helal olsun ya aslinda ben o hareketi anelkadan beklerdim gazetelere bi roportaji wardi namaz kiliyorum iste gollere sevinmemesinin neden i diger tarafin üzüldügü icin sevinemedigini sölüyo be adam bu ne perhiz bune lahana tursusu elle gol atinca nasi rahat uyuyosun
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Son Dakika Haberleri (Genel)
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Bu arada bu cuma gunu Zaandam/Hollandada Trabzonlular ve Trabzonspor gecesi gerceklesecek ve konuklar arasinda Hami ve Sota da olacak....Ben elbette ki biletimi coktan aldim[img]smileys/smiley2.gif[/img]Ayrica Trabzonspor yonetim mensuplari, Trabzon folklor ekibi, Cimilli Ibo, Hulya Polat ve daha nice sanatcilargeceye renk katacaklar.....Bilgisi olmayan arkadaslara duyurulur.......[img]smileys/smiley2.gif[/img]Ya olduğun gibi görün yada göründüğün gibi ol.....
Yorum
-
Fenerli top mecburen!
Futbol Federasyonu tarafindan Trabzonspor'a verilen 50 adet sari-lacivert renklerdeki toplar dün mecburen antrenmana çikarildi. 3 aydir tepki çekecegi için depoda bekletilen "Fenerbahçeli" toplar dün eski toplarin azalmasi nedeni ile antrenmanda kullanilmaya basladi.
fenerli toplara alismis olmalari lazim[img]smileys/smiley36.gif[/img]
Yorum
-
denizci61
[QUOTE=Punisher-61]İlk olarak mexp tarafından gönderildi
[img]smileys/smiley36.gif[/img]abi en mantikli isim besiktasin listesinde Mehmet Batdal [img]smileys/smiley4.gif[/img]
[img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img]
Yorum
-
basin toplantisini düzenledi.
Galatasaray beraberligi sonrasinda Samsunspor karsisinda alinan 2-1?lik galibiyetle takimin üçüncülük hedefi dogrultusunda zor bir engeli astigini ifade eden Kafkas, ?Oyun olarak pek olmasa da ortaya koyulan mücadele ve kazanma hirsi sonucunda alinan 3 puan hedefimiz açisindan önemliydi? dedi.
?Hatanin telafisi zor olur?
Kafkas, UEFA Kupasi?na katilmak için mücadele veren diger ekiplerin puan kaybetmesiyle Trabzonspor?un önemli bir avantaj yakaladigini kaydederek, ?Artik kesin olan bir sey var ki bundan sonra oynayacagimiz 9 maç da birer final niteligi tasiyacaktir. Yapilacak en ufak bir hatanin telafisinin gün geçtikçe daha zor olacagi düsüncesiyle kendimizi isimize her zaman oldugu gibi daha iyi konsantre etmeli ve tüm maçlara mutlak galibiyet için hazirlanmaliyiz? diye konustu.
?Galibiyetlerle mutlu olmaliyiz?
Kafkas sözlerini söyle sürdürdü: ?Turkcell Süper Lig?e baktigimizda su an hiç bir takimin rahat olmadigi ortadadir. Her takimin kendine göre bir hedefi ve mücadele geregi bulunmaktadir. Kalan haftalarda sakin olup az hata yapanlarin kazançli çikacaklari açiktir. Hepimiz takimimizin güzel futbol oynayip bol gollü galibiyetler elde etmesini gönülden istiyoruz. Fakat unutulmamali ki Trabzonspor zor bir dönemden geçmesine ragmen beklenenden daha çabuk bir toparlanma süreci yasamistir. Bu sebeple öncelikle güzel oyundan ziyade galibiyetlerle mutlu olmasini bilmeliyiz.?
?Güvenimiz tam?
Takimin bu sezon sonunda Avrupa Kupalari?na katilma hedefini yakalamasinin ciddi bir basari olacagini belirten Basin Sözcümüz, zamanla güzel futbol oynayan bir ekip haline geleceklerine olan inancini da dile getirerek, ?Lütfen onlara biraz zaman taniyalim. Genç ve yeni ekibimiz gün geçtikçe daha kollektif ve göze hitap eden bir oyun sergileyecektir. Bu anlamda yönetim kurulumuzun her zaman oldugu gibi teknik kadromuza ve futbolcularimiza olan inanci tamdir. Kötü sonuçlar dahi yasasak bu ekip bu inançla çalistigi sürece biz hep yanlarinda olacagiz? ifadelerini kullandi.
