sayın bakan...devletimizin bakanısın,makamından ötürü saygıyı hakediyorsun.ama bizi daha yalandan yere savunma.gördüğüm yerde söverim sana.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Sayın Bakan ! Faruk Özak'ın Savunması (İtirafı)
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
"Kocaman" bir bakanin kendini dusurdugu durumlara bak,
Trabzonsporlulugu bile tartisilacak hale gelmis, neden?
Cunku laflarindan anladigima gore, Trabzonspor taraftari degil, Trabzonsporun sahibi olmak istemis. Neden? Cunku o da biliyor ki sahibi olmaya calistigi klup ile her kapiyi acabilir ve her istedigi insani basarili veya basarisiz kilabilir.Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim.
Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim.
Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz.
Yorum
-
basbakanımızın helali haramı tanımayan ya da emek nedir bilmeyen insanlarla ayni fotograf karesi icerisinde yer almasi yasadıgımız adeletsizliklerin gerceklemesine canak tutmus ve bu rezilligin ortaya cıkmasına isteyerek ya da istemeyerek neden olmustur. beni ve benim gibi bircok akparti secmenini derinden yaralamıstır. basbakana olan sevgimde olan sevgimde cok buyuk bir azalma olmasina ragmen yinede kensine oy verecegimi biliyorum.taraf
Yorum
-
İlk olarak Ahmet Karaman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebasbakanımızın helali haramı tanımayan ya da emek nedir bilmeyen insanlarla ayni fotograf karesi icerisinde yer almasi yasadıgımız adeletsizliklerin gerceklemesine canak tutmus ve bu rezilligin ortaya cıkmasına isteyerek ya da istemeyerek neden olmustur. beni ve benim gibi bircok akparti secmenini derinden yaralamıstır. basbakana olan sevgimde olan sevgimde cok buyuk bir azalma olmasina ragmen yinede kensine oy verecegimi biliyorum.
Böyle alaturkalıklar sadece bizde olur sadece bizde.
Yorum
-
İlk olarak sarman61 tarafından gönderildiBoş oy atmak yerine hangi partiye verelim oyumuzu bir tavsiye alabilirmiyiz.
Çünkü buradaki mevcut durum parti propagandası yapmak değil Trabzonsporumuzun hakkının gaspedilmesine göz yumup ses çıkartmayanlara vereceğimiz tepkidir.
Bugün bu a partisi yarın b partisi olabilir. Önemli olan adil olarak tarafsız davranması---------------------------------------
KARADENİZ TAŞACAK TOPRAK BORDO KOKACAK YAĞMUR MAVİ YAĞACAK..
Yorum
-
İlk olarak Ahmet Karaman tarafından gönderildinerede ne yazacagimi sana sormam daha dogrusu hickimse nerede ne yazacagini sana sormaz. yasandıgını dusundugum olumlu gelismelerden bir tanesini bile yazmamisken bunu dillendirmeniz hayata nasıl baktıgınızı gosterıyor zaten.
Kafana göre değil mi ?
Git ver!Hamiş
Yorum
-
İlk olarak Ulusoy61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞu açıklama, Trabzonspor'un büyüklüğünü anlamadıkları ona göre davranmadıklarının itirafıdır.
Ne derse desin ne yaparsa yapsın şu cümleyi Faruk Özak için kimse kullanamaz...Faruk Özak'tan bahsediyoruz...
Mesela eski futbolcular Trabzonspor’da forma giydikleri için ben dahil onlara hep ulvi mükemmeliyete dair anlamlar yükledik. Sonuçta ne oldu ? en kritik en zor zamanda fire verenler kimler oldu ?
Bırakın etkili olması gereken konumu, siyasi bir kişiliğin Trabzonspor’un en can alıcı konularının hepsinde saçmalıyor ve ciddiye alınmıyorsa ona daha ne denir ?
Eleman sıkıntısı çekmeyen yarıştığımız camialara bakarsak kifayetsiz insanların aramızda olması kadar aptalca birşey olamaz. Hele ki bu insanlar herşeyini Trabzonspor’a borçlu ise...Trabzonspor √Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|İki Renk ve Asalet √BordoMavi.Net √
Yorum
-
Ya ne bicim is. Sen avucunun icinden parmaklarin kirilarak sampiyonlugun kacirilisina tanik ol, nerdeyse otuz yillik beklemenin, verilen o kadar emegin, alinterinin buhar olup ucusunun acisini yasa, sonra da gel su tartismalara, aciklamalara tanik ol.
Trabzonspor kimin umurunda? Burada bir avuc insaniz kendimizi aciyla yirtiyoruz. Gece yatip sampiyonlugun nasil elimizden calindiginin tum acisini hissedip uyku tutturamiyoruz. Sonra gelip bu konuda birseyler yapmalari icin oralara getirdigimiz, koseler, unvanlar sagladigimiz insanlarin bu nemalarini koruma kavgalarina Trabzonspor'umuzu nasil harcadiklarini goruyoruz.
Gercekten Trabzonspor bunlarin hangisinin umurunda?"Trabzonspor şampiyon oldu da biz mi etmedik?'' R.T.Erdogan - T.C. Basbakani
http://stopmatchfixing.com/ ¡Unutma, unutturma!
Yorum
-
İlk olarak Ahmet Karaman tarafından gönderildinerede ne yazacagimi sana sormam daha dogrusu hickimse nerede ne yazacagini sana sormaz. yasandıgını dusundugum olumlu gelismelerden bir tanesini bile yazmamisken bunu dillendirmeniz hayata nasıl baktıgınızı gosterıyor zaten.
Yorum
-
İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHiç kimsenin oyuna karışmam...Bunu doğru da bulmam...Ama genel olarak iktidar partisi ile çok da problemi olmayan ben bu seçimlerde Trabzon dan ciddi bir refleks bekliyor ve umuyorum...Üstelik Belediye seçimlerinden yaşanandan çok daha ciddi bir refleks olacağını düşünüyorum.
Trabzon da yaşamasam da ben sandığa özenle hazırlayacağım bordo mavi pusulamı atacağım. Saat 5 den sonra sandık açıldığında oradakilerin yüz şeklini görmek içni orada olacağım....poetricus
Yorum
-
Biri çıksın desin ki Faruk Özak Trabzonspor ile anılmasa yinede Bakan veya Millet vekili olabilirdi.
Faruk Özak Trabzonspor'dan sürekli çıkar sağlamıştır. Bunu göz ardı etmemek gerekir.@tsmustafakemal
"Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU
Yorum
-
İlk olarak Külünkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen kullanırım, kimden bahsettiğimi iyi biliyorum. Bir insanın geçmişi günümüzde ve gelecekte sürekli doğru karar vereceği sürekli doğru işler yapacağı anlamına gelmiyor.
Mesela eski futbolcular Trabzonspor’da forma giydikleri için ben dahil onlara hep ulvi mükemmeliyete dair anlamlar yükledik. Sonuçta ne oldu ? en kritik en zor zamanda fire verenler kimler oldu ?
Bırakın etkili olması gereken konumu, siyasi bir kişiliğin Trabzonspor’un en can alıcı konularının hepsinde saçmalıyor ve ciddiye alınmıyorsa ona daha ne denir ?
Eleman sıkıntısı çekmeyen yarıştığımız camialara bakarsak kifayetsiz insanların aramızda olması kadar aptalca birşey olamaz. Hele ki bu insanlar herşeyini Trabzonspor’a borçlu ise...
Aynı cümleyi Erdoğan Bayraktar için kullansaydınız altına imzamı atardım.# BMN #
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum