Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Son Dakika Haberleri (Genel)

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Nytre tarafından gönderildi

barca acayip oynadi ya ronaldhinoyu tutacak adam var mi dünyada..

adam degil de taktik var[img]smileys/smiley2.gif[/img]nasil sahayi islatmislar? çakallar... roni güzel bir zeminde bundan daha iyisini yapar dememe gerek yok çünkü herkes biliyor... bugün istediklerini yapamadi. hem markaj hem saha[img]smileys/smiley5.gif[/img]
    Ben Kuzeyin Oğlu, sen Bizans Torunu! Ben Asaletin Rengi, Sen Entrikanın Başkenti! Ben TRABZONUM, BİZ TRABZONSPORUZ!!!

Yorum

• Çok güzel maç oldu

Yorum

• barca acayip oynadi ya ronaldhinoyu tutacak adam var mi dünyada..

hasan tutabilir gibime geliyor.. tabi kirmizi kart görene kadar [img]smileys/smiley4.gif[/img]
        0II0II0I I00I0I0I 0III00II0 00II0I0I II0I0II0

Yorum

• İlk olarak KuGu tarafından gönderildi

barca acayip oynadi ya ronaldhinoyu tutacak adam var mi dünyada..

hasan tutabilir gibime geliyor.. tabi kirmizi kart görene kadar [img]smileys/smiley4.gif[/img]

yani en fazla 5 dakika [img]smileys/smiley36.gif[/img]
          Ben Kuzeyin Oğlu, sen Bizans Torunu! Ben Asaletin Rengi, Sen Entrikanın Başkenti! Ben TRABZONUM, BİZ TRABZONSPORUZ!!!

Yorum

• Bu Makalele eskiden Antepte mi oynuyodu?

Yorum

• yok abi degil.türkiyede bi ara ankaragücünde mkhalele vardi ama bu o diil.
              Her daim TRABZONSPOR!
              Türkiye Kyoto'yu imzaladı
              "7"

Yorum

• İlk olarak poseidon_61 tarafından gönderildi
                Bu Makalele eskiden Antepte mi oynuyodu?

antepte makalele yoktu ankaragücünde vardi ama bu o degil. ama tanidik biri var geremi [img]smileys/smiley2.gif[/img]g.birliginden rela madride gitti

Yorum

• İlk olarak KuGu tarafından gönderildi

İlk olarak onurts61 tarafından gönderildi
                  Allah askina su maci anlatan zannediyorum ertem senerben bulent karpati bilirdim bi maci anlatirken katleden insan diye bu arkadasda onun yolunda emin adimlarla ilerliyor anlamiyorum bu isi yapmak cokmu zor gerektigi yerde gerektigi kadar konus be kardesim kullandigi 10 kelimeden 8 i gereksiz son 10 dakika sesi kismak zorunda kaldim benim merak ettigim starda calisanlardan hic kimse uyarmiyormu bu adami yaaa

babamda yanimda benzer bise diyodu, olanida söylüyo olmayanida söylüyo kafasina göre anlatip gidiyo ess.lu es.ek diye [img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img]

hiç sormayin yaa.uyuz oldum spikere[img]smileys/smiley7.gif[/img]

yok futbolun dogdugu yer, yok medeniyetin besigi.adamlarin yapmadigi .... ..lugu kalmadi.

bütün futbolcular duruyo.adam herkes kosuyor diyo.sanki millete mal begendiriyo.maç zaten güzeldi.ama aherif katletti.bazen yayinin sesi gittigi oluyordu önceden çok süper oluyordu.[img]smileys/smiley1.gif[/img]
                  Alper PEKEN
                  Trabzon/Çarşıbaşı/Kavaklı......Kocaeli/Gölcük/Kavaklı

Yorum

• İlk olarak madheart17 tarafından gönderildi
                    İlk olarak perhaps tarafından gönderildi
                    İlk olarak bordox tarafından gönderildi
                    İlk olarak sanatik tarafından gönderildi

"G.Saray'i bu hale Terim getirdi !.."

Erzurumspor Teknik Direktörü ve Galatarasaray'in eski milli kalecisi Hayrettin Demirbas, Galatasaray'in içinde bulundugu mali krizin en büyük sorumlusunun eski Baskan Faruk Süren ve Fatih Terim oldugunu belirterek, ......

devleti sömürdügünüz yetmedi ..

Kismfetsiz Hayrettin, ey gidinin Hayrettin'i bu adami kim ciddiye alir yahu!!!

Abdullah Samiyende buna 70 metreden gol atiyordu zar zor çikardi,2-0 yendigimiz maçta,hatirlayanlar olacaktir.

[img]smileys/smiley4.gif[/img]Hey gidi gençlik... Orhan Çikrikçi'nin çok iyi oldugu bir maçti. Galbiyetten sonra V.Kebir'den Besikdüzü'ne kadar kosmustuk bagira bagira...

2. gol son dakikalarda gelmisti orhan hayrettini orta sahada çalimlamisti neredeyse[img]smileys/smiley4.gif[/img]

[img]smileys/smiley1.gif[/img]

23 Şubat 2006 Perşembe
                    Yeni Hasan Şaş'lar İstemiyoruz!

Çocukluğumuzun mahalle aralarında ağabeylerimiz sokak maçları yaparlarken, biz küçüklerin stajı genellikle kalelerde başlardı. Öyle daha ilk maçta, ilk beşte, altıda, ya da bizim mahalle gibi sahanın ?minicik? olduğu yerlerde ilk ikide olmak kolay değildi. Staja herkes gibi kalede başlamıştım ama çok geçmeden talihim döndü!.Mahallemizin büyüklerinden, şimdi Trabzonspor forması giyen genç oyuncu Ergün Keleş?in babası Galip Abi, benim kalecilik için fazla akıllı olduğuma ve kaleci olamayacağıma karar vermiş ve iki ?taş?ın arasından erken kurtulmuştum. Gazozuna oynadığımız ve kazandığımız bir maç sonrası Galip, Ertuğrul ve Kamuran ağabeylerimiz, kaleci olmak için insanın biraz ?çatlak? olması gerektiğini izah etmişler ve biz de o küçücük kavrayışlarımızla bunu kabullenmiştik. (Gazoz paralarını kendimiz kazanırdık genellikle. Ya Goğlis toplar satardık, ya cam ya da ara sıra mahalleye gelen kamyonlardan tuğla boşaltırdık.( Mal sahibi genellikle boşaltmak istemez, zira çok zayiat verirdik, ama bizlere bir şekilde harçlık vereceği için de ses çıkarmazlardı).Zaten bizim takımın kalesine de ya Deli Metin ya da Kopuk Dündar geçiyordu. E, bu durum zaten olayı açıklamaya tek başına yetiyordu aslında. Şenol Güneş?in ?iyi kaleci biraz çatlak olur? öngörüsünün bir istisnası olduğunu kısa zamanda anlayacaktık elbette, ama yıllar sonra Galatasaray kalesinde gördüğüm Hayrettin?in, tam da çocukluğumuzdan kalan kaleci fotoğrafı olduğunu ilk hareketlerinden sezmiştim. Hep de öyle kaldı.

Şimdilerde Erzurumspor Teknik Direktörlüğü yapan Galatasaray?ın eski kalecisi, oldukça sıkıntılı günler geçiren Galatasaray?daki sorunların kaynağına kendince yorum getirmiş ve çöküşün asıl sorumluluğunu da iki ünlü isme yüklemiş..Bu iki isim spor dünyasının ünlü isimleri eski başkanlardan Faruk Süren ve teknik direktör Fatih Terim. Hayrettin aynı röportajda kendilerinin de aylarca paralarını alamadıkları dönemler olmasına rağmen Galatasaraylılık ruhu ile mücadeleye devam ettiklerini belirten Hayrettin Demirbaş, şimdiki başkan Özhan Canaydın?ın da yalnız bırakıldığını iddia etmiş. 12 yıl formasını giydiği Galatasaray?a ve Türk futboluna gelmiş geçmiş en büyük yıldızın Hagi olduğunu iddia eden Hayrettin?e göre Galatasaray ona da gereken değeri vermemiş. Eski takımının dünya futbolundaki tek Türk markası olduğu iddiasını da gündeme getiren Hayrettin, bu vesile ile devleti de Galatasaray?a sahip çıkmaya çağırmış. Röportajın son bölümünde de; Hasan Şaş, Hakan Şükür ve Ergün gibi futbolcuları, kendi futbolcularına da örnek gösterdiğini ifade eden Hayrettin?in açıklamaları ışığında biz de objektif bir gözle ve dilimizin döndüğünce Galatasaray?ın mali ve idari açıdan dip yapışının nedenlerini sorgulayalım.

Hayrettin?in Fatih Terim konusundaki eleştirisine katılmamam olanaksız. Zira benzer bir bakış açısıyla Fatih Terim yazısı yazmış ve kendisinin başarısız olduğunu; Hagi, Popescu, Okan, Emre, Hakan Şükür ve Ergün gibi yıldızların sürükleyiciliğinde ?başarılı? sanıldığını, gerçekte daha önce çalıştırdığı hiçbir takımda hiçbir başarısının olmadığını yazmış ve son İsviçre skandalının da baş sorumlusu olduğu gerekçesiyle istifasının gereğine değinmiştim. Hayrettin?in vurguladığı gibi, UEFa şampiyonluğundan sonraki ikinci dönemde kulübün paraları anlamsız transferlerle sağa sola saçılmış ve kulüp bir darboğaza sürüklenmişti. Bu sürüklenişin suçlularından birincisi, her transfere olur veren yönetimse, ikincisi de, ikinci sınıf futbolcuların 1. sınıf paralara transferini isteyen Fatih Terim?di. Galatasaray camiası bu konuda yeterli bir özeleştiri geliştirememiş ve bunun faturası katlanmış şekilde önlerine gelmiştir.

Eski kaleci, Kendilerinin de zaman zaman paralarını alamadıklarını belirterek bunları fazla sorun etmediklerini ima etmiş. Bu konuda Hayrettin?in fazla iyimser olduğunu düşünüyorum. Zira, kulüp tarihinde paralarını alamadıkları gerekçesiyle idmana çıkmama olayının başka bir örneği daha yoktur sanırım ve bugünkü kadronun çektiği sıkıntılar yanında o günkü sıkıntıların sözü bile edilemez. Hatta denebilir ki, bugünkü sıkıntıların tohumları daha o günlerden atılıyordu. Bugüne taşınan sıkıntılar için Hayrettin?in ?Özhan Canaydın yalnız bırakılıyor? görüşüne kısmen katıldığımızı da ekleyelim..

Hayrettin Demirbaş, Galatasaray?ın dünya markası tek Türk takımı olduğunu ve bu nedenle devlet yardımı alması gerektiği gibi ?komik? bir görüşün de sahibi olmuş. Sporun bir oyun olduğunu öncelikli olarak önümüze koyup, dünya?da devlet yardımı almış başkaca bir takım var mı diye Hayrettin?e soralım. Acaba Hayrettin bu açıklamayı yaparken anayasal bir dayanaktan mı güç almıştır.? Türkiye Cumhuriyeti Sosyal Bir Devlettir, gibi özetlenebilecek bir anayasa desteği mi Hayrettin?e bu fikri vermiştir, bilemeyiz. Öyle olmadığını umarak, Hayrettin?in bir gönül yarasıyla arayış içinde olduğunu varsayarak bu komik faslı da kapatalım..Ve gelelim beni en çok düşündüren bölüme..

Hayrettin, teknik direktörlüğünü yaptığı Erzurumsporlu futbolculara Hasan Şaş, Hakan Şükür ve Ergün?ü örnek gösterdiğini ifade etmiş. İşte orada dur Hayrettin Hocam!

Ergün?e söyleyecek tek bir kötü sözümüz yoktur, Allah çarpar adamı!

Ama mesela Hakan Şükür?ün nesini örnek gösterdiğini açıklamanı isterdim. Futbolcu Hakan Şükür?e lafım yoktur, biline, ama onun dışında kalan her Hakan Şükür?ün karşısındayım ve gençlere örnek gösterilmesini de zararlı bulurum.

Hizipçi Hakan Şükür vardır, milli takım kamplarını bile karıştırır, değil Galatasaray?ı.

Ümmetçi Hakan Şükür vardır, iddialar odur ki, arkadaşları arasında namaz kılan/kılmayan ayrımı yapar ve nedense ülkesine dönmekten ?imtina? eden bir muhterem zatın temsilcisi olmaktan hiç rahatsız olmaz

Özel hayatıyla ilgili geçmişte kalanları bir yana bırakıp Hakan Şükür?ü noktalayalım. Peki ya Hasan Şaş?ı futbolcularına hangi özellikleriyle örnek gösteriyorsun Hayrettin Demirbaş? En sondan başlayalım;

Son Sivas deplasmanında Cihan?ın gördüğü kırmızı karttan sonra kaptan sıfatıyla hakemlerle ?döver? gibi konuşan, sağa sola saldıran, gözleri öfke ve kinle dolan Hasan Şaş?ı mı örnek gösteriyorsunuz mesela? Ki bu davranış modeli kendisi için sıradanlaşmıştır. Futbol yetenekleri tartışılmayan bu Adana delikanlısı, geçmiş örneklerden mi feyz almaktadır bilinmez, ama spor ahlakının sınırlarını zorladığı aşikardır

Türkiye?de doping yaptığı için ceza alan ender futbolculardan biri olduğu için mi Hasan Şaş?ı örnek göstermiş Hayrettin Demirbaş, bunun yanıtı da eski delişmen kaleci de saklıdır.Bilemeyiz.

Son örnek de, kimselerin farket-e-mediği bir davranışından. Sanırım Tromso maçının rövanşıydı. Rakip oyuncu herhangi bir pozisyon sonrası yerdeki Hasan Şaş?a elini uzattı ve kaldırmak istedi, Hasan?ın ne yaptığını tahmin etmişsinizdir. Maçın ilk yarısı olduğunu hatırlatırım. Yine aynı maçta, bir rakip oyuncu Hasan Şaş?ın sırtına dostça dokunup giderken, Hasan?ın yüzündeki ifade ekrana yansıdı? Bu nasıl bir kin, ne tür bir tarifsiz öfke hali? Ne oluyor yahu dedirten bir ifade yapışıp kaldı ekrana. Tarif edilebilir değil yazık ki, görenler hatırlar..

Rakibe değil sevgi kırıntısı, bir gram saygı bile taşımayan, en azından hareketleriyle bunu gösteren bir oyuncuyu nasıl olur da Erzurumsporlu oyunculara örnek gösterirsin Hayrettin hocam! Lütfen bu açıklamanızı geri alın, Türkiye Ligleri bir Hasan Şaş?a ve Hakan Şükür?e bile zor tahammül ederken yenilerini istemiyoruz. Lütfen!
                    "Sir, I say that justice is truth in action." Benjamin "Dizzy" Disraeli

Yorum

• İlk olarak golasaliyim tarafından gönderildi

İlk olarak poseidon_61 tarafından gönderildi
                      Bu Makalele eskiden Antepte mi oynuyodu?

antepte makalele yoktu ankaragücünde vardi ama bu o degil. ama tanidik biri var geremi [img]smileys/smiley2.gif[/img]g.birliginden rela madride gitti

ayrica o makalele malatyada da oynadi...bu isim de bizdeki ahmet mehmet gibi galiba

Yorum

• ah ah bir BARCELONA gibi bizde sampiyonlar liginde kök söktürebilecekmiyiz...
                        Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• Ümitler Romanya'yi geçti.........

TÜRKIYE: 2 - ROMANYA: 1

Stat: 19 Mayis

Hakemler: Bülent Yildirim xx, Mehmet Gonca xx, Serkan Çimen xx

Türkiye: Volkan xx, Ugur xx (Dk. 71 Arda xx), Ferhat xxx (Dk.
                          90 Onur x), Bekir xx, Can xx, Mehmet Topal xx (Dk. 46 Kerem xx), Mehmet
                          Çakir xx (Dk. 57 Mehmet Batdal xxx), Selçuk xx (Dk. 60 Sinan xx), Burak
                          xx (Dk. 90 Veli ?), Sabri xx (Dk. 87 Giray xx), Olcan xx (Dk. 66 Caner
                          xx)

Romanya: Tatarusanu x, Radoi xx (Dk. 56 Scarlatacme xx),
                          Sapunaru xx, Pulhea xx (Dk. 57 Latoflevici x), Moti xx, Herea xx, Surdu
                          xxx (Dk. 72 Ionescu x), Tamase xx (Dk. 53 Spiridon xx), Curelea xx (Dk.
                          49 Chiacu xx), Prepelita xx, Varga xx (Dk. 60 Voiculet xx)

Goller: Dk. 4 Surdu (Romanya), Dk. 81 ve 88 Mehmet Batdal (Türkiye)

Sari kartlar: Dk. Prepelita, Dk. 50 Surdu, Chicau, Sapunaru (Romanya), Dk. 59 Can (Türkiye)

MAÇTAN DAKIKALAR

4. dakikada Curulia'nin pasiyla penalti noktasi üzerinde
                          topla bulusan Surdu, mesin yuvarlagi kalecinin sagindan filelere
                          gönderdi: 0-1.

11. dakikada Türkiye'nin kazandigi serbest atisi kullanan
                          Olcan'in pasinda, Sabri topun gelisine ceza alani disindan vurdu. Mesin
                          yuvarlak az farkla üstten auta gitti.

21. dakikada Surdu'nun ceza alani disindan attigi sert sutta, top üst direkten geri geldi.

55. dakikada Can'in büyük hatasi sonucu topu kapan Chiacu,
                          kaleciyle karsi karsiya kaldigi anda vurusunu yapti. Kaleci Volkan
                          yatarak topa sahip oldu.

72. dakikada Arda'nin savunmanin arkasina gönderdigi topla
                          bulusan Sinan, kaleciyle karsi karsiya kaldi. Bu futbolcunun vurusunda
                          kaleci topu iki hamlede kontrol etti.

81. dakikada ceza alaninda topla bulusan Mehmet Batdal, kalecinin yanindan sik bir vurusla topu filelere yolladi: 1-1.

88. dakikada Arda'nin ceza alani sol çaprazindan kullandigi
                          serbest vurustan gelen topa, kale alaninda Can kafayi vurdu. Üst
                          direkten dönen topa kaleciyle birlikte yükselen Mehmet Batdal kafayla
                          mesin yuvarlagi aglarla bulusturarak, Türk Milli Takimi'ni 2-1 öne
                          geçiren golü kaydetti.

Karsilasmayi Milli Takim Teknik Direktörü Fatih Terim ile yardimcisi Oguz Çetin de izledi.

Bu 2 gol atan Mehmet Battali çok tavsiye etmistim ama hala anlasilamadi....Ismini daha çok duyacaksiniz....

Yorum

• [img]smileys/smiley36.gif[/img]Acaba aksamki maçi bizm kendini büyük sayan takimlarin baskanlari izledimi. Derbi nasil olur , büyük maçlar nasil olur gördülermi. Hem kesin azize simdi ronaldino almaya kalkar. sampiyonlar liginde daha da basarili olamlari için[img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img]ama fb nerde göremiyorum.Ama sahanin o kadar bozuk olamsinin kasti olarak yapildigini düsünüyorum nede olsa ingiliz bunlar fb gibi futbolda hersey muhbahtir diye düsünürler. ama barçaya sökmedi.
                            İçimdeki Sevdan Öyle Büyük ki.Trabzonum.

Yorum

• defanslari bu kadar saglam olmasaydi yada baska her hangi bi takim olsa en az 5-6 tane yerdi....
                              Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• Ya bir gün kendi takimi mi da bu kadar iyi oynarken görebilecek miyim. REnklerde yakin bize azicik futbolda benzese [img]smileys/smiley1.gif[/img]
                                Her Asker Kısa Dönem olamaz :)

Yorum

Yükleniyor...
                                X