Bu konu çooooook uzadi bunu hoca ile ilgili topige tasiyin lütfen [img]smileys/smiley7.gif[/img]
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Son Dakika Haberleri (Genel)
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Hayirdir Arkadaslar ? Her basliga burda olay var mi diye ugramamiz mi gerekiyor ?
Bizim arkadaslarimiz birbirlerinin fikirlerine katilmasalar bile birbirlerine saygi duyar çerçevesinin disina çikmak isteyenler mi var ?
Istemedigimiz seyleri yapmak zorunda birakmayin bizi...Trabzonspor √Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|İki Renk ve Asalet √BordoMavi.Net √
Yorum
-
Isim vererek elestirirsek daha saglikli olur kanaatindeyim. Üzerime alinmiyorum ama [img]smileys/smiley1.gif[/img]. Onun için dedim yöneticiler daha aktif davranmali diye. Dogru konusani yanlis konusandan ayiralim. Kim yanlis, kuralsiz, küfürlü, mahalle agziylakonusuyorsa bu bilinsin. Bu ben olsam da farketmez. Burda bir topluluk olarak bulunuyoruz. Sadece sizden ricam "artik tartismayin" diyerek kurunun yaninda yasi da yakmak yerine kimhatali ise uygulayin lütfen. Yoksa çamur at izi kalsin oluyor. Seviye çok önemli Herkese sevgiler saygilarTürkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
Faruk Kanca: ?6 puanlik maç oynayacagiz?
Gençlerbirligi deplasmaninda kafile baskanligi görevini üstlenecek olan Trabzonspor Futbol A.S. Yönetim Kurulu üyesi Faruk Kanca hafta sonu 6 puan degerinde bir karsilasma onayacaklarini açikladi.
Denizlispor galibiyetiyle moral bulundugunu ve UEFA Kupasi?na katilma sansinin devam ettigini kaydeden Kanca, ?Gençlerbirligi de bu mücadeledeki rakiplerimizden bir tanesi. Kazanirsak hem biz 3 puan alacagiz hem de rakibimiz 3 puan kaybedecek. Bu nedenle müsabakayi 6 puan degerinde görüyoruz? dedi.
Taraftarlarin Denizlispor maçinda verdikleri destegi de öven Kanca, ?Kayiplara ragmen taraftarimizin takimin yaninda oldugunu göstermeleri, futbolcularimizin da kafasini rahatlatiyor? yorumunu yapti.
Trabzonspor?un birlik beraberligini korudugu ölçüde basariya ulasacagini hatirlatan Faruk Kanca, Tayfun?u da yeniden kazanmak adina herkesin gereken çabayi göstermesi gerektigini vurguladi. 04.04.2006 12:26:00
Malum konu son dakika haberleri.Siteden bir son dakika haberi ile devam edelim.
Beklemeyi bilen amacına ulaşır. JOSEPH DE VILLELE.
Yorum
-
Bu haberde tam 3 rezillere yakisir bir magazin haber.Az sonraaaa...
Fuhus skandali, 3 büyüklere siçradi!
04 Nisan 2006 00:45
Istanbul'da sok fuhus baskini. Bir çok ünlü ismin gözaltina alindigi operasyonun ifade tutanaklarinda, bazi ünlü futbolcularin ismi de karisti. Iste haberin ayrintilari...
Istanbul Emniyet Müdürlügü Asayis Büro Amirligi Ahlak Masasi ekiplerinin sabaha karsi yaptigi operasyonlarda manken Ece Gürsel, sarkici Fulden Uras, ?Gelinim Olur musun?? yarismasiyla taninan Sinem Umay, ?Biri Bizi Gözetliyor? yarismasindan Hülya Yamanoglu, DJ Özlem Ertem?in de aralarinda bulundugu 19 kadin gözaltina alindi.
Üç büyük takimin bazi futbolcularinin da bu kadinlarla para karsiligi iliski kurduklari öne sürülüyor. Ünlü futbolcularin önümüzdeki günlerde emniyete çagirilarak ifadelerinin alinacagi belirtiliyor.
Gözaltindaki kadinlardan Ece Gürsel ifadesinin alinmasinin ardindan serbest birakildi.
Telefonlari dinlendi...
Operasyona polisin uzun süreden bu yana devam ettirdigi teknik takip ardindan baslandi. Aralarinda taninmis isimlerin bulundugu bir grup kadinin para karsiligi erkeklerle iliskiye girdiginin telefon dinlemelerinde belirlenmesi üzerine pes pese operasyonlar yapildi. Toplam 19 kadin sabaha karsi gözaltina alinarak Gayrettepe?deki Emniyet Müdürlügü Ahlak Masasi?na götürüldü.
Gözaltina alinanlar, emniyetteki islemlerinin ardindan Cankurtaran Zührevi Hastaliklar Hastanesi'ne götürülüp burada saglik kontrolünden geçirilecek.
Emniyet kaynaklari, fuhus yapmakla suçlanan taninmis isimlerin iliskiye girdigi öne sürülen kisiler arasinda önde gelen futbol kulüplerinde oynayan futbolcular da bulundugu öne sürdü.
Fenerbahçe, Galatasaray ve Besiktas'ta forma giyen bu futbolcularin da operasyon kapsaminda önümüzdeki günlerde polise ifade vermesi bekleniyor. Operasyonda gözaltina alinan diger kadinlarin isimleri söyle:
Didem Aksu, Gülten Kosovali, Sibel Himhim, Hatice Yilmaz, Esra Özbayrak, Askin Kusgöz, Rana Batiyel, Bahar Öymen, Neriman Kül, Nilgün Demirci, Meral Baykasoglu, Gökçe Özkan, Pelih Giyim ve Aylin Poyraz.
Manken Gürsel serbest biraklidi....
Istanbul'daki operasyonun 1.5 ay önce baslatilan ?Kedi operasyonu?nun devami oldugu belirtildi. Operasyon kapsaminda sarkici Berna Arici ile 2 kisi daha gözaltina alindi. Asayis Sube?den çikartilarak saglik muayenesi için hastaye götürülen Arici, kendilerini görüntüleyen gazetecilere ?Ne çekiyorsunuz. Benim olayla ilgim yok'' diyerek tepki gösterdi. Arici daha sonra, ?Sadece ifademe basvurmak için çagrildim. Olaya adim karismis. Ben bir mekan isletmecisiyim. Olayda adimi söyleyen kisileri de is icabi taniyorum'' dedi.
Emniyet yetkileri gözaltilarin sürecegini belirtirken sabah gözaltina alinan 19 kisi arasindaki manken Ece Gürsel ifadesinin ardindan serbest birakildi
Kaynak: Milliyet
Haber: Ümit Türk
Beklemeyi bilen amacına ulaşır. JOSEPH DE VILLELE.
Yorum
-
İlk olarak Travelair tarafından gönderildiIsim vererek elestirirsek daha saglikli olur kanaatindeyim. Üzerime alinmiyorum ama [img]smileys/smiley1.gif[/img]. Onun için dedim yöneticiler daha aktif davranmali diye. Dogru konusani yanlis konusandan ayiralim. Kim yanlis, kuralsiz, küfürlü, mahalle agziylakonusuyorsa bu bilinsin. Bu ben olsam da farketmez. Burda bir topluluk olarak bulunuyoruz. Sadece sizden ricam "artik tartismayin" diyerek kurunun yaninda yasi da yakmak yerine kimhatali ise uygulayin lütfen. Yoksa çamur at izi kalsin oluyor. Seviye çok önemli Herkese sevgiler saygilar
Seviyenin önemi bizim gibi sizlerinde takdiridir. Mesajlari almasi gerekenler aliyordur en azindan öyle tahmin ediyorum.
Halil ibo Iyi hatirlatti Son dakika basligindayiz, sikayetçi üyelerimiz danisma bölümüne yazabilir yada ilgili mesaji özel mesaj yolubize iletebilirler. Geregi neyse biz onu yapariz endiseniz olmasin. Edited by: KülünkogluTrabzonspor √Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|İki Renk ve Asalet √BordoMavi.Net √
Yorum
-
İlk olarak ahmetansu61 tarafından gönderildi
1.Vahid'in kalmasini isteyen arkadaslarin futbol bilgisinden süphe duyuyorum ["ediyorum" demek istediniz galina].
2. Zaten sasmamali hep ayni isi[]mler. Aman ne olcak, aman tepki koymayalim ["göstermeyelim" anlaminda], aman tutmayalim! Burasi özgür ülke. Mafya mi var? Yok bilmem[] ne!
3. Yazik valla[hi] siz devam edin! i[y]i ki sizin sayiniz bi[r] elin parmaklarini geçmiyo[r].
4. Sizin gibi taraftarlar[] da diyemiyecem [-dorusu "diyemeyecegim" olmaliydi]. Sizin gibilerle tartisilmaz bile.
5. Sirf mualefet olmak için mi yaziyosunuz buraya?Hayir bu[] kadar saçmalik arka arkaya görmemistim bu sayfada.
Yakkasik üç yildir bu forumda yaziyorum. Yazilarimi takip edenler daha ziyade olay ve olgular, görüs ve düsünceler üzerinde durdugumu, en muhalif oldugum isimleri de elestirirken sahsiyetlerine saygisizlik etmemeye azamî ihtimam gösterdigimi bilirler. Bunu bir erdem degil, terbiye geregi oldugu için yaparim. Ancak imla ve ifade hatalarindan elimden geldigince arindirmaya çalisarak yukariya aldigim satirlar beni hiç istemedigim bazi ifadeler kullanmaya sevk etti:
1. Vahid Halilhodziç'in takimda kalmasini isteyen, bunun da sebeplerini yeri geldiginde söyleyen ve anlamayanlar için defalarca söylecek olan biri olarak her kesin benim futbol bilgimden süphe etmeye hakkim oldugunu kabul ediyor ve bu hakki kullanmasina sonuna kadar saygi duyuyorum. Tipki benim bazi kisilerin Türkçe'yi ne kadar bildiklerinden, ne kadar okur yazar olduklarindan süphe etme hakkimi kullandigim gibi.
2. Kim neye ve nasil tepki gösteriyor? Bunu takdir etmek kimin haddine düsmüs. Ayrica bir fikri savunanlar fikirlerini degistirmiyorsa isimlerini mi degistirmeliler? Böyle bir mantik olabilir mi?
3. Ben böyle bir ifade kullanacak olsam önce oturur parmaklarimi sayardim. Eger bu iddia dogruysa ya biz yüzlerce takma ad kullanarak kendilerini kalabalik gösteren bir kitleyiz ya da bu iddiayi ortaya atan kisinin ciddi bir genetik problemi var. Malum alti parmaklilik, yapisik ve ayrik kulak memesi gibi bedenî özellikler irsîdir.
4. Bizim gibilere taraftar denmezse ne denir acaba? Eger aklinizdan bize bir isim ya da lakap yakistirmak geçiyorsa lütfen söyleyin de biz de bilelim. Zaten kendimize ne ad verecegimize bir türlü karar veremedigimiz içinzât-i sâhâneyemüracaat etmeyi düsünüyorduk. Ayrica kimseyi tartismaya çagirdigimizi ben hatirlamiyorum. Sayet gözümden kaçan bir davet olduysa sözlerimi geri aliyorum.
5. Bu kadar saçmaligi bir arada görmedigi iddisi bu muhterem arkadasimizin kendi yazilarini hiç okumadigini gösterir.
Böyle bir yazi yazmak, yapmayi en son isteyecegim seydi. Ama mecbur kaldim. Bu arada Vahid Halilhodziç'in gitmesini isteyen arkadaslarimin hiçbirini hedef almadigimi belirtmek istiyorum. Lucesku, Giray Bulak, Senol Günes, Sadi Tekeloglu gibi isimleri teklif etseler dahi fikirlerine katilmamakla birlikte ifade edis tarzlarindaki nezaket için kendilerinetesekkür ediyorum. Sadece yukaridaki satirlarin yazarinin düsüncelerine cevap veriyorum. Herkes ayni fikirdeyse hiç kimse bir sey düsünmüyor demektir. Kendisine cavap verdigim arkadasin da sahsiyetine degil fikirlerine itiraz ediyorum. Etki tepki meselesi. kalemin ucu biraz sivrildiyse affola.
Selam, hürmet ve meveddetle...Edited by: Poetricus
Yorum
-
Bunlara da bu yakisirdi zaten.Üç büzükler zaten her türlü rezilligin bas mimarlariydi.ama medyaya yansimiyordu.bu sefer yansimis. bakalim nasil kurtulurlar bu iddalardanBORDO MAVİ Asil rengiyle, KaraDeniz Fırtınası,Gerçek Efsane Başkaldırışın Destanı,İhtilal =TRABZONSPOR
Yorum
-
İlk olarak poseidon_61 tarafından gönderildiTrabzon�un yaptigina bak!
ath>
12 maçla üst üste kazanan takimlar siralamasinda Avrupa dördüncüsü olan Fenerbahçe, Trabzonspor'u yense, 2. siraya çikacakti
04.04.2006
Itina ile rekor kirilir ve/veya engellenir. [img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img] [img]smileys/smiley4.gif[/img][img]smileys/smiley4.gif[/img][img]smileys/smiley4.gif[/img]
Eziklerin bizden çektigini Milan'dan (Sheva[img]smileys/smiley36.gif[/img])çekmedi.
Edited by: Viya"Ben TRABZONSPOR kaptanıyım, başka kaptanların arkasında sahaya çıkmam." Dozer Cemil
Yorum
Kaynak: maraton.com.tr
Albayrak: Verdigimiz Sözlerin Arkasindayiz
Trabzonspor Kulübü Baskani Nuri Albayrak, kongre öncesi verdikleri tüm sözlerin arkasinda olduklarini
söyledi.
Albayrak, göreve geldikleri günün ardindan büyük bir mesafe kat ettiklerini belirterek, ''Trabzonspor, bu sezon zor bir virajdan geçti. Bu viraj, sