Ne zaman dinlesem 30 sene önce yapılanlardan bahsediyor sayın bakanımız. İyi de bu sene oldu anlatın bir daaa.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Sayın Bakan ! Faruk Özak'ın Savunması (İtirafı)
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
-
Sporun gerçekten siyasete alet edilmemesi gerekir ama bunu öncelikle siyasi anlamda ülkeye karşı sorumlu olanlar yapmalı, Faruk Özak'ın bu yaptığı açıklamalar, Başbakan'ın soluk soluğa giden bir yarışta Fenerbahçeli olduğunu kamuoyuna hissetirmesi gibi sayabileceğimiz bir çok somut örnek önümüzde dururken bu yanlışlardan dolayı mağdur edilmiş taraftarın sadece taraftarlık duygusundan hareketle sporu siyasete alet etmek suretiyle hakkını gasp eden siyasilere haklı bir refkleks göstermesini sporun siyasete alet edilmesi olarak yorumlamak içi boş somut bir dayanaktan yoksun bir söylemden başka bir şey değildir.
Derseniz ki muhalefet partilerinin bunu siyasete alet etmesi ve bunun üzerinden siyaset yapması yanlıştır o konuda % 100 haklısınız derim, ama emin olun onların yerinde şuan iktidarda olan parti de olsa o da bu durumda siyasi menfaatinin gerektirdiği şekilde hareket ederdi. Anlayacağınız bunların tek derdi oy sen, ben, Trabzonspor kimsenin zerre umrunda değil....
Yorum
-
Sayın bakanın esnaf ziyaretinde kendisine serzenşte bulunanlara sinirli şekilde "siz de ikinciliğe sevinin" dediği yazılmıştı.
İnanmak istememiştim, bu kadar da olmaz herhalde demiştim.
Ama dün sky türkte buna benzer şeyler söyledi.
"Trabzonspor taraftarı niye üzlüyor, ikincilik de başarıdır" dedi.
Sanki bir yıldır uzay mekiğinde, olan bitenden haberi yok.
Sanki şampiyonluk mücadelesi son derece dürüst ve temiz şekilde sonuçlanmış.
Trabzonspor taraftarı sussun, sevinsin diyor.En son winner tarafından düzenlendi; 28.05.2011, 12:17.ÖNCE TRABZONSPOR DİYECEKSİN…ENDÜSTRİYEL FUTBOLA HAYIR!!! #DİREN TRABZONSPOR
UNUTURSAK KALBİMİZ KURUSUN...#KORAY ÇAPOĞLU
Yorum
-
Biz Aziz Yıldırım'a laf ediyoruz fakat bu insanlar bize Aziz'den daha fazla zarar vermiştir. Hiç olmazsa onun safı belli. Adam zaten karşımızda. Peki bunlara ne demeli. Bunlar Trabzonspor'a ve Trabzon halkına ihanet etmiştir. Bu Faruk Özak gibiler her zaman siyasi çıkarlarını Trabzonspor'dan önde tutacaklardır. Çünkü onun hizmet etmekle yükümlü olduğu bir siyasi partisi ve lideri var. O bir görev adamı. Bu saçmalamalar tamamen suçluluk psikolojisinin bir ürünü. Camia olarak bu insanlardan kurtulmamız gerekli. Şimdi başımıza bir de Galatasaray kongre üyesi Erdoğan Bayraktar çıktı.
Çekin pis ellerinizi artık Trabzonspor'un üstünden. Bunlar yüzünden Trabzonspor'da bağımsız yöneticiler barınamıyorlar. Trabzonspor devlet destekli bir takım değildir. Bu güne kadar devletden bir hayır görmedi bundan sonra da görmez. Devletimizin üç tane takımı vardır onlarda belli. Gelip bize Trabzonspor'a şunu bunu yaptık diye anlatmasınlar. Biz kime ne yapıldı biliyoruz.
Trabzonspor'luların yarası bu kadar tazeyken. Bizi ayağa kaldıracak şampiyonluğumuz çalınmışken bunlar oy derdine düştüler. Bir panik başladı bunlarda amigo gibi dolaşmaya başladılar ortalıkta.
Lütfen artık Trabzonlu Bakan, Federasyon Başkanı vs. görmek istemiyoruz. Sahibine veya siyasal otoriteye hizmet etmek zorunda olan insanlardan Trabzonspor'a bir hayır gelmez.