Moral ve özgüven altyapisi
Kafkas, ?Trabzonspor, sezon sonuna kadar sergileyecegi mücadele ve elde edecegi sonuçlarla gelecek yilin moral ve özgüven altyapisini hazirlayip önümüzdeki süreçte daha büyük hedeflerin pesinden kosma adina gerekli adimlari atacaktir? açiklamasini yapti.
Zorlu dönemeç basliyor
Trabzonspor?un 7 günde 3 maç oynayacak zor bir dönemece girdiginin altini çizen Kafkas, ?Ilk olarak hafta sonunda Kayseri Erciyesspor?la deplasmanda karsilasacagiz. Rakibimizin Galatasaray maçinda ortaya koydugu mücadele, iyi oyunculardan kurulu bir ekip niteligi tasidigini bir kez daha göstermistir. Ayrica üçüncülük için yaristigimiz Kayserispor taraftarlarinin da önünde oynayacak olmamiz bu maça çok dikkatli hazirlanmamiz ve sakin olmamiz gerektigi gerçegini ortaya koymaktadir. Rakibimizin Galatasaray karsisinda son derece agresif bir futbol sergilemesini de göz önüne alirsak pazar günü atmosferi ve tansiyonu oldukça yüksek bir maçin bizi bekledigi açiktir? diye konustu.
Psikolojik hazirligin önemi
Kafkas, oyuncularin teknik ve taktik yeterliliginin yani sira kendilerini psikolojik olarak da karsilasmaya iyi hazirlayacaklarina ve teknik ekibimizin gereken önlemleri alacagina yönetim kurulunun yürekten inandigini da sözlerine ekledi.
Kafile Baskani Zihni
Takimda sakat ve cezali oyuncu bulunmadigini vurgulayan Kafkas, Trabzonspor kafilesinin 25 Mart Cumartesi günü özel uçakla Kayseri?ye gidecegini, pazar günü oynanacak maçin ardindan yine özel uçakla Trabzon?a dönülecegini belirtti. Kafkas ayrica, Kayseri deplasmaninda kafile baskanligini Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Ugur Zihni?nin yapacagini açikladi.
Samsun?a sicak mesaj
Kafkas konusmasinda ligdeki durumu kritiklesen Samsunspor?a kalan maçlarinda basarilar dileyerek, ?Bir Karadeniz ekibi olarak gönlümüzün onlarin ligde kalmalarindan yana oldugunun bilinmesini istiyoruz? dedi.
Erdinç?e geçmis olsun
Basin sözcümüz ayrica, Samsunspor maç kadrosu belirlenirken olan bir yanlis anlasilma neticesinde, trafik kazasi geçiren Erdinç Yavuz?a da yönetim kurulu olarak geçmis olsun dileklerinde bulunarak, ?Kendisinin yasadigi talihsiz kaza bizleri üzdü ancak sonuçta olayin maddi hasarla son bulmasi tek tesellimiz oldu? dedi.
Fatih konusunda açiklama
Toplanti sonunda basin mensuplarinin sorularini yanitlayan Zeyyat Kafkas, Kaptan Fatih Tekke?nin sezon sonunda Avrupa?da bir takimda forma giymek istedigi seklinde çikan haberlerle ilgili olarak, ?Fatih?in bize böyle bir beyani olmadi ama böyle bir düsüncesi varsa, eger burada misyonunu tamamladigini ve artik Avrupa?da futbol oynamak istedigini düsünüyorsa, Trabzonspor kendisine gereken kolayligi gösterecektir. Kafa ve beden olarak burada bulunmak, Trabzonspor formasini giymek istemeyen futbolcumuz varsa, onlari burada görmek istemeyiz. Eger böyle bir durumla karsilasirsak, yönetim kurulumuz Trabzonspor?un yüksek menfaatlerini gözeterek gerekeni yapacaktir? görüsünü seslendirdi.
?Dik durusumuz degismez?
