dün ercan saatiçi yi izledim biraz küfür etmekten kendimi alamadığım için kapattım bu adam hürriyet de spor müdürü idi kovulmadıysa hala da öyledir adam tam bir fener tetikçisi rıdvanda fenerli ama adam elinden geldiğince objektif olmaya çalışıyo ama ercan saatçi denen tetikçi özel olarak çıkmış kaos ortamı yaratmayı stad da çıkan olayları antep in üzerine yıkmaya çalışıyor ve fener tahminim büyük bi ceza almıcak
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Passat Medyasının Büyük Ayıpları! | Gazeteler, Gazeteciler, TV Kanalları
Daraltma
X
-
İlk olarak ibrahimtonyali tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüledün ercan saatiçi yi izledim biraz küfür etmekten kendimi alamadığım için kapattım bu adam hürriyet de spor müdürü idi kovulmadıysa hala da öyledir adam tam bir fener tetikçisi rıdvanda fenerli ama adam elinden geldiğince objektif olmaya çalışıyo ama ercan saatçi denen tetikçi özel olarak çıkmış kaos ortamı yaratmayı stad da çıkan olayları antep in üzerine yıkmaya çalışıyor ve fener tahminim büyük bi ceza almıcakTrabzon aşkımız çukurda biriken yağmur suyu değil ki güneşte kurusun; deniz misali buharlaşıp yağmur misali akar Ağasar vadisinden tekrar aşağı, olur kocaman kara bir deniz...
Yorum
-
İlk olarak TSelif tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDün akşam adını unuttum belki de Cevat Kol tam bilmiyorum ama şöyle dedi.
Selçuğun menejeri ile görüştüm. Aklında hatta temasta olduğu bir iki Avrupa kulübü var ama Türkiye'de kesinlikle TRABZONSPOR'dan başka bir takımda oynamayacak..
Yorum
-
İlk olarak agasaro tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBugünkü Fotospor gazetesinin yaptığı haberi görenler gözlerine inanamaz. Bu şerefsizlerin yaptığı habere göre Selçuk İnan 16 milyon euro karşılığından Fenerbahçe ile el sıkışmış. Bir insanın böyle bir haber yapabilmesi için ya çok şerefsiz olması ya da Fenerbahçeli olması gerekir.
Yorum
-
İlk olarak Ali İhsan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞerefsiz İstanbul basını
Başka söze gerek yok, Osmanlı döneminden beri bu ülkenin aleyhine çalışan en kokuşmuş kurumlar bunlardır!Ufacık Bir MAÇKA Deresiyim Ama Doğrudan Denize Akarım...
NORTHERNER
RUHSUZ VE ONURSUZ TAKIM İSTEMİYORUM
Yorum
-
İlk olarak Miraç Atalay Çiftçi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleErcan, Hürriyet'te müdür değil artık.
Bu arada Ugur Dündar ne kadar korkmuş ya. O golü atmasaydık hersey bitmişti diyor.
Ay canım benim kıyamam.Ufacık Bir MAÇKA Deresiyim Ama Doğrudan Denize Akarım...
NORTHERNER
RUHSUZ VE ONURSUZ TAKIM İSTEMİYORUM
Yorum
-
ilginç benzerlikler...
kurtuluş savaşı öncesi istanbul'da kurulan rum ve ermeni örgütlerinin isimleri: Hürriyet ve nümayiş cemiyeti (ermeni), Pontus Vatan Cephesi (rum), Fanatik Ermeni Kilise Cemiyeti (ermeni)...
şimdi bu istanbul basının bizans oyunlarını neden çok sevdiğini herkes daha iyi anlamıştır.
Yorum
-
İlk olarak ISTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHabertürk'ün internet sitesinde fener maç fazlasıyla lider. Daha ilginç olan Trabzonspor'un Pazar günkü maçı hala oynamamış gözükmesine rağmen gs P.tesi günkü maçını oynamış görünüyor.KOŞAN VE İYİ PAS YAPAN TAKIM. ÇOK MU ŞEY İSTİYORUM?
Yorum
-
İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...
Yorum
-
Biz koydukça ağlayacaklar..delirecekler biz koydukça !
Yorum
Yorum