Dalga mı geçiyorsun bizimle sen ya .. Milletin siniri tepesinde senin sıkıntına bak !!!
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Sayın Bakan ! Faruk Özak'ın Savunması (İtirafı)
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Ziyaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!” Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar
Yorum
-
İlk olarak ilhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleZiyaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.sen bize sabır ver Allahım.
Trabzonsporlu olmayan Trabzonluyum demesin. TrabZonguldak
Yorum
-
İlk olarak Serdar Dilekoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBakan kör.
Uykum kaçtı iyi oldu ya....
Yorum
-
AAAAAA sahimi sayın bakan Trabzonsporun hakkı mı yenmiş biz hiç farketmemiştik bunu iyiki LİG BİTTİKTEN SONRA söyledin vaybe adamlar hakkımızı yemişler iyimi
EEEEE ne olacak şimdi fenevden kupayı alıp Trabzonspor a mı vereceksiniz?
HADİ ORADAN DALGA MI GEÇİYORSUN SEN BU MİLLETLE---------------------------------------
KARADENİZ TAŞACAK TOPRAK BORDO KOKACAK YAĞMUR MAVİ YAĞACAK..
Yorum
-
İyi de lig bitti, neyse bu bize ders olurTürkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
TRABZON'a geldiğinde şakşakçı çok olur çıkıp adam gibi bir protesto edilmez tüm dünyada konuşulur bir başbakanın bir lig şampiyonluğuna direk etkisi sonucu diye görürüm sonra onun fenerbahçeliliği ama nerde bizimkiler hemen atlar yalaka çok nasılsaRabbim sana binlerce şükür ki! Beni bu renklere tutkun bir kulun olarak yarattın...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum