gitmeyebilirdi sampiyon olsak
      13 Vitor Hugo

Yorum

• Trabzonspor üzerinden eleştirmek neden spora siyaset karıştırımak oluyor bunu da anlamış değilim.

Şampiyonluk mücadelesinde rol oynayacaksın, şampiyonluğun çalınmasına en azından seyirci kalacaksın,bu şehrin en büyük değerine zarar vereceksin bu nedenle eleştirilmeyeceksin.

Elbette Trabzonspor üzerinden de eleştirileceksiniz.Elbette insanların oy rengini de belirleyecek yaptıklarınız.

Trabzonlu duble yoldan önce Trabzonspor'un şampiyonluğunu ister. Aleyhine çalışanlarada gerekli desi verir.

Geçmişte olduğu gibi.

Ayrıca yukarıdaki mesajdaki logolu forma haberi doğru ise insanları kendinizden iyice iğrendirmekten başka bir işe yaramaz.

Bu arada bu gerçekleşirse yönetimin gıkı çıkacak mı bakalım.Her şeyden önce patent haklarına aykırı bir durum.

Ama yönetimde nerede öyle adam.
        ÖNCE TRABZONSPOR DİYECEKSİN…ENDÜSTRİYEL FUTBOLA HAYIR!!! #DİREN TRABZONSPOR

UNUTURSAK KALBİMİZ KURUSUN...#KORAY ÇAPOĞLU

Yorum

• valla dün trabzondaki akrabalarımı aradım şehir merkezinde tepkiler had safhada anca köylerde durum farklı orda tepki falan yok.zaten meydanı köylerden gelenler doldursa yeterde artar.
          ama hala merakla bekliyorum 31 mayıs gününü ne olacak en azından araklıdaki gibi bir tepki olsa yeter.

Yorum

• Arkadaslar
            Eger bu adama ders vermek istiyorsak
            Bu adamin parasini geri verme Kampayasi baslatalim
            Selamalr
            Pasolig birilerin para kazanmasi icin yapilmis bir uygulamadir

Yorum

• İlk olarak nesta61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Son Dakika Bilgisi: 31.05.2011 Günü Trabzon Şehrinde Yapılacak Olan Akp Mitingi İçin İsminin Açıklanmasını İstemeyen Bir Kargo Firmasına 20 Bin Adet Üzerinde Akp Logosu Bulunan Bordo Mavi Renklerde Formalar Gelmiştir..

OZAKKKK sporu siyasete karistirmayin diyen sen deyilmiydin??? CIKSANA nerdesin..!??????

Ts Club 20.000 bin tane forma satamiyor, adamlar yalakalik icin bu kadar forma basmislar he...
              Isin o tarafi onemli degil, klupte buna izin vermis olmali, cunku Ts formasini alet etme haklari olmamasi lazim..

Bizim klubumuzun baskani Azizden daha yakin hukumete merak etmeyin.
              Buradan iddia ediyorum, secimden once Sadri baskan cikip "Basbakanin gunahi yok" aciklamasi yapacak.
              Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim.
              Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim.
              Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz.

Yorum

• BMNyi bu sene takdirle karşılıyorum. açık konuşayım eskiden doğru düzgün mesajlar veremiyor diye düşünmekteydim fakat şimdi gayet güzel Trabzonsporun çıkarları doğrultusunda, hepimizi ileriye götürecek mesajlar veriliyor. gurur duyuyorum, umarım genele yayılır bu mesajlar. Taraftar gruplarının da yanlışları yüzlerine vurulmalı. her alanda ileriye gidersek, tepkimizi doğru yerde ve gereken sertlikte verirsek başarı arkasından gelir. altyapı kurulmadan başarılı olamadığımızı gördük, bizler sert, birlikte, trabzonsporun çıkarları doğrultusunda hareket edebilseydik şuan şampiyonduk, buna eminim. sen bu şerefsizlere yaptıkları şerefsizliklerle %50 oy verirsen olacağı budur, seni takmaz ve satar. umarım biz de satacağız. öfkem hiç dinmeyecek!..
                OF Republic! (Doka, Doumbia, Yarmolenko, Jay Emanuel Thomas, Ndongala)

Yorum

Son Dakika Bilgisi: 31.05.2011 Günü Trabzon Şehrinde Yapılacak Olan Akp Mitingi İçin İsminin Açıklanmasını İstemeyen Bir Kargo Firmasına 20 Bin Adet Üzerinde Akp Logosu Bulunan Bordo Mavi Renklerde Formalar Gelmiştir..

OZAKKKK sporu siyasete karistirmayin diyen sen deyilmiydin??? CIKSANA nerdesin..!??????
                  yanlışlık var bu işte,o formalar sarı-laciverttir,önlerinde ampül resmi ve rte yazısı,arkalarında alex yazıyordur

Yorum

• Trabzonspor'u pis oyunlarınıza alet etmeyin.Trabzonspor' siyasete karıştırmayın.Faruk Özak umarım tekrar bakan olmazsın.Bu takıma katkından çok zararın var.
                    TRABZONSPOR
                    iyi ki varsın Eren Bülbül...
                    İyi ki varsın Arslan Kulaksız...

Yorum

• ben onlarin kargo firmasini .......................................

göyem isimvermiyormus niye !!!!!!!!

ulan böyle bir sey olursa vallahi bpüyük rezaletlik vallahi ,

formalarin üstüne akp logosu.

o zaman bence bu senenin modasi da söyle olmasi lazim akpnin dagitti apkl logolu formalarini akp logosun yeri kesilip alinmis olmasi !!!

Yorum

• Bir siyasi partinin logosunun yer aldığı formayı giyen Trabzonspor'lu olamaz.

Çok açık ve net olarak söylüyorum.
                        ÖNCE TRABZONSPOR DİYECEKSİN…ENDÜSTRİYEL FUTBOLA HAYIR!!! #DİREN TRABZONSPOR

UNUTURSAK KALBİMİZ KURUSUN...#KORAY ÇAPOĞLU

Yorum

• İlk olarak winner tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Bir siyasi partinin logosunun yer aldığı formayı giyen Trabzonspor'lu olamaz.

Çok açık ve net olarak söylüyorum.
                          bu lafin altina imza atarım. bir siyasi parti logosu ile Ts formasini aynı yerde gormek utanc vericidir.

Bu formayı alan giyen dagitan kesinlikle ucuzdur
                          13 Vitor Hugo

Yorum

• 31 mayıs mitingi için pankart hazırlığı falan yok mu? Katkıda bulunalım.

Yorum

• İlk olarak muts61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Trabzonspor'u siyasete bulaştıran Özak elini bu takımdan çek.Senin gibi spor bakanı istemiyoruz bu takıma Sadri Şener'i getirmekten başka ne yaptın?Bizim spor Bakanı Trabzonsporlu diyerek övünmemiz gerekirken şu söylediğimiz cümlelere bak bu takımı biraz savun..Siyasette herkese iyi görüneceğim diye birilerinin yalağı olma.
                              Geçen yıl bursa şampiyonluğa giderken Bursalı bakan egemen bağış ve federasyondan levent kızıl'ın bursanın haklarını korumak için yaptıkları açıklamalar herhalde unutuldu.Unutulan diğer şey de geçen yıl her maçta bursanın hakemler tarafından nasıl destek gördüğü. Yazıklar olsun trabzonspordan önce görülen menfaatler peşinde koşanlara

Yorum

bunları alan, üstüne giyen bizden değildir bumu siyaseti TRABZONSPOR'a akarıştırmamak sayın özak sayın başpakan bunlar geldigi zaman trabzon logosunu söküp gerisini yakmak lazım ne zannediyolar bunlar kendilerini.....
                                Eski kullanıcı adı: olikos61
                                Memleketler içerisinde bir güzel memleketir Türkiye yedi bölge yedi iklim ama
                                Trabzon'da futbol oynamak zor zanaat imkansız değil ama zor.....

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X