Bu ilk ziyaretinizse, önce bağlantıya tıklayarak SSS bölümünü kontrol etmeyi unutmayın.
Mesaj göndermeden önce kayıt olmanız gerekebilir: devam etmek için önce kayıt linkine tıklayın.
Mesajları görüntülemeye başlamak için, aşağıdaki seçimden ziyaret etmek istediğiniz forumu seçin.
- İnanmam , vallahamı , hadi be ççç süper bakan faruk...
Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
Vay be sana helal olsun biz niye görmedik!! Unuttuk sayın bakanım biz unuttuk!!! Senin şimdi söylediklerini unuttuk artık! Ayıp dalga mı geçiyosun bizimle?
buca maçından sonra, karabük maçından sonra konuşacaktı, zerre kadar değeri yok bundan sonra söylenen cümlelerin benim için.
Yenilebiliriz hatta belki iki üç gol yeriz ama ben 90dk. bitmeden hep galip geleceğimize inandırırım kendimi, ben inanmazsam, oyuncum hayli hayli inanmaz, ben inanmazsam kimse inanmaz, cünkü ben Taraftarım! Ben sahibiyim bu Takımın, çünkü ben Taraftarım!
Yorum