Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Passat Medyasının Büyük Ayıpları! | Gazeteler, Gazeteciler, TV Kanalları

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Vay şerefsiz neler yazıyor ya twitterında!
    Kadir Has Üniversitesi

Yorum

Kulübün yapması gereken basit. Gs'nin yaptığı gibi. Tesislere bu grubun gazetecilerine sokmayacaksın. Yasssssak kardeşim. Sen bu tesislerden giremezsin diyeceksin. Seni zaten yazmıyorlar. Yazıncada abuk subuk yazıyorlar.
      Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
      iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
      “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
      Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

Hürriyet ve Fanatik almayınız !
        @tsmustafakemal
        "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU

Yorum

bu beklenen bir sonuçtu, malum takım zorlansa da uzatmalarda olsa da kazanıyor. Bunu hazmedemeyenler maç yazılarını yazıp bir anda değiştirmek zorunda kalanlar sinir küpü alinde yazıyor da yazıyor. Burada işi düşen kulüp yönetimi resmi siteden protesto edene kadar alma tesislere, bunu ilk yapan biz olmayacağız. Zaten tesislere gelipte çokmu yazı yazıyorlar bize.
          Biz Trabzonsporumuzun şampiyon olmasını isteriz ama sadece şampiyon olacak diye sevmeyiz

Yorum

Aziz Yıldırım
            Galatasaray maçı başlamadan önce soyunma odasında futbolculara "Bu maçı alın gerisine karışmayın" demiş.

İrdelenmesi gereken yegane durum bu !
            @tsmustafakemal
            "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU

Yorum

facebook umda yazdım
              hurriyet ve fanatik alan trabzonsporluyum demesin diye
              Sabır + Sabır + Sabır = 8, 9, 10, ...
              İyi Hücum maç alır İyi Defans Şampiyon Yapar !!!

Yorum

Bence yanlış düşünüyosunuz asıl bunları tesislere almamız lazım

Yorum

FB Yönetimi

Güclü olan Aziz Yildirim degil!

Benim aklima gelen bir kac isim.

Ali Koc / Koc Holding
                  Abdullah Kigili / Kigili Giyim
                  Nihat Özdemir / Limak Insaat
                  Murat Özaydinli / Migros Türk baglantili
                  Cihan Kamer / Atasay Kuyumcu

Onlara degil de bana yapacaklar degil ya.! Hepsi birbirinden büyük reklam potasiyali
                  En son Mehmet Ç. tarafından düzenlendi; 22.03.2011, 13:30.

Yorum

@hurgunaygun Bu kadar zamandır aleyhinize penaltı verilmemesi bir başarıysa hazmedemedim yazdım başarınızı

yazdı şimdi ben de aynen şunu yazıyorum;
                    Bence takımlarının fanatik taraftarlarının elinde kalem değil tuttuğu takımın bayrağı olmalı!
                    Kadir Has Üniversitesi

Yorum

• Hürriyet ve Fanatik sadece Trabzonspor değil, Galatasaray ve Beşiktaş alehtarlığıda yapmakta.

Özellikle Galatasaray - Fenerbahçe maçı öncesi haberler.

16.03.2011
                      Galatasaray kaybederse Daum

22.03.2011
                      Einctracht Frankurt'ta teknik direktörlük görevine Galatasaray'la anlaştığı söylenen Cristoph Daum getirildi.

Hürriyet farkı !!!
                      @tsmustafakemal

Yorum

• İstanbul yalakalarından daha ne beklenirki, onların işi pof pof, kışkırtma şaşa vs. akabinde reyting, bunu öteden beri bilmiyormuyuz.
                        hobisi amatör fotoğrafçılık >>
                        .

Yorum

• Adamların kimyasını ne biçim bozmuşuz vay be! Gölgemizden bile korkuyorlar.

Sezon sonunda yaşayacakları hayal kırıklıklarını bildikleri için, her türlü çirkefliği denemek karakterlerinin(!) gereği. Bu panik havasını lehimize çevirmeliyiz. Önümüzdeki haftalarda aleyhimize penaltılar yanlış kararlar da olabilir inadına çıkıp mücadelemizi yapıp şampiyonluğumuza uzanacağız Allah'ın izni ile. Onlar da hasetlerinden çatlasınlar. Tunga'nın dediği gibi sahaya güvenmedikleri için çenelerine vuruyor; konuşuyor veya konuşturuyorlar. Oyunlarına gelmeden bunların oyununu bozacak gücümüz var.

Bu tür olayların olumlu bir yanı varsa daha yarış bitmeden "yok bizi şampiyon yapmazlar" hapını yutanları uyandırmış olması.

İlk puan kayıplarında Fener'i geçmek ve arayı açmak şimde daha zevkli olacak, kaşının kaşının...
                          https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Gençlerbirliği maçının ikinci yarsındaki oyunumuz bencede adamları epey korkutmuş.

Yorum

• daha dün değilmiydi,
                              ellerinde avuçlarında gibi bildikleri 2 kupadan edildiler.
                              ezikler yaraları çok büyük ne yapsınlar.
                              hobisi amatör fotoğrafçılık >>
                              .

Yorum

• Hürriyet denen şarlatan gazetesine karşı 2.kez uyumayalım.Mail telefon vs. şeklinde değil.Gidip olay yerinde belgelerimizle tepkimizi ortaya koyalım.

Hürriyet Medya Towers 34212 Güneşli/Istanbul

Yorum

Çalışıyor...
                                X