bu morinho ne kadar adi bir adam. sahayi ne islatiyon olum. al sana taktik.[img]smileys/smiley32.gif[/img]
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Son Dakika Haberleri (Genel)
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Dun Chelsea-Barcelona macini o kotu zeminde oynanan futbolu izlerken kendi kendime bizim ligte oynanan futbol degil mi acaba diye sordum? Adamlar adeta 5.viteste futbol oynuyor ve biz belki onlarin yaninda ancak2.vitese ulasabiliyoruz. Dunku mac gercekten erken final gibi bir mac oldu ve bu macin 2.ayagi bence cok guzel olacak.....Bu arada ezikler eziklerle eslesmis ceyrek finalde......Ahhh hakemeler ahhhh....Lucianonun ceza sahasinin icindeki hentbolunu gormezsen Erciyesi kupanin disina ezikleri de ceyrek finale yukseltirsin.....Zaten gecen hafta eziklerin gurubundaki 2 macta 1-1 bitince anlamistim..: ezikbahce artik ceyrek finali kaptirmaz.......Bunlar ancak bu tur oyunlarla "basarili" olabilirler....Ya olduğun gibi görün yada göründüğün gibi ol.....
Yorum
-
İlk olarak TSunami tarafından gönderildibu morinho ne kadar adi bir adam. sahayi ne islatiyon olum. al sana taktik.[img]smileys/smiley32.gif[/img]
maçtan sonra altini islatacagini tahmin etti belli olmasin diye islatmistir...[img]smileys/smiley36.gif[/img]Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !
"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana
Yorum
-
Dünkü Chelsea-Barcelona maçi son yillarda seyrettigim en muhtesem maçti. 2 takimi da kutlamak lazim. Futbolu neden sevdigimi hatirlattilar bana
Bu arada dünden bir son dakika haberi:
Kaynaktar tv Serhat Ulueren ile Yildirim Demirören'in röportaji
S.U: Peki Jun ne olacak? Jun basarili olursa sn. Albayrak onu geri isteyecektir
Y.D: 21 yasinda milli takimda oynayan Çek gol kralini transfer ettik. Antlasmamiz opsiyonludur. Basarili olmasi durumunda sn. Albayrak bize sözlü olarak söz verdi. Baskanlar bir söz verdiyse bu senettir
Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
İlk olarak Travelair tarafından gönderildi
Dünkü Chelsea-Barcelona maçi son yillarda seyrettigim en muhtesem maçti. 2 takimi da kutlamak lazim. Futbolu neden sevdigimi hatirlattilar bana
Bu arada dünden bir son dakika haberi:
Kaynaktar tv Serhat Ulueren ile Yildirim Demirören'in röportaji
S.U: Peki Jun ne olacak? Jun basarili olursa sn. Albayrak onu geri isteyecektir
Y.D: 21 yasinda milli takimda oynayan Çek gol kralini transfer ettik. Antlasmamiz opsiyonludur. Basarili olmasi durumunda sn. Albayrak bize sözlü olarak söz verdi. Baskanlar bir söz verdiyse bu senettir
çek gol krali jun...[img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img](evet büyük transfer)"-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!
Yorum
-
Trabzonspor yönetiminin girisimleri sonucunda Altay ile oynayacagimiz maç Alsancak stadindan Atatürk stadina alindi..@tsmustafakemal
"Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU
Yorum
-
İlk olarak 61_OFLU_35 tarafından gönderildiTrabzonspor yönetiminin girisimleri sonucunda Altay ile oynayacagimiz maç Alsancak stadindan Atatürk stadina alindi..
demekki seyirci yönünden eksiklik çekmeyecegiz..... [img]smileys/smiley32.gif[/img]Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !
"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana
Yorum
-
Haberler
Bil-Kazan?da heyecan sürüyor
Resmi internet sitemizin bilgi yarismasi Bil-Kazan, üyelerine Trabzonspor?un maçlarini izleme sansi sunmaya devam ediyor. Bu haftaki soruya dogru cevap veren 10 Trabzonspor üyesi bu pazar günü Sivasspor?a karsi Hüseyin Avni Aker Stadi?nda oynanacak Turkcell Süper Ligi maçina bilet kazanacak.
Asagidaki soruya dogru cevap veren üyelerimiz arasindan belirlenecek 10 kisi, 26 Subat
Pazar günü saat 16.00?de oynanacak Trabzonspor ? Sivasspor karsilasmasina Maraton Özel Tribünü?nden bilet kazanacaklar.
Yarismaya katilmak isteyenlerin 24 Subat 2006 Cuma günü saat 17.00?ye kadar yarisma@trabzonspor.org.tr adresine dogru cevabi göndermeleri gerekiyor.
Yarismacilarin verilen e-mail adresine sorunun cevabi ile birlikte ad, soyad, üye ve telefon numaralarini da bildirmeleri rica olunur.
Kazanan üyelerin isimleri ayni gün resmi internet sitemiz üzerinden duyurulacak. Talihliler, kulüp üyelik kartlariyla Sadri Sener Sosyal Tesisleri?ndeki TS Club magazasina basvurarak biletlerini alabilecekler.
Bil-Kazan Yarismasi sayfasina ana sayfadaki üye girisi kutusunun altindaki Bil-Kazan linkinden ya da www.trabzonspor.org.tr/yarisma adresinden ulasilabilir.
Soru: Trabzonspor?da forma giyen ilk Alman futbolcu kimdir?
Cevaplariniz için: yarisma@trabzonspor.org.tr
23.02.2006 11:06:00Adam Ölür Adamlık Ölmez - Trabzon/Tonya
Yorum
-
İlk olarak gerçekefsane tarafından gönderildi
İlk olarak mackdali22 tarafından gönderildiSoru biraz zor gibi
zor degil, soruyu görürgörürmez cevabi biliyorum dedim. çok kolay[img]smileys/smiley36.gif[/img]
benim bildigim bizde hiç Alman topçu olmadi.Yani yakin geçmiste.Ama kolay diyorsan kolaydirİki renk ve Asalet Bordomavi.net
Yorum
Yorum