?Dünya takimi olan Trabzonspor formasini giymek için canlarini verecek bir çok sporcu varken, gitmek isteyenlere gereken kolayligi saglariz? diyen Kafkas, ?Devre arasinda aldigimiz radikal kararlara bakarak bu tür konularla ilgili dik durusumuz anlasilmistir ve bu aynen devam edecektir. Durum, Avrupa?nin en önemli golcülerinden biri olan Fatih Tekke?yle ilgili bile olsa bizim için hiç önemli degil. Kafa olarak kendisi burada oynamak istemiyorsa sadece ona degil, herkese gerekli kolaylik gösterilir? cümleleriyle sözlerini tamamladi.
21.03.2006 13:10:00
Habere puan ver
Kisi
>
< name=puan_f =/yorum/puan_save.asp method=post>
< style="FONT-WEIGHT: bold; FONT-SIZE: 7pt; WIDTH: 84px; COLOR: #0202ff; TEXT-DECORATION: none" =.puan_f.submit(); name=puan> < ed>Puan Ver> < value=1>1> < value=2>2> < value=3>3> < value=4>4> < value=5>5> < value=6>6> < value=7>7> < value=8>8> < value=9>9> < value=10>10>> < = value=TS name=kanal> < = name=tanim> < = value=/haber.asp?haberID=33071 name=yer> < = value=/haber.asp?MainID=448&PID=449&HaberID=33071 name=yer_p>
function stltf(){
var str_url
var adres = new String(escape(document.location.href))
str_url="/mail/mail .asp";
str_url+="?url="+ adres ;
window.open(str_url,"Mailx","left=0,top=0,menubar=no,hei ght=400,width=344");
}
Arkadasina Gönder
Diger Haberler
her daim trabzonspor
Yorum
-
Tekke, AKSAM?in sorularini yanitlarken, Avrupa?ya gidecegini açikladi, sampiyonluk yolunda Galatasaray?i daha sansli gördügünü söyledi.
- Avrupa?ya transfer olmayi düsünüyor musun?
Bu sezon sonunda veya bir dahaki sene bu hayali gerçeklestirecegim. Takim ismi vermiyorum. 29 yasindayim. Ben 25 yasindan beri gitmeyi düsünüyorum da oynadigim kulüpler izin vermiyordu. Çok da iyi firsatlar oldu. Yasadiklarimdan sonra bu sezon sonunda veya seneye Allah nasip ederse bu hedefimi gerçeklestirecegim. Çitayi da yükseltmek adina kesinlikle bu sezon sonu veya önümüzdeki yil Avrupa?da oynamak istiyorum. Kimseye kirgin degilim.
- Sampiyon kim olur?
Sampiyonluk yarisinda Galatasaray daha önde bana göre, kadro olarak çok daha iyiler. Sampiyonluk ipini onlar gögüsler.
- Daha önce baska takimlarda olman hedeflerinden seni geriye itti mi?
Türkiye?de bir ilki gerçeklestirecektim o zaman ama ayagim kirilmisti. Altay takiminda oynarken, Bayern Münih kulübünden çok ciddi bir teklif almistim. Gaziantepspor?da da görev yaptigim dönemlerde yine çok teklifler gelmisti. Basin, Antep ve Altay oldugu için bu konuyu fazla gündeme getirmemisti. Trabzonspor?da küçük bir basari yakaladiginizda birçok yerin dikkatini çekebiliyorsunuz. Su an bir futbolcunun ulasmak istedigi en üst noktada oldugumu rahatlikla söyleyebilirim.
- Futbolun doyumuna ulastin ama sampiyonluk göremedin?
Bunun üzüntüsünü herkesten fazla yasiyorum. Bu kadar yetenekli oyuncusunuz ama sampiyonluk göremedikten sonra ne anlami var. Istanbul?da baska kulüplerde oynayan çok siradan bir futbolcu o kupaya dokunabildi ve kaldirabildi. ?Ben dört kere sampiyon oldum? diyor. ?Doyuma ulastim? diyor. Türkiye?nin en iyi oyuncusu, söyle oyuncu, böyle oyuncusuyum ama kariyerine bak sampiyonluk yok. Dünyada en çok ben sampiyonluk istiyorum.
- Vahid Halilhodziç nasil biri?
Vahid hocayi futbolcular yavas yavas anlamaya basladilar. Vahid hoca isiyle en ufak ayrintisina kadar ilgilenen biri. Çok iyi bir profesyonel. Bizlerden istedigi su, sahada ve saha disinda, giyiminde, oturmasinda, kalkmasinda profesyonelce yasanmasini isteyen bir hoca. Türk futbolcusu oldugumuz için tabii ki sikintilar oldu. Profesyonelligi tam bilmiyoruz. Adam da dolayisiyla bizden bilmedigimiz seyleri isteyince sikinti doguyor?