Trabzon halkı lütfen gör artık. Bu insanlar Trabzonspor'u yere sermiş üstünde tepinerek oy istiyorlar.
Bunlara gerekli dersi verelim artık.
Yorum
-
Sayın bakanın sky türk röportajından:
"Trabzonsporlular sanıyorlar ki ben Trabzonlu bakanım taraf olacağım Trabzonspor'un haklarını koruyacağım.Böyle bir şey yok ben taraf değilim."
nedense sayın başbakanın "bitaraf olan bertaraf olur"sözü geldi aklıma...ÖNCE TRABZONSPOR DİYECEKSİN…ENDÜSTRİYEL FUTBOLA HAYIR!!! #DİREN TRABZONSPOR
UNUTURSAK KALBİMİZ KURUSUN...#KORAY ÇAPOĞLU
Yorum
-
İlk olarak qlii tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHayaldi, Gerçek Oldu!İlk olarak Ilelioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle31 Mayis'ta Basbakanla birlikte Trabzon'da sayarlar....
- Tanjant hayaldi gercek oldu...
- Zagnos hayaldi gercek oldu...
- E bak Stat'da gercek olacak, oda hayal degilmiydi?...
- Futbol'a gelince; Fenerbahce'nin Sampiyonlugu hayaldi gercek oldu...
Faruk'ta alkislar artik...
............................................
İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...
Yorum
-
maksadım flood değil arkadaşlar ama trabzonun bu sezonunun 12 hazirana denk gelmesi üzücü...10 milyon fenerbahçeli seçmen varken sesimizi malesef duyuramıyoruz.bana bu takımı sevdiren babam bile artık trabzondan kesti.birdaha böyle sezon yaşayacağız diyor...napalım...hepimiz için hayırlısı ve trabzonspor için hayırlısı olsun...
Yorum
-
Kime Ne Anlatıyorsunuz ?
Biz Size Şampiyonluğu Başbakan Elimizden Aldı Demiyoruz ..
Biz Size, Sayın Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın, Aziz Yıldırım ile Yapmış Olduğu Konuşma Yanlıştı, Etkilenenler Oldu Diyoruz ..
Sayın Bakan Hala Neyi Savunuyorsunuz ? Yanlışa Doğru Denilir mi ?
Ne Kadar Eskileri Konuşsanız, Burada Görmüş Olduğunuz Her Birey En Az Sizin Kadar Trabzonspor'ludur!
Çünkü Trabzonsporluluk, Baba'dan Oğul'a Geçen Bir Saltanattır.
Ve Ben İnanıyorum ki, Bir Gün Gelecek Adalet Yerini Bulacaktır !BMN TRABZON
Yorum
-
Hala daha başbakan bu yarışa etki etmedi diyenler var. Sorarım size, bu ülkede başbakan tek başına iktidar iken
- Aziz sahaya inerse bende inerim, derse
- Aziz'e Avrupalardan kalem yollarsa
- Olmadık zamanda, eften püften bahane ile makamında ayarlayıp, sorun çıkmasın derse
Memur olan hakemler ne düşünür? Basın ne düşünür?
Aptal olmanın lüzumu yok.
Yorum
-
Onur Muhcu aynen katiliyorum;
Burada bircok arkadas neyin ne oldugunu halen anlayabilmis degil yada anlamak istemiyorlar.
Sürekli siyaset yaptigimizi düsünüyorlar, hayir arkadas git kime oy vermek istiyorsan ver, banane yahu.
Bizim derdimiz baska. Bu sorulari cevapla olayi anla...
- Yaris devam ederken, ortam gerginken, Basbakanin, Fenerbahce Kulübü Baskani Yildirim'i ve Futbolcusu Alex'i makaminda kabul etmesi dogru bir davranis mi degil mi? Bu görüsme sezon sonu yapilabilir miydi yapilamaz miydi?
- Bu görüsmede basina yansiyan su konusma - Basbakan "Buca'da bir aksilik olmasin", Aziz Yildirim "Yok olmaz, ayarlariz" - Trabzonspor camiasina saygisizlik midir degil midir?
- Sizce bütün bu yasanalar 27 senedir "o büyük günü" bekleyen Trabzonspor Taraftarina ve Halkina haksizlik midir degil midir?
- Sizce bir ülkenin Basbakani'nin Futbola Siyaseti karistirmasi dogru mudur degil midir?
...............................................
En son Ilelioglu tarafından düzenlendi; 28.05.2011, 18:28.İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum