Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Passat Medyasının Büyük Ayıpları! | Gazeteler, Gazeteciler, TV Kanalları

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• dün ercan saatiçi yi izledim biraz küfür etmekten kendimi alamadığım için kapattım bu adam hürriyet de spor müdürü idi kovulmadıysa hala da öyledir adam tam bir fener tetikçisi rıdvanda fenerli ama adam elinden geldiğince objektif olmaya çalışıyo ama ercan saatçi denen tetikçi özel olarak çıkmış kaos ortamı yaratmayı stad da çıkan olayları antep in üzerine yıkmaya çalışıyor ve fener tahminim büyük bi ceza almıcak
    eski nickim LELEUK87

Yorum

• İlk olarak ibrahimtonyali tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      dün ercan saatiçi yi izledim biraz küfür etmekten kendimi alamadığım için kapattım bu adam hürriyet de spor müdürü idi kovulmadıysa hala da öyledir adam tam bir fener tetikçisi rıdvanda fenerli ama adam elinden geldiğince objektif olmaya çalışıyo ama ercan saatçi denen tetikçi özel olarak çıkmış kaos ortamı yaratmayı stad da çıkan olayları antep in üzerine yıkmaya çalışıyor ve fener tahminim büyük bi ceza almıcak
      O programa Tolunay telefonla bağlanıp Ercan denilen dürzüye cevabını verdi.
      Trabzon aşkımız çukurda biriken yağmur suyu değil ki güneşte kurusun; deniz misali buharlaşıp yağmur misali akar Ağasar vadisinden tekrar aşağı, olur kocaman kara bir deniz...

Yorum

• İlk olarak TSelif tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Dün akşam adını unuttum belki de Cevat Kol tam bilmiyorum ama şöyle dedi.
        Selçuğun menejeri ile görüştüm. Aklında hatta temasta olduğu bir iki Avrupa kulübü var ama Türkiye'de kesinlikle TRABZONSPOR'dan başka bir takımda oynamayacak..
        Halil Şanlı da sürekli aynı şeyleri söylüyor.Söyledikleri de doğru çıkıyor.

Yorum

• İlk olarak agasaro tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Bugünkü Fotospor gazetesinin yaptığı haberi görenler gözlerine inanamaz. Bu şerefsizlerin yaptığı habere göre Selçuk İnan 16 milyon euro karşılığından Fenerbahçe ile el sıkışmış. Bir insanın böyle bir haber yapabilmesi için ya çok şerefsiz olması ya da Fenerbahçeli olması gerekir.
          Diğer sıfat için Fenerbahçeli olması yeterli zaten...

Yorum

• İlk olarak Ali İhsan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Şerefsiz İstanbul basını

Başka söze gerek yok, Osmanlı döneminden beri bu ülkenin aleyhine çalışan en kokuşmuş kurumlar bunlardır!
            dün ntvspor da 90+ da m.demirkol trabzonspor taraftarı istanul basınında ulusal basından şikayetçi diyordu ben bu kadar desteklendiğini hatırlamıyorum gibi kelimeler söledi.
            Ufacık Bir MAÇKA Deresiyim Ama Doğrudan Denize Akarım...
            NORTHERNER
            RUHSUZ VE ONURSUZ TAKIM İSTEMİYORUM

Yorum

• Ercan, Hürriyet'te müdür değil artık.
              Bu arada Ugur Dündar ne kadar korkmuş ya. O golü atmasaydık hersey bitmişti diyor.
              Ay canım benim kıyamam.
              Trabzonspor kültürünü yaşa, yaşat, öğret...
              İşte BMN!*

Yorum

• İlk olarak Miraç Atalay Çiftçi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Ercan, Hürriyet'te müdür değil artık.
                Bu arada Ugur Dündar ne kadar korkmuş ya. O golü atmasaydık hersey bitmişti diyor.
                Ay canım benim kıyamam.
                fenerliler her hafta daha çok korkuyolar. geçen sene yi hatırlıyolar
                Ufacık Bir MAÇKA Deresiyim Ama Doğrudan Denize Akarım...
                NORTHERNER
                RUHSUZ VE ONURSUZ TAKIM İSTEMİYORUM

Yorum

• ilginç benzerlikler...

kurtuluş savaşı öncesi istanbul'da kurulan rum ve ermeni örgütlerinin isimleri: Hürriyet ve nümayiş cemiyeti (ermeni), Pontus Vatan Cephesi (rum), Fanatik Ermeni Kilise Cemiyeti (ermeni)...

şimdi bu istanbul basının bizans oyunlarını neden çok sevdiğini herkes daha iyi anlamıştır.

Yorum

• Habertürk'ün internet sitesinde fener maç fazlasıyla lider. Daha ilginç olan Trabzonspor'un Pazar günkü maçı hala oynamamış gözükmesine rağmen gs P.tesi günkü maçını oynamış görünüyor.

Yorum

• İlk olarak ISTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Habertürk'ün internet sitesinde fener maç fazlasıyla lider. Daha ilginç olan Trabzonspor'un Pazar günkü maçı hala oynamamış gözükmesine rağmen gs P.tesi günkü maçını oynamış görünüyor.
                      yuh artık. gel de deli olma
                      KOŞAN VE İYİ PAS YAPAN TAKIM. ÇOK MU ŞEY İSTİYORUM?

Yorum

• az önce aradım habertürkü puan durumu yanlış dedim , aa evet öyleymiş teşekkür ettiler düzelteceğiz dediler du bakalım
                        KOŞAN VE İYİ PAS YAPAN TAKIM. ÇOK MU ŞEY İSTİYORUM?

Yorum

• Uploaded with ImageShack.us

penaltıdan önce yapılan bu bariz faulu kimse tartışmıyor nedenses
                          Sabır + Sabır + Sabır = 8, 9, 10, ...
                          İyi Hücum maç alır İyi Defans Şampiyon Yapar !!!

Yorum

• İlk olarak bariskaratas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Uploaded with ImageShack.us

penaltıdan önce yapılan bu bariz faulu kimse tartışmıyor nedenses

Islerine gelmez bu...
                            İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• Hurriyet:
                              Gaziantep maçındaki centilmen hareketlerinden dolayı Lugano FIFA fair play ödülüne aday. Lugano'nun, Türkiye Fener Federasyonu tarafından Fifa ya önerildiği öğrenildi
                              Sabır + Sabır + Sabır = 8, 9, 10, ...
                              İyi Hücum maç alır İyi Defans Şampiyon Yapar !!!

Yorum

• Biz koydukça ağlayacaklar..delirecekler biz koydukça !

(UEFA)

Yorum

Çalışıyor...
                                X