KARADENIZ INSANINA ANLATTIRACAKLAR O SIVE O HEYECAN ÇOK GÜZEL OLUR[img]smileys/smiley36.gif[/img]BI ARA TELEON YAPMISTI
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Maçlarimizi anlatan Lig TV spikeri
Daraltma
X
-
MISSION_61 E KATILIYORUM..AZLA YETINMEYEN ÇOGU NE YAPSIN DERLER...GEÇEN SENE MAÇLARI IZLEYEMIYORDUK...SIMDI IZLIYORUZ AMA...SPIKER UMRUMDA DEGIL....FUTBOL UMRUMDA MAÇI IZLEMEK UMRUMDA,,YATTARA YI IZLEMEK UMRUMDA,FATIHIN GOLLERI UMRUMDA,SYMEK IN ARA TOPLARI UMRUMDA..GERIISI HIKAYEEKONUSMAYI BILIYORSAN KONUSTA IBRET ALSINLAR, KONUSMAYI BILMIYORSAN SUSTA ADAM SANSINLAR
Yorum
-
ARKADASLAR ONU BUNU BILMEM TÜRKIYEDE SPIKER DEDINMI TRT'DEN YALÇIN ÇETIN DERIM GERISI HIKAYE.ISTERIMKI HER MAÇIMIZI O ANLATSIN. INANINKI O RADYODAN MAÇI ANLATTIGI ZAMAN BILE TV'YI KAPATIP MAÇI RADYODAN DINLIYORUM.ÖLÜM NEREDEN GELIRSE GELSIN CENAZEME, BORDO MAVI ÇIÇEK ATILACAKSA MEZARIMA, TRABZONSPORLU YAZACAKSA MEZAR TASIMA; ÖLÜM HOS GELSIN SEFA GELSIN. TSTB
Yorum
-
Bugunku (gaziantep) maci spikeri gercekten iyidi...Eskisinden iyiydi..Egemen Ve Selçuğun içine düştüğü girdaba Allah kimseyi düşürmesin. İnsanların Onurları ve Şerefleri vardır ve Bunun için yaşarlar.
Tavan yaptıklarında istanbul takımlarına transfer olmayan Gökdeniz Ve Fatih Tekke'yi şimdi daha çok seviyorum.
Yorum
-
Elestirerek en mükemmelini bulacagiz.Niye bazilari bu elestirilerimizi hazmedemiyor,anlamis degilim.Maçlarimizi vermemek onlarin ayibiydi.Elestirdik,bagirdik artik maçlarimizi seyredebiliyoruz.Simdi sira spikerde...O kadar.Beklemeyi bilen amacına ulaşır. JOSEPH DE VILLELE.
Yorum
-
İlk olarak Emir BAYRAK tarafından gönderildiBugunku (gaziantep) maci spikeri gercekten iyidi...Eskisinden iyiydi..
Aynen katiliyorum bir spiker maça heyecan katar gerek sesiyle gerek sözleriyle biz mükemmel bir futbol oynadik o maçida anlatmaya mükemmel bir adam olmasi gerekirdi...[b]<font size=\"3\"><font color=BLUE>Hersey <u>Türk</u> Için; <u>Türk</u>\'e Göre, <u>Türk</u> Tarafindan!</font>
Yorum
-
ya tamamda daha gecen seneye kadar maclarimizi izleyemiyorduk simdi en azindan izleyebiliyoruz ama simdide spikere taktik[img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img]
maci o anlatinca daha rahat oluyorum digerleri acayip geriyor adami.bos yere bagirip cigiriyorlar.
KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR
Yorum
-
türkiyenin en iyi spikeri ilker yasin baskasini tanimam[img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img].........::::ıl cApiTaNo::::.......
Yorum
-
diger spikerler amigo gibi.mesela ilker yasin efendinin bizim gs ile
oynadigimiz kupa macini nasil anlattigini hatirlayalim bi.yattaraya
önlem alinmasi gerekir demisti yada gs orta sahanin hakimeyetini geri
almasi gerekir demisti.biz golü atinca ne kadar üzülmüstü.o maci tv de
görmeseydim gs in yabanci takimla oynadigini düsünürdüm.bunada sükür
tüm maclarimiizi öztürk pekin anlatsin
KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR
Yorum
Yorum