Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Son Dakika Haberleri (Genel)

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak The Legend tarafından gönderildi
    Açik Tribün: 2 YTL
    Maraton Tribünü: 4 YTL
    Maraton Özel Tribünü: 15 YTL ________ bu 5 YTL olmasin ???
    Kapali: 10 YTL
    VIP 2: 35 YTL
    VIP 1: 50 YTL

15 d0grudur.
    ''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)

feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !

Yorum

• arkadas|ar fatih tekkenin anketine bir e| ata|im!!!!

< name=anket =anketoyla.asp?id=69 method=post target=oyla>

< = value=5 name=cevapsay>

Futbollig Türkiye Futbol Ligi'nin en büyük Türk yildizini seçiyor.Sizce Yildiz Futbolcu kim?
      < style="BORDER-RIGHT: medium none; BORDER-TOP: medium none; BORDER-LEFT: medium none; BORDER-BOTTOM: medium none" = value=1 name=yanit>Tuncay Sanli [3142]
      < style="BORDER-RIGHT: medium none; BORDER-TOP: medium none; BORDER-LEFT: medium none; BORDER-BOTTOM: medium none" = value=2 name=yanit>Fatih Tekke [66741]
      < style="BORDER-RIGHT: medium none; BORDER-TOP: medium none; BORDER-LEFT: medium none; BORDER-BOTTOM: medium none" = value=3 name=yanit>Hakan Sükür [2323]
      < style="BORDER-RIGHT: medium none; BORDER-TOP: medium none; BORDER-LEFT: medium none; BORDER-BOTTOM: medium none" = value=4 name=yanit>Emre Belezoglu [1111]
      < style="BORDER-RIGHT: medium none; BORDER-TOP: medium none; BORDER-LEFT: medium none; BORDER-BOTTOM: medium none" = value=5 name=yanit>Serger Yalçin [62503
      ''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)

feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !

Yorum

• yine bastom oyunu fatihe yalniz besiktaslilarda i çalisiyo

ha gayrte arkadaslar hadi bombardimana

Yorum

• hehe bende devam ediyom fark gelecek yine
          Biz Trabzonsporumuzun şampiyon olmasını isteriz ama sadece şampiyon olacak diye sevmeyiz

Yorum

• Sirp oyuncular Trabzonspor'da mutlu

Trabzonspor'un Sirp oyunculari Ardijan Djokaj ile Milan Stepanov, bordo-mavili kulüp ile anlasmaktan mutlu olduklarini söylerken, kisa sürede gösterdikleri performansla da olumlu görüntü verdiler.

Devre arasinda bordo-mavili kulüple ilk anlasan savunma oyuncusu Milan Stepanov, ligin ikinci yarisinin ilk haftasinda Kayserispor ile yapilan karsilasmada son 20 dakika görev yaparken daha sonra Ankaragücü ve Malatyaspor maçlarinda ilk 11'de kendine yer buldu.

Stepanov'un forma giydigi son 2 lig maçinda Trabzonspor, kalesinde sadece 1 gol gördü.

Trabzonspor ile geçen hafta içinde sözlesme imzalayan ve 2 gün antrenman yaptiktan sonra Malatyaspor maçinda ilk 11'de sahaya sürülen Ardijan Djokaj ise ilk maçinda taraftarlarin begenisini kazandi.

Djokaj, sözlesme imzalamadan Trabzonspor'un büyük kulüp oldugunu bildigini belirterek, "Kizilyildiz'da oynarken daha büyük bir kulüp ile anlasmam gerekiyordu, onun için de Trabzonspor'u tercih ettim. Türk taraftarini ve futbolunu biliyordum. Benim için kariyerimde büyük asama oldu" dedi.

Milan Stepanov'un Trabzonspor'a geldiginde kendisine yardimci oldugunu kaydeden Djokaj, "Iki Sirp oyuncu ne yapar bunu laf ile degil de sahada gösterelim. Taraftarlar bizim nasil oldugumuzu sahada görsünler" diye konustu.

Milan Stepanov, Trabzonspor'a ilk geldiginde güzel günler geçirecegini anladigini ifade ederek, "4 haftayi geçirdigimde bu tahminim dogru çikti. Ilk günlerimdeki izlenimlerim degismedi" dedi.

Djokaj'i Trabzon'da gördükten sonra çok daha rahatladigini ifade eden Stepanov, "Dil problemi konusunda sikinti çekecegimi biliyordum. Birkaç Ingilizce bilen takim arkadasimla anlasiyordum, ama kendi dilinden kisiyle dertlesebilmek, konusmak daha farkli. Djokaj'in gelisi sosyal anlamda da bana rahatlama getirdi" diye konustu.

Kaynak : Anadolu Ajansi
            Trabzon bir sevda,
            Trabzonspor bir destan...

Yorum

• bu ikisi çok is yapacak,djokajin canli roportajini izledim karakter olarak da çok saglam oldugu gözlemledim bize böyle futbolcular lazimdi smek kadar takim içinde karakteriyle etkili olacagini düsünüyorum umarim takim onun hirsini kabullenir ve problem yasanmaz
              0II0II0I I00I0I0I 0III00II0 00II0I0I II0I0II0

Yorum

• adamlar gerçekten çok prefesyoneller....

bu yönden takdir edilmeyi hakettiler....[img]smileys/smiley32.gif[/img]
                Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• Türkiye'de çogu kisinin akli fesata çalisir. Onun için islerini dogru dürüst yapamazlar. Kafalari doludur bunlarla. Bu çocuklarin sükür öyle düsünceleri yok belli. Islerini yapmaya çalisiyorlar. Rahatlar
                  Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                  Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                  Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                  Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• jun duysunda utansin biraz.
                    Hayat bir gündür o da bugündür.

Yorum

• Tamda utanacak adami buldun.Moron mudur,nedir ? Birak sunu Allasen.
                      Beklemeyi bilen amacına ulaşır. JOSEPH DE VILLELE.

Yorum

• jun un yetisme sartlariyla bizim yeni oyuncularinki ayni degil.cok daha
                        fazla zorluklar cektiler..savastan belki cok etkilenmediler ama sürekli
                        düsen yasam standartlarinda yetistiler..orda ayda bi kac bin dolar
                        kazaniyor futbolcular.djokaj gerci ispanyada futbol oynadi ama bizde
                        olabilecegi kadar futbolla ic ice oldugunu sanmiyorum..tabiki mutlu
                        olacaklar futbol cennetine geldiler..junda cehenneme gitti[img]smileys/smiley4.gif[/img][img]smileys/smiley4.gif[/img][img]smileys/smiley4.gif[/img]
                        Edited by: ölümüne_ts
                        KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR

Yorum

• siplilarda savasçi ruhu wardir kosovada yaptiklarini herkes biliyor

Yorum

• onlarin yaptiklari pekte öyle gururlanacak biseyde degil sonucta 10 yil
                            boyunca kardes kardesi vurdu komsu komsuyu..simdide yine birlikte
                            yasiyorlar aralarinda sinir bile kalmamis..ama balkan insaninda vardir
                            savasci ruhu bizden kaptilar[img]smileys/smiley4.gif[/img]
                            KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR

Yorum

• k.Gümrük 0 Altay 2 Ilkyari sonucu
                              bordomavi.net
                              Trabzonspor'un ilk ve en büyük taraftar sitesi

Yorum

• Bizim için bisiyi degistirmiyo sanirsam asil rakipler belli biz kendi maçimizi mutlak almaliyiz...
                                guRbetcigençleR

Yorum

Yükleniyor...
                                X