Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Son Dakika Haberleri (Genel)

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• 58. chelse 1-0 motta kendi kalesine
    0II0II0I I00I0I0I 0III00II0 00II0I0I II0I0II0

Yorum

• dakika 61 bir grup barçali taraftar mesale yakti yerinde duramiyor barçayi atesliyor [img]smileys/smiley1.gif[/img]

Yorum

• Bana link verin bende izleyeyim daha ya bunu internetten izlemenin yolu yokmu[img]smileys/smiley19.gif[/img]

Yorum

• [img]smileys/smiley36.gif[/img]hahahah terry kendi kalesine maç 1-1 harika maç oluyor[img]smileys/smiley4.gif[/img]

Yorum

• goooooooooollllllllllllll etoooo 1-2 [img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img]mesaleler ise yaradi helal

Yorum

• Burda kimse yazmiyor mac hakkinda birkac kisi haric.

angut'larin demesine gore son yilllarin en iyi maciymis. Birde hakem macin yukunu kaldiramiyuormus cok hatali karralar veriyomrus.

Yorum

• Werder Bremen

90'
                3-2

Juventus

vay anasini yaa dk buda i mac oluyo 2,1 den 3,2 yapti werder
                Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
                Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

• maç gerçekten harika senin için arada yaziyorum biseyler ama tekrarini yakalarsan mutlaka izle mücadele üst düzeyde tempolu bir maç angutlarin hakem yorumundan ne olur kardes onlarin hakem yorumlarini türkiye liginden biliyorsun hakem hatasi bence barça nin penaltisini vermedi vede kirmizi kart belki tartisilir ama bence kirmiziyi haketti

Yorum

• Mac bitmis 1-2

Bunun Ispanya ayagi daha zevkli olur bana gore. Cunku defansif oynayan Chealsea'nin saldirmasi gerekecek. Bu nasil olacak bakalim, Barca'nin atik oyuncularina karsi?

Yorum

• Barca bu yaylayi yaylar kardes....[img]smileys/smiley36.gif[/img]

Yorum

• yaw bu nasil bir futbol,iki takim da mükemmel takimlar.adamlarin oynarken ayakta kalma çabasina dikkat ettinizmi?2.gol öncesi ronaldinhoyu düsüremedi.Türkiyede bi futbolcu olsa sekiz takla atardi.futbol buysa bizim Türkiyede izledigimizin adi ne?
                        bir takim böyle mi hücum yapar?bu nasil bir savunmadir?ikisinede yazik olacak.finalde karsilasmalari lazimdi.iki takim da turu hakediyor.
                        [img]smileys/smiley32.gif[/img] [img]smileys/smiley32.gif[/img] [img]smileys/smiley32.gif[/img]

Yorum

• üstelik bu ikinci defa oluyor... böyle olmamaliydi güzel bir final sayredebilirdik. ikisi de harika oynadi[img]smileys/smiley32.gif[/img]
                          Ben Kuzeyin Oğlu, sen Bizans Torunu! Ben Asaletin Rengi, Sen Entrikanın Başkenti! Ben TRABZONUM, BİZ TRABZONSPORUZ!!!

Yorum

• barca acayip oynadi ya ronaldhinoyu tutacak adam var mi dünyada..

''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)

feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !

Yorum

• barça çok iyiydi messi ronaldhinho çok iyiydi
                              SAMPIYONLUGU GETIRIN BIZE
                              CANIMIZI VERELIM SIZE

madheart61--->BDiler61

Yorum

• İlk olarak Nytre tarafından gönderildi

barca acayip oynadi ya ronaldhinoyu tutacak adam var mi dünyada..

Ronaldinho müthisti ama Aryen Robben de inanilmaz oynadi.her topu alisinda basti geçti.
                                Barcanin 2. golü ders gibiydi.hücum futbolu ancak bu kadar güzel oynanir...
                                Drogbanin bir sutu vardi gol olsa müthis bir gol olurdu.kaptan Terry ne savasiyo yaw,helal olsun...

Yorum

Yükleniyor...
                                X