fındıktan sonra trabzonsporu da bitirdiler ama ben inanmıyorum biz yine onları 1. parti olarak çıkarırız sandıktan görürsünüz.. biçuval kömüre oy satanların trabzonspor umurunda olmaz..
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Sayın Bakan ! Faruk Özak'ın Savunması (İtirafı)
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak Adulyan7 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülefındıktan sonra trabzonsporu da bitirdiler ama ben inanmıyorum biz yine onları 1. parti olarak çıkarırız sandıktan görürsünüz.. biçuval kömüre oy satanların trabzonspor umurunda olmaz..
Yorum
-
dikkat ettim de son iki gündür trabzon sokaklarından iktidarın seçim arabaları geçmiyor !!!!
suçluluk psikolojisi olsa gerek !!!''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)
feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !
Yorum
-
İlk olarak Nytre tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüledikkat ettim de son iki gündür trabzon sokaklarından iktidarın seçim arabaları geçmiyor !!!!
suçluluk psikolojisi olsa gerek !!!---------------------------------------
KARADENİZ TAŞACAK TOPRAK BORDO KOKACAK YAĞMUR MAVİ YAĞACAK..
Yorum
-
İlk olarak abcabca tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTrabzonspor konusu tamamda, fındık kömür bunlar tamamen siyaset içerikli mesajlar, forum iyice siyaset meydanına döndü..
Yorum
-
İlk olarak SAMILEKINCI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDiğer partilerin bunu dile getirmesi aslında hakkıdır. Çünkü Trabzonspor şampiyon olsa
emin olun iktidar partisi bunu sonuna kadar kullanacaktı. Trabzonsporda bu şehrin en önemli
parçasıysa ve iktidarın başbakanı fenerli diye hakemler üstünde, rakipler üstünde
etkisi oldu ve Trabzon bu neden şampiyonluğu kaybettiyse o zaman bunun dile getirilmesi
normaldir.
Ama bana kalırsa da sizin öneriniz daha mantıklı güçlü bir organizasyon yapılıp seçimde GEÇERSİZ oy kullanılmalı ve çoğunluk oy pusulasına TRABZONSPOR yazıp protesto etmelidir seçimi.
Bu da en doğal hakkımızdır.FAAŞOD ONPKDA
Yorum
-
İlk olarak SAMILEKINCI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDiğer partilerin bunu dile getirmesi aslında hakkıdır. Çünkü Trabzonspor şampiyon olsa
emin olun iktidar partisi bunu sonuna kadar kullanacaktı. Trabzonsporda bu şehrin en önemli
parçasıysa ve iktidarın başbakanı fenerli diye hakemler üstünde, rakipler üstünde
etkisi oldu ve Trabzon bu neden şampiyonluğu kaybettiyse o zaman bunun dile getirilmesi
normaldir.
Ama bana kalırsa da sizin öneriniz daha mantıklı güçlü bir organizasyon yapılıp seçimde GEÇERSİZ oy kullanılmalı ve çoğunluk oy pusulasına TRABZONSPOR yazıp protesto etmelidir seçimi.
Bu da en doğal hakkımızdır.
Yorum
-
Bu açıklamanın Milliyet - Hürriyet - Fanatik - Fotomaç - Haberturk - Akşam - Sabah - vs. yerine haber61'e yapılmış olması da daha trajikomik.
İçeri oynayama devam.
Bu lafları ulusal basına söyleseydin de, bari şu ankinden 1 santim daha yürekli diyebilseydik.
Bakan! Dikkat!
Arkadandan gölgen geliyor...
Yorum
-
Bizim yerimizde beşiktaş veya gese hatta hatta bursaspor olsaydı bu kadar aleni hakkları yenirmiydi acaba , trabzonlu bu kadar mı pısırıklaştı, lobisi yok bizi takan da yok, hakan şükür efendi afkurmuş bunlar duygusal tepkiler diye, balık hafızamıza güveniyorlar, ben kendi adıma hazmedemiyorum, trabzon halkı hazmederse ben de futbol işlerini bırakıp eski hayatıma döneceğim. 20 sene önce de aynı ayak oyunları vardı beni futboldan soğutan yıl 2011 değişen birşey yok, zihniyet aynı. yazıklar olsun hram zıkkım olsun.
Yorum
-
İlk olarak Adulyan7 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülemadem siyasetçileri suçluyoruz onlara cezalarını siyaset meydanında vereceğiz o zaman öyle değil mi??
Yorum
-
İlk olarak ÇaGaTaY tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen istikrarlı olarak Ak partiye oy veren birisiyim. Ama bu seçimde özellikle Trabzonda akparti çıkmamasını gönülden istiyorum. Trabzonsporun geleceği için. Türkiye genelinde zaten akparti yine götürecek. Trabzon dışı bölgelerden Trabzonsporluların verdiği tepki hiç bi şekilde anlaşılamaz. Ama Trabzonda bu çok anlaşılır bir şekilde ortaya çıkabilir. Trabzonsporun geleceği için çok önemli dedim çünkü Trabzon halkının derdinin ne işsizlik olduğu ne diğer konular olduğu ortaya konduğu takdirde, en büyük hassasiyetinin Trabzonspor olduğu anlaşıldığı anda ne kadar büyük bir hata yaptıklarının farkına varacaklar. En azından belediyeyi kazanmak için çalışacaklar(!) Başbakan belki farkında değil ama Faruk Özak bu tehlikenin farkına varmış ki 2.günde açıklamayı yapıştırmış. Açıklama çok komik olmuş. Trabzon insanının gözünde daha komik duruma düşme Faruk Özak...
Yorum
-
İlk olarak Kaiser tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTrabzon halkının sesi daha çok çıkmalıdır. Bundan sonra yapılacak olan sadri şener ve yönetiminin istifa etmesi akabinde de bu milletin seçimlerde iktidara darbe vurması gerekmektedir. Bu geçersiz oy ile mi olur başka partiye mi olur bu tartışılır ama iktidarın 1 tane milletvekili çıkarmaması gerekmektedir. Bu artık trabzonun onur meselesi olmuştur.
onu desteklemeli, kimin zararı varsa onu protesto etmeliyiz.
Eğerki seçimlerde darbe vurursak bu çok ses getirir ve bundan sonra iktidarlar Trabzonsporla
uğraşırken 2 kez düşünürler.
Yorum
-
İlk olarak ÇaGaTaY tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen istikrarlı olarak Ak partiye oy veren birisiyim. Ama bu seçimde özellikle Trabzonda akparti çıkmamasını gönülden istiyorum. Trabzonsporun geleceği için. Türkiye genelinde zaten akparti yine götürecek. Trabzon dışı bölgelerden Trabzonsporluların verdiği tepki hiç bi şekilde anlaşılamaz. Ama Trabzonda bu çok anlaşılır bir şekilde ortaya çıkabilir. Trabzonsporun geleceği için çok önemli dedim çünkü Trabzon halkının derdinin ne işsizlik olduğu ne diğer konular olduğu ortaya konduğu takdirde, en büyük hassasiyetinin Trabzonspor olduğu anlaşıldığı anda ne kadar büyük bir hata yaptıklarının farkına varacaklar. En azından belediyeyi kazanmak için çalışacaklar(!) Başbakan belki farkında değil ama Faruk Özak bu tehlikenin farkına varmış ki 2.günde açıklamayı yapıştırmış. Açıklama çok komik olmuş. Trabzon insanının gözünde daha komik duruma düşme Faruk Özak...
Bir arkadaşımında yorumunda dediği gibi ben TRABZONSPOR partiliyim gerisi babam vekil adayı olsa bile takmam.---------------------------------------
KARADENİZ TAŞACAK TOPRAK BORDO KOKACAK YAĞMUR MAVİ YAĞACAK..
Yorum
-
arkadaslar burda sıyaset yapmayın etmeyın dıyenlere bır kac sozum var ;
sudur kı bmn zaten bunları konusmamız ıcımızı dokmemız yerı geldıgınde kaynasmamız yerı geldıgınde rahatlamamız ıcın kurulmustur dıye dusunmekteyım burda bız bır aıle gıbıyız kzıdıgımızda tartıstıgımızda olcak ama sunu bılın kı hersey TRABZONSPOR için kımsenın sıyası rant pesınde oldugunu dusunmemekteyım
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum