Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Sayın Bakan ! Faruk Özak'ın Savunması (İtirafı)

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Madde 15 e de cevabı ben vereyim

Fenerbahçe şükrü Saraçoğlu stadı Avrupa’nın en modern statlarından biri olmasına rağmen öncelikle bu stadın Anadolu yakası gibi otel konusunda son derece kısır bir bölgede olması, Avrupa yakasından Anadolu yakasına maç saatlerinde geçişin zorluğu , çevresinde 40 dönümlük boş arazinin olmaması yüzünden Şükrü Saraçoğlu stadı devre dışı kalmıştırayrıca Mahmut Özgener bu stadın kabul edilmesi için ellerinden gelen her şeyi yaptıklarını fakat UEFA’ya kabul ettiremediklerini beyan etmiştir

Yorum

• İlk olarak Barış Bağcıoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Madde 15 e de cevabı ben vereyim

Fenerbahçe şükrü Saraçoğlu stadı Avrupa’nın en modern statlarından biri olmasına rağmen öncelikle bu stadın Anadolu yakası gibi otel konusunda son derece kısır bir bölgede olması, Avrupa yakasından Anadolu yakasına maç saatlerinde geçişin zorluğu , çevresinde 40 dönümlük boş arazinin olmaması yüzünden Şükrü Saraçoğlu stadı devre dışı kalmıştırayrıca Mahmut Özgener bu stadın kabul edilmesi için ellerinden gelen her şeyi yaptıklarını fakat UEFA’ya kabul ettiremediklerini beyan etmiştir
      İlk gönderdiğin mesajda hakkımı yemişsin, ben aksine kupanın bize sus payı olarak verilmediğini bileğimizin hakkıyla aldığımızı söylüyorum. Eğer Aksi olsaydı 28 yıldır kupa alamayan bir FB yi mutlu etmek için her şeyi yaparlardı sizin inandığınız şekliyle Başbakan ve Aziz ve federasyon. Ayrıca hepimiz biliyoruz ki bir tarafımız ( taraftar olarak) Bursanın şampiyonluğunu istemiyor ama öbür tarafımız da FB ye hem de son maçta " gördün mü ebeninkini" demeyi çok istiyorduk. Ama seyrettiğimiz maçta orta yapmaya çalışırken atılmış bir gol,gol yemek için demeyelim ama atmamak için neredeyse çaba göstermiş olduğumuz gözünüzden kaçmış olamaz.

Ben demiyorum ki tertemiz pir pak şampiyon oldu bu kolpacılar. Ama olayı gereğinden fazla çığırından çıkartıyoruz. En azından ben öyle düşünüyorum.

Bursa şampiyon olurken Bursaya kaç puanı beleş olarak yazdılar diyorum sen Faruk Çelikten bahsediyorsun. Eee bu durumda Faruk Çelik Başbakana rağmen Bursayı şampiyon mu yaptı diyeceğiz? Ve aynı şekilde Faruk ÖZak'a bak Faruk Çelik Bursayı şampiyon yaptı, sen bizi sattın demek ne kadar mantıklı.

Lütfen tamam, yaralıyız, acayip incinmişiz ve gerçekten özellikle son beyanatı Bakan beyin (Tefecilerin elinden kurtardık....)fecaat olmuştur. Kabul. Ama yeter artık. Öfke gözümüzü kör ediyor. Ve böyle devam ederse bu klübü yönetenler sırf taraftarı susturup gönüllerini almak adına abuk subuk şeyler yapacaklar.

Bu bize bir şey kazandırmaz.

Gelelim Stad meselesine

İstanbulun Kadıköyünde olmayıp Trabzon'un sahip olduğu şey nedir?

50 binlik Stad mı?
      Daha fazla Otel mi?
      Katlı otoparklar mı?

hangileri??

Haa doğru Kadıköyün bir bakanı yok ama Trabzon'un var değil mi?
      Ey zengin olan, bütün hamdler kendisine ait olan, ey yoktan yaratan ve tekrar iade edecek olan, ey çok acıyan ve (dostlarını) çok seven rabbim! Beni helalinle haramından ve fazl-u kereminle senden başkasına muhtaç olmamdan müstağnî kıl! (AMİN)

Yorum

• Bu abuk subuk şeyler derken neden bahsetin abicim

ayrıca stat meselesinde
        Kadıköy den bahsediyoruzzz.
        Sarçoğlu olarak değil oraya Kadıköy olarak bakıldığı için o stada 2016 verilmedi
        bunuda biliyorsun.
        Son maçta kimse Trabzonsporlu futbolcuların (bunlar 5 kişi) direneceğini tahmin etmedi diğerleri zaten pek fazla oynamadı kabul ama asla diyet ödemeye çıkmadı bu takım...

Yorum

• Sizin Trabzonsporluluğunuzun içine tüküreyim ben. Ben de bu partiye oy veriyorum ama 'en kalbi' yerlerim körelmemişti. Girin bakın antuda aynen bu soruları satır satır görürsünüz. Bu senenin fb için ne kadar önemli olduğunu, bu sene muhakkak şampiyon olmalarının ne kadar önemli olduğunu, bunun için ne ne gerekiyorsa en ahlaksız şekilde yaptıklarını görürsünüz. Senin savunduğun bakan bunca adaletsizlik karşısında neden bir gün çıkıpta böyle olmaz kendinize çeki düzen verin demedi. Bakanın görevi adaleti korumak değil miydi? Şimdi her zaman vardı efenim mi oldu.
          Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
          Murat

Yorum

Bu abuk subuk şeyler derken neden bahsetin abicim

ayrıca stat meselesinde
            Kadıköy den bahsediyoruzzz.
            Sarçoğlu olarak değil oraya Kadıköy olarak bakıldığı için o stada 2016 verilmedi
            bunuda biliyorsun.
            Son maçta kimse Trabzonsporlu futbolcuların (bunlar 5 kişi) direneceğini tahmin etmedi diğerleri zaten pek fazla oynamadı kabul ama asla diyet ödemeye çıkmadı bu takım...

Diyet ödeme değildi bu, kimse 5. bir takımın şampiyon olmasını istememiyordu. Çünkü Bu pastanın daha da bölünmesi demekti. Ayrıca Trabzon için bir başka kayıp daha vardı ki o da İstanbul'a rağmen şampiyon olabilmiş tek takım ünvanı. Bunu asla istemedik. Ama kader böyle olmadı ve (malesef) Bursa şampiyon oldu. Haa maalesef derken FB nin şampiyon olmasını istiyorum manası çıkmasın kesinlikle, maçtan sonra hele o ilk 2 dakika yaşadığım keyif 96 nın acısına denkti. Ama Acısını içimden hala atamadığım asıl maç Cem Papila faciasının yaşandığı, yaşatıldığı maçtır ki hala daha aklıma geldikçe Papilaya beddua ederim, söverim,lanet okurum. Aha gene aklıma geldi. Bu sefer nesine sövsem ya da bed dua etsem acaba. Kuşu ötmez olur inşallah
            Ey zengin olan, bütün hamdler kendisine ait olan, ey yoktan yaratan ve tekrar iade edecek olan, ey çok acıyan ve (dostlarını) çok seven rabbim! Beni helalinle haramından ve fazl-u kereminle senden başkasına muhtaç olmamdan müstağnî kıl! (AMİN)

Yorum

• İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Sizin Trabzonsporluluğunuzun içine tüküreyim ben. Ben de bu partiye oy veriyorum ama 'en kalbi' yerlerim körelmemişti. Girin bakın antuda aynen bu soruları satır satır görürsünüz. Bu senenin fb için ne kadar önemli olduğunu, bu sene muhakkak şampiyon olmalarının ne kadar önemli olduğunu, bunun için ne ne gerekiyorsa en ahlaksız şekilde yaptıklarını görürsünüz. Senin savunduğun bakan bunca adaletsizlik karşısında neden bir gün çıkıpta böyle olmaz kendinize çeki düzen verin demedi. Bakanın görevi adaleti korumak değil miydi? Şimdi her zaman vardı efenim mi oldu.
              ... hamsiyiz biz balik hafizalii herkez unutur herseyii ...
              14 eylul 2011 milano'nun fethi

Yorum

• Bu sene güvendiğimiz dağlara kar yağma senesi.
                Özkan SÜMER

Yorum

• İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Sizin Trabzonsporluluğunuzun içine tüküreyim ben. Ben de bu partiye oy veriyorum ama 'en kalbi' yerlerim körelmemişti. Girin bakın antuda aynen bu soruları satır satır görürsünüz. Bu senenin fb için ne kadar önemli olduğunu, bu sene muhakkak şampiyon olmalarının ne kadar önemli olduğunu, bunun için ne ne gerekiyorsa en ahlaksız şekilde yaptıklarını görürsünüz. Senin savunduğun bakan bunca adaletsizlik karşısında neden bir gün çıkıpta böyle olmaz kendinize çeki düzen verin demedi. Bakanın görevi adaleti korumak değil miydi? Şimdi her zaman vardı efenim mi oldu.
                  Seviyeni koru da konuş, uykun varsa git yat arkadaşım. İğrenç tükrüğünü de benim Trabzonsporluluğumdan uzak ağzının içinde tut.

Yorum

• İlk olarak A.T.R tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Seviyeni koru da konuş, uykun varsa git yat arkadaşım. İğrenç tükrüğünü de benim Trabzonsporluluğumdan uzak ağzının içinde tut.
                    TRABZONSPORUN HAKKINI KORUYAMIYAN bir bakan icin bunlar deymez renkdaslarim abilerim kardeslerim yapmayin ...
                    14 eylul 2011 milano'nun fethi

Yorum

• İlk olarak A.T.R tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Diyet ödeme değildi bu, kimse 5. bir takımın şampiyon olmasını istememiyordu. Çünkü Bu pastanın daha da bölünmesi demekti. Ayrıca Trabzon için bir başka kayıp daha vardı ki o da İstanbul'a rağmen şampiyon olabilmiş tek takım ünvanı. Bunu asla istemedik. Ama kader böyle olmadı ve (malesef) Bursa şampiyon oldu. Haa maalesef derken FB nin şampiyon olmasını istiyorum manası çıkmasın kesinlikle, maçtan sonra hele o ilk 2 dakika yaşadığım keyif 96 nın acısına denkti. Ama Acısını içimden hala atamadığım asıl maç Cem Papila faciasının yaşandığı, yaşatıldığı maçtır ki hala daha aklıma geldikçe Papilaya beddua ederim, söverim,lanet okurum. Aha gene aklıma geldi. Bu sefer nesine sövsem ya da bed dua etsem acaba. Kuşu ötmez olur inşallah
                      Ben Cem papilanın en son nesine küfretmiştim ha buldum. ama neyse sölemim de abi boş ver sen papilayı falan bir papila gelir bir yıldırım gelir bir bir bilmem ne gelir.

Ben açıkça söyleyeim Trabzonum şampiyon olmuyorsa isterse siirt olsun umrumda değil pasta filan o gün ben FB nin şampiyonluğu kaybetmesini istedim bukadar açık bizim sayemizde başka bir anlamı yoktu yani FB nin şampiyon olmamasının

Yorum

• arkadaşlar valla bu kadar sahipsiz takımı kim olsa harcamaya çalışır.bize sahip çıkacak adamlar lazım bize.
                        bu arada medyayı afedersiniz....sim geliyo.boğacam ya elimde olsa adamları.bu kadar da şeref yoksunluğu olmaz
                        "Eğer yasalara saygı gösterilmesini istiyorsak, önce saygı gösterilecek yasalar yapmak lazımdır."
                        Louis D. Brandeis

Yorum

Ben Cem papilanın en son nesine küfretmiştim ha buldum. ama neyse sölemim de abi boş ver sen papilayı falan bir papila gelir bir yıldırım gelir bir bir bilmem ne gelir.

Ben açıkça söyleyeim Trabzonum şampiyon olmuyorsa isterse siirt olsun umrumda değil pasta filan o gün ben FB nin şampiyonluğu kaybetmesini istedim bukadar açık bizim sayemizde başka bir anlamı yoktu yani FB nin şampiyon olmamasının

Sağlıcakla kal , sabah olmuş yahu
                          Yatayım artık.

Yorum

• metin abi on numara yazmışsın da başbakan gibi söyleyeceksin bak şöyle:

874 trilyon nireeeeeeeeeeee 27 trilyon nireeee.

Hesap ortada
                            Ne hasta bekler sabahı, ne de taze ölüyü mezar ne de şeytan bir günahı şampiyonluğu beklediğim kadar.

Yorum

• 45 yıldır bu camianın içindeyim diyor sayın bakan ama şampiyonluğun bu camia için ne anlama geldiğini anlayamamış.

İstediğin kadar duble yol yap hatta Trabzon' tut başkent yap insanlar unutmaz çalınan şampiyonluğu.

Bu şehir bu camia için öncelik Trabzonspordur.Trabzonspor başarılı ise insanlar mutludur yoksa tepkilidir.

Tüneli,tramvayı geçiniz...
                              ÖNCE TRABZONSPOR DİYECEKSİN…ENDÜSTRİYEL FUTBOLA HAYIR!!! #DİREN TRABZONSPOR

UNUTURSAK KALBİMİZ KURUSUN...#KORAY ÇAPOĞLU

Yorum

• tek kelime : şerefsizler
                                Fırtına esecek

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X