- Hakemleri nasil buluyorsun?
Son oynadigim maçlara bakin bir tane faul verilmiyor bana. Samsunspor maçinda da bu oldu ama devam çaliniyor. Yok ?görmedim? diyor, Fatih ?devam? diyor, ?avantaj? diyor. Yüzde yüz fauller yapiliyor bana. En az bir maçta 6-7 faul oluyor yine devam. Sabah kalktigimda her tarafim agriyor. Galatasaray maçindan sonra iki üç gün idmana bandajli çiktim. Samsunspor maçina öyle çiktim. Hakemlerden rica ediyorum, bu kadar da olmaz. Ben yalan konusan ve sahte hareketler yapan bir oyuncu degilim. Faul degilse veya taç degilse de hocaya gidip bu dogru degildi diyen insanim., Lütfen insafli olsunlar.
- Fenerbahçe?nin parasi var Galatasaray?in borcu var yarisiyorlar nasil degerlendiriyorsun?
Trabzonspor?da da hiç para alinmadigi dönemler olmustur. Bu her takimda olur. Yerine getirilmeyen sözler oluyor. Futbolcunun anasi, babasi, çocugu veya esi ölüyor. Insanlar böyle acilari yasadiktan sonra çikip maç oynuyorlar. Ölen, çok sevdigi o kisiye küfür edilecegi riski olsa dahi. O yüzden para hikayedir. Yeter ki, takiminiz iyi olsun. Içeride beraberlik olmasi önemli. Fatih sana ?10 trilyon mu, sampiyonluk mu? sorusunu sorsaniz, her halde kupa derim. O?nun degeri parayla ölçülür mü? Sen simdi futbolu biraktiktan sonra evde nelere bakacaksin, resimlere bakacaksin. Ama kariyer sampiyonluk yok. Bu maneviyat her seyin ötesindedir.
- Yattara?nin Samsunspor maçinda sana attirdigi golü nasil buldun?
Yattara?nin çalimi süperdir. Çok becerikli bir futbolcudur. Samsunspor maçinda bana öyle bir asist yapti ki ?al da at? dedi. Zaten ben de onu yaptim. Yattara?ya önerilerim sunlar; Zamanlamasini ve yerini çok iyi seçmesi lazim, Çünkü bazen de net pozisyonlara girecegimiz zaman bunlari yapiyor ve takim içinde iyi bir sey olmuyor. Bu maçta üç pozisyonda bu oldu. Yattara çok yetenekli bir oyuncu. Kalkip da ikide bir yeteneklerini tartismanin bir anlami yok. Sevimli. Taraftarimizin ona ilgisini görüyor. Taraftar ondan sovvari hareket bekliyor. O da onlara cevap vermek istiyor. Hepimiz onu seviyoruz. Aramizda olmasindan da mutluyuz. Iyi oyuncu, biraz daha akilli olsa oyunun tamaminda o özelliklerini sergilese, nerede çalim atacagini kestirebilse zaten Avrupa?da her takimda oynayabilir.
Yabanci olsaydim bas taci ederdiniz
- Trabzonlu olmak avantaj mi dezavantaj mi?
Trabzonlu olmasaydim, yabanci olsaydim inanin beni bas taci yapardiniz. Üç yil içerisinde lig ve kupa dahil, yaptigim asistlere bakin. Bunlari baskasi yapsaydi kahraman olurdu. Burada Trabzonlu olup da Trabzon?da oynamanin çok fazla zorlugu var. Yasadigimiz olaylara baktiginiz zaman bunlari daha iyi anlarsiniz. Disaridan gelip burada oynamak gerçekten çok büyük bir avantaj bir futbolcu için. Ama Trabzonlu olup da Trabzonspor?da oynamak bazi seyleri basarmak çok kolay degil.
her daim trabzonspor
Yorum
- Avrupa?ya transfer olmayi düsünüyor musun?
-
bu da fatihin aksam gazetesine verdigi röportaj bakalim neler olucak sezon sonu ama fatih avrupaya gidip basarili olamazsa onu üç ezikler almak istiyicektir ikincisi fbnin anelkayi sattiginda yattarayi istiyecigini biliorum çünkü taraftarlari bunu çok istior her takim dagtiriz diorlar ama zor onu bizden koparmakher daim trabzonspor
Yorum
-
Carlos sevdası
Trabzonspor yönetimi,
Real Madrid'in Brezilyalısı için yıllık 4 milyon euro'ya kadar
çıkarken, Galatasaray başkan adaylarından Şardan'ın listesindeki
Cansun, göreve gelmeleri halinde Roberto Carlos'u getireceklerini
belirtti.
Herkes Carlos'un peşinde
Dört
Büyükler, sezon sonunda Türkiye'ye yıldız yağdırmak için şimdiden
harekete geçtiler. Şu anda transferde en çok konuşulan isim ise hiç
şüphesiz Roberto Carlos. Fenerbahçe'nin prensipte anlaştığı ve imza
için sezon sonunu beklemeye başladığı Brezilyalı yıldıza Trabzonspor ve
Galatasaray da talip oldu. Trabzonspor yönetimi, Roberto Carlos için
yıllık 4 milyon euro'luk bir bütçe bile belirledi.
Kartal'ın gözü Wiltord'da
Galatasaray'ın
başkan adaylarından Yiğit Şardan'ın listesinde yer alan Mehmet Cansun
ise göreve gelmeleri halinde Roberto Carlos'u sarı-kırmızılı takıma
kazandıracaklarını ifade etti. Gelecek sezon Tigana ile şampiyonluk
yaşamak isteyen Beşiktaş ise Lyon'un süper yıldızı Wiltord'u transfer
etmek için çalışmalarını sürdürüyor. Kartal'ın bir diğer bombası ise
Villarreal'in forveti Riquelme.
İŞTE 4 BÜYÜKLER'İN TRANSFER LİSTESİ
FENERBAHÇE
Roberto Carlos (Real Madrid)
Ronaldo (Real Madrid)
Morientes (Liverpool)
Nihat Kahveci (Real Sociedad)
Hamit Altıntop (Schalke 04)
GALATASARAY
Robert Pires (Arsenal)
Zinedine Zidane (Real Madrid)
Ivan Klasnic (Werder Bremen)
Yıldıray Baştürk (Hertha Berlin)
BEŞİKTAŞ
Wiltord (Lyon)
Geremi (Chelsea)
Riquelme (Villarreal)
Pape Thiaw (Alaves)
Mehmet Batdal (Bucaspor)
TRABZONSPOR
Morientes (Liverpool)
Dida (Milan)
Boukhari (Ajax)
Vitakiç (Lille)
Meyong (Belenenses)
Yahu bunlarin Transfer fiyatlarina bakamadi bunlar ...nerde bu bütce ..adamlarin daha Anlasmalari sürüyor..EEEHÜÜÜÜ [img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img]
Yorum
-
fotomaçin haberi ama umarim bu defalik gerçegi ifade ediyordur:
Hodziç kalacak
Nisanda masaya oturulacak olan Hodziç'i yönetim, sampiyonluk için Morientes ve R. Carlos gibi yildiz sözü verip ikna etmeye çalisacak.
Yildizlar alinacak
Trabzonspor'da teknik direktör Halilhodziç'i kalmasi için yönetim, sampiyonluk hedefi ile Avrupa'da isim yapmis yildiz futbolcu sözü vererek ikna etmeye hazirlaniyor. Bosnak hocanin çok istedigi Morientes ve Roberto Carlos gibi yildiz isimlerin alinmasi için çaba sarf edeceklerinin sözünü verecek olan yönetim, zaman zaman açiklamalariyla tepki alsa da teknik direktör Halilhodziç ile sampiyonluk yasayacaklarina inaniyor.
Hoca sorunu yok
Ikinci baskan Ibrahim Haciosmanoglu "Sayin Mustafa Denizli ile hiç görüsmedik, görüsmeyecegiz de. Hirsli, çaliskan ve tecrübeli bir hocamiz zaten varken neden yeni bir isim pesinde kosalim. Hodziç de büyük hedefleri olan bir insan, biz de. Gelecek sezon sampiyonluk için önce hocamizla sonra da yildizlarla anlasacagiz" dedi.
M.Yilmaz SENOL
Yorum
-
kafalarina göre haber yapmaktan bikmadilar mi?...
''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)
feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !
Yorum
Yorum