Arkadaslar Öztürk Pekin acaip Ts lidir. hatta sanirim bunun ya annesi yada bir akrabasi erdogduda yasiyor. gelmisti erdogduya bi aralar. Ts li oldugunu her zaman söyler. zaten bizim maclarda bazi pozisyonlarda Ts li oldugunu belli edercesine hirsli anlatiyor maclari.
hatta eziklerin formunda gezerken orda gördüm. eziklerin zoruna gidiyor onun Ts maclarini hirsli neseli anlatmasi forumlarda görmüstüm. ama tabiki mac anlatimi yetenek isidir. anlatan kisi Ts li olsunda kim olursa olsun. en azindan ayni duygulari paylasiyoz o kisiyle.
mayisti sanirim izine giderken istanbuldan trabzona ucakta bjk kafilesi vardi. bjk sebat maci icin Trabzona gidiyorlardi. bende tam öztürk pekinin arkasina ourdum. o haftada istanbul Ts maci vardi. dayanmadim kalktim dedim öztürk abi senin ne isin var simdi trabzonda. cokmu önemli mac var orda da gidiyon maci anlatma. neden trabzon macini vermiyonuz diye sitem etmistim. demek milletin icinde vardi benim düsüncelerki bütün ucaktakiler adamin basina toplandi

bana söyle dedi sen hakliisn ama izlenme oranina göre bu olaylar ceryan ediyor. dedim zoruma gidiyor abi. Maclarimizi izlemek istiyoruz. Demek konusmalarim etkili olmuski bu sene maclar artik sürekli veriliyor.[img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img](biraz ukalalik yaptim kusura kalmayin)

iste böyle ben Öztürk abiyi seviyom. maclarimizi anlatmasindan yanayim. sizi bilmem.!
Yorum