Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Son Dakika Haberleri (Genel)

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• bu yorumcu ahmet çakar mi dedigine göre takima girecek olan sadece nihat. ulan salako Fatih Tekke yi bu takima almayacvak olan teknik adam aklindan zoru olmasi lazim.
    Biz Trabzonsporumuzun şampiyon olmasını isteriz ama sadece şampiyon olacak diye sevmeyiz

Yorum

• 2-2 bitti bizim goller 89,93karandan
      "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak saaalih tarafından gönderildi

FORVETE ADAY: ZIGIÇ"

Trabzonspor yönetimi gelecek sezonun transfer politikasini belirlerken, alacagi isimlerle

ilgili baglantilarini da yapiyor. Bordo-Mavililerin listesine giren yabancilarin en

baslarinda yer alan ismin Crvena Zvezda Beograd (Kiziyildiz) takiminin tam 2 metre 3

santimetre boyundaki forveti Nikola Zigiç oldugu kaydedildi. 1980 dogumlu olan ve daha

önce Krinaye, AIK, Momar ve Spartak Subotica takimlarinda forma giyen futbolcunun

fiyatinin çok yüksek oldugu ifade edildi.

2.03 BOYUNA RAGMEN KIVRAK
        Nikola Zigiç?in 2.03 cm?lik boyuna ragmen inanilmaz kivrak oldugu, hiz sorunu

bulunmadigi, hava toplarinda ise savunma oyuncularinin basina tam bir bela olarak dikkat

çektigi ifade edildi. Hem Sirbistan Milli takiminda, hem de Kizilyildiz?da attigi

gollerle Avrupa?da da bir çok kulübün gözdesi olan Zigiç?in transferi için Djokaj ve

Stepanov?un da devreye sokulacagina isaret edildi. Alinmasi halinde ise Trabzonspor?un

özellikle yüksek top sorununu çözecegi belirtildi.

BÜYÜK KULÜPLER DE PESINDE
        Kizilyildiz ve Sirbistan Karadag?in yildiz forvetinin, Trabzonspor?a gelmeye istekli

oldugu ifade edildi. Ancak adeta gol makinesi olan futbolcu için kulübünün 14 milyon

dolardan kapiyi açacagi bildirildi. Menajerler, "Zigiç, Avrupa?daki en önemli

forvetlerinden biri. Zaten Ingiliz Kulübü Manchester City?de kendisiyle yakindan

ilgileniyor. Bu nedenle bonservisi yüksek olur. Trabzonspor pazarliklarla bu rakami belki

10 milyon dolar civarina çekebilir" seklinde yorum yaptilar günebakis gazetesi yine sikmaya basladi[img]smileys/smiley36.gif[/img]

Isim de ilginç ha.
        HAYDE HAYDE.ISTANBULU BIRDAHA GETIR DIZE TRABZON.EZE EZE KUPA KARADENIZE TRABZON HAYDE HAYDE VUR HAYDE TRABZON

Yorum

• bu adam manyak bi forvette bize gelirmi bilmem. alirsak super olur.

tam bi yildiz futbolcu transferi olur. yillardir aradigmiz bi forvet.
          "Bizi asagiya çekmeye çalismayin. Bize tutunun, biz sizleri yukari tasiriz." Özkan Sümer

BMN l TRABZON

Yorum

• ya tam olarak nedir neyin nesidir belli degil. yine yerel gazetelerin sallama haberlerinden biridir. iyi takipten sonra futbolcu alinmali..
            özkans61

Yorum

• arkadas zigic süper biri bak seneye nerde oyniyacak ama tabii biz alabilisek fatihlen zigic forvette manyak olur
              "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Bu haber büyük ihtimal uydurma.Hee Zigic Trabzonspor'a geldi diyelim o zaman dünya çapinda transfer anlaminda çok iyi bir adam almis oluruz.
                keyif adamı ..

Yorum

• ula walla ben dediydim))

Ins. dogrudur yahu.. fm ciler bilirler bu Zigic'i.. finishing ve heading ayni zamanda 20 olan ender adamlardandir fm de a

ben gerçegini de seyrettim Alabilsek keske[img]smileys/smiley5.gif[/img]
                  #7 King of Kings

Yorum

• valla ben bu adami tanimiyorum,hiç yorum yapamiycam ama ismini duymadigim bi adam nie o kadar pahali anlamadim

Yorum

• adamin ismi çok orjinal! )))
                      ''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)

feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !

Yorum

• tamam bu simdi bize gelirse ismini kirk türlü yerlere cekeriz,daha simdiden basladik bile[img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img]
                        keske tezahuratlara sigsaydin sen,ve keske bir siirle anlatilsaydi renglerine olan askimiz...

Yorum

• Benim anlamadigim bir sey var biz zalenka gibi holosko gibi futbolcular ararkene bulamiyoruzda mansisa mi buluyor .[img]smileys/smiley7.gif[/img]

Yorum

• İlk olarak 61Hamsi61 tarafından gönderildi
                            Benim anlamadigim bir sey var biz zalenka gibi holosko gibi futbolcular ararkene bulamiyoruzda mansisa mi buluyor .[img]smileys/smiley7.gif[/img]

evet kaliteli futbolculari klüpleri birakmiyor lafinin yalan oldugu ayan beyan ortada....

demekki bastir parayi al zelenkayi o kadar ama bizim yöneticiler her zaman oldugu basarisizliklarina kilif aradilar...
                            Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• Denizli, Trabzon'la ilgili açiklama yapti

02 Mart 2006 08:30

Süper Lig ve Türkiye Kupasi'nda hayal kirikligi yasiyan Trabzon'la adi son günlerde sik sik anilan Mustafa Denizli, yayilan haberler konusundu su açiklamayi yapti?

Halilhodziç, sezon sonunda ayrilacaginin sinyallerini veriyor, Baskan Nuri Albayrak bu konuyu lig bitiminde masaya yatiracaklarini söylüyor...

Ancak yönetimden gelen resmi açiklama, ?Hoca arayisi içinde degiliz? seklinde. Tüm bunlara ragmen Baskan Nuri Albayrak?in teknik direktör alternatifleri üzerinde durdugu biliniyor.

Bunlardan ilki olan Mustafa Denizli, Trabzonspor hakkinda su açiklamayi yapti: ?Pas takimiyla mukavelem iki ay sonra bitiyor. Geçtigimiz hafta 5 günlügüne Türkiye?ye geldim. Ancak Trabzonspor Baskani Nuri Albayrak ile yemek yeme degil, telefonla da görüsmedim. Türkiye?de çalismak isterim. 3-4 tane takimdan teklif aldim. Ancak bunlarin içinde Trabzonspor yok. Su anda Iran?da görevimin basindayim. Türkiye?ye döndügümde bu konu daha da sekillenecek.?

Yönetimin ayrica Aykut Kocaman ile devre arasinda kulübü Kayserispor?la mukavele yenileyen Ertugrul Saglam?i da düsündügü ileri sürüldü

Daha dün baskan ve hoca açiklamalar yapti.Bu dengesizler illede birini yamayacak,pazarlayacak Trabzonuma.Demek ki sadece açiklama yapmak yetmiyor.Tazminat davasi açilsin bu haberleri yapan adilere.

Beklemeyi bilen amacına ulaşır. JOSEPH DE VILLELE.

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi
                                arkadas zigic süper biri bak seneye nerde oyniyacak ama tabii biz alabilisek fatihlen zigic forvette manyak olur
                                düsünsenize yattaranin ortalari hiç bosa gidermi artik. adrese teslim ortalari affetmez ziplamadan gömer kafayi. [img]smileys/smiley4.gif[/img]
                                2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
                                Gerçek budur. ☆

Yorum

Yükleniyor...
                                X