Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Maçlarimizi anlatan Lig TV spikeri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Recluse61 tarafından gönderildi
    Digiturk'un Trt ile anlasamamasi bize yaradi yoksa bu sene de maçlarimizi seyredemeyecektik.Geçen sene üyeydim sirf bizim maçlari vermedigi için iptal ettirdim.Dedim ki oradaki görevli bayana ''Yahu ratingden bahsediyorsunuz biz ikinciyiz Besiktas 14. Besiktas bos tribünlere oynuyor maçimizi simdi vermeyeceksiniz de ne zaman vereceksiniz'' 'Kem küm edip geçistirdiler.Bu sene de üye olacagim ama aradigimda yine kesin bir sey söyleyemiyorlar.Bütün maçlarimiz verilecek mi acaba bu konuda bilgisi olan bizi aydinlatirsa sevinirim

Evet bu sene tüm maçlarimiz verilecek bundan emin olabilirsin.(haftada 4 canli maç)

Baksaniza adamlar bu hafta A.gücü-G.birligi maçini bile canli veriyorlar!

http://www.ligtv.com.tr/yayinakisi/?day=17&month=9&y ear=2005&sTime=1Edited by: Kimi
    Görmek istemeyenden daha kör kimse yoktur!

Lao Tzu

Kazanamadiginiz GP\'mi var KIMI yazin bir bosluk birakin GP adini yazin 1963\'e yollayin KIMI kazansin!!!

Yorum

• bu sene maclarimizi vermeye basladilarya kesin sampiyon oluruz[img]smileys/smiley4.gif[/img][img]smileys/smiley4.gif[/img]
      KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR

Yorum

• Insallah
        guRbetcigençleR

Yorum

• demistim beyler bu sene hepsini verecekler

.........::::ıl cApiTaNo::::.......

Yorum

• keske maçlar ntvde verilse yada maçlarimizi anlatan murat kosova olsa[img]smileys/smiley19.gif[/img]
            <font color=red>`Your <font color=black>Heart</font> Size More Important Your <font color=black>Body</font> Size`</font>

Yorum

• keske maclarimizi alman kanallari ispanyol ve ingliz kanallari versede bizde gururlansak.
              KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR

Yorum

• Maçlarimizin Alman Ispanyol kanallarinda verilmesi sansini kaybettik maalesef

Yorum

• yaw ne yaptiniz ya. kim bu spiker? kimi getirttiniz. kesin fenerlidir. herif mac bitince nasil sevindi. ÖZTÜRK ABI kurtar bizi ya
                  Ben Asyada büyüyen, Avrupaya yürüyen TÜRKÜM. Krallara bas egdiren, kiliselere hilal ve yildiz giydiren TÜRKÜM!!!
                  Ben daglarda gemi gezdiren, kilicina bas egdiren TÜRKÜM. Ben OSMANLININ torunuyum - TÜRKÜM.

Yorum

• Gelen gideni aratiyor.
                    İki renk ve Asalet Bordomavi.net

Yorum

• Maclarimizi anlatan spikerler hakkinda yorum yaparsam banlanirim.
                      Bizim çektiğimiz, adamlığın bedeli.

Yorum

Yükleniyor...
                      X