Bu kisi ayni zamanda ilk yabanci futbolcumuzdur...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Son Dakika Haberleri (Genel)
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak mackdali22 tarafından gönderildiElemanin resmini de gördüm tam bir almana benziyor.Sanirim ilk yabancimiz ama ilk yabancimizi epey geç almisiz.Sadece bir sezon bizde oynamis.
ilk yabanci oyuncumuz Romanya'dan Kotska[img]smileys/smiley2.gif[/img]Paul Pierce,Kevin Garnett, Ray Allen
Efsane Boston Celtics geri dönüyor.
Yorum
-
İlk olarak gerçekefsane tarafından gönderildi
İlk olarak mackdali22 tarafından gönderildiElemanin resmini de gördüm tam bir almana benziyor.Sanirim ilk yabancimiz ama ilk yabancimizi epey geç almisiz.Sadece bir sezon bizde oynamis.
ilk yabanci oyuncumuz Romanya'dan Kotska[img]smileys/smiley2.gif[/img]
Trabzonspor Tarihini cok iyi biliyorsun[img]smileys/smiley32.gif[/img]İki renk ve Asalet Bordomavi.net
Yorum
-
ismet61
sorunun cevabini biliyoruz. forum disindan okuyanlar olabilir diye yazmadik. özel mesaj yolu ile cevabi verdim.
sizde mesajinizi editlerseniz sevinirim. bordomavi.net üyelerinin kazanma sansi daha çok olabilir.[img]smileys/smiley2.gif[/img]
.
Paul Pierce,Kevin Garnett, Ray Allen
Efsane Boston Celtics geri dönüyor.
Yorum
-
İlk olarak gerçekefsane tarafından gönderildi
ismet61
sorunun cevabini biliyoruz. forum disindan okuyanlar olabilir diye yazmadik. özel mesaj yolu ile cevabi verdim.
sizde mesajinizi editlerseniz sevinirim. bordomavi.net üyelerinin kazanma sansi daha çok olabilir.[img]smileys/smiley2.gif[/img]
verdiginiz Groch cevabi yanlis. dogru cevabtaki isim ile verdiginiz isim arasinda daglar kadar fark var.
Pardon, ben bsit bi soru olarak dü$ündüm, tamamini okumadigim icin.
insanin gözlerini acmasi bazen cok aci verici olabilir!
Yorum
Yorum