Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Son Dakika Haberleri (Genel)

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• hadi ya.. idda yati0r 0 zmn...

''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)

feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !

Yorum

• İlk olarak KuGu tarafından gönderildi
      barça çok iyi oynuyor kazanmasini çok istiyorum ingilizler pislik yapiyor chalse 10 kisi kaldi biçtiler messi yi

chelse seyircisi çildirdi burasi stanfoed burdan çikis yok diye bagirmaya basladilar [img]smileys/smiley1.gif[/img]
      0II0II0I I00I0I0I 0III00II0 00II0I0I II0I0II0

Yorum

• hakem katletti maçi ya,bu nasil bi kirmizi kart.bence alakasi yok kirmizi kartla.chelseanin böyle hakem hatasiyla elenmemesi tercihim.her ne kadar geçen sene barca collinanin hatasiyla elendiyse de...

Yorum

• barçanin penaltisini vermedi kart tartisilir ama messiyi resmen dagitmaya girdi adam

Yorum

• Allah askina su maci anlatan zannediyorum ertem senerben bulent karpati bilirdim bi maci anlatirken katleden insan diye bu arkadasda onun yolunda emin adimlarla ilerliyor anlamiyorum bu isi yapmak cokmu zor gerektigi yerde gerektigi kadar konus be kardesim kullandigi 10 kelimeden 8 i gereksiz son 10 dakika sesi kismak zorunda kaldim benim merak ettigim starda calisanlardan hic kimse uyarmiyormu bu adami yaaa
            Kahpe Bizans;
            Ölünüzü Dirinizi ,Hergün Birinizi ,Birgün Hepinizi
            Trabzonspor da oynayan futbolcu nefes aldığı sürece onun için kaybedilmiş birşey yoktur...

Yorum

• Kirmizi kart dogruydu.Adami biçtiler

Yorum

• İlk olarak KuGu tarafından gönderildi

İlk olarak KuGu tarafından gönderildi
                barça çok iyi oynuyor kazanmasini çok istiyorum ingilizler pislik yapiyor chalse 10 kisi kaldi biçtiler messi yi

chelse seyircisi çildirdi burasi stanfoed burdan çikis yok diye bagirmaya basladilar [img]smileys/smiley1.gif[/img]

[img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img]
                SAMPIYONLUGU GETIRIN BIZE
                CANIMIZI VERELIM SIZE

madheart61--->BDiler61

Yorum

• online rekoru deneyecegimiz gece 4 kisiyiz galiba bari okey oynayalim hazir 4 lemisken [img]smileys/smiley4.gif[/img]

Yorum

• bu aksamda süprizli olacak galiba
                    Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
                    Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

• İlk olarak poseidon_61 tarafından gönderildi
                      Kirmizi kart dogruydu.Adami biçtiler
                      barcanin elemesini yürekten istememe ragmen kirmizi karta dogruydu demem mümkün degil.benim futbol bilgime göre kirmizi kart kabul edilemez bi karar.hakem fazlasiyla abartti...

Yorum

• FLASSSSSSS FLASSSSSSS FLASSSSSSSS!!!!

FENERBAHÇE DESTAN YAZDI!!!
                        Dünya kulübü TARSUS FC yi 4-0 gibi net bir skorla geçen FENERBAHÇE chelsea-barcelona maçinin sonucunu beklemeye koyuldu...Eger chelsea 3 farkli galip gelirse fenerbahçe dünya sampiyonu olacakkk [img]smileys/smiley1.gif[/img]
                        Her gün yüzlerce hayal kurarsın ve hiçbiri gerçek olmaz; ama bir gün bir gerçek yaşarsın, hiçbir hayale sığmaz. İşte hayatın adaleti.

Yorum

• İlk olarak onurts61 tarafından gönderildi
                          Allah askina su maci anlatan zannediyorum ertem senerben bulent karpati bilirdim bi maci anlatirken katleden insan diye bu arkadasda onun yolunda emin adimlarla ilerliyor anlamiyorum bu isi yapmak cokmu zor gerektigi yerde gerektigi kadar konus be kardesim kullandigi 10 kelimeden 8 i gereksiz son 10 dakika sesi kismak zorunda kaldim benim merak ettigim starda calisanlardan hic kimse uyarmiyormu bu adami yaaa

babamda yanimda benzer bise diyodu, olanida söylüyo olmayanida söylüyo kafasina göre anlatip gidiyo ess.lu es.ek diye [img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img]

Yorum

• İlk olarak Selcuklaz tarafından gönderildi

FLASSSSSSS FLASSSSSSS FLASSSSSSSS!!!!

FENERBAHÇE DESTAN YAZDI!!!
                            Dünya kulübü TARSUS FC yi 4-0 gibi net bir skorla geçen FENERBAHÇE chelsea-barcelona maçinin sonucunu beklemeye koyuldu...Eger chelsea 3 farkli galip gelirse fenerbahçe dünya sampiyonu olacakkk [img]smileys/smiley1.gif[/img]

yiktin beni )))))))
                            Trabzonspor

Yorum

• Barca ile chesle'nin macini internetten izleyebilecegimiz yer bilen var mi?

star'in internetten canli yyainini goremedim. baska ulkelerden canli maci veren tv'lerin sitesini de versneiz olur. Bu maci kacirmmamaliyim

Yorum

• harika bir ikinciyari oluyor ula kalkin kaveye biyere gidin izleyin [img]smileys/smiley36.gif[/img]

Yorum

Yükleniyor...
                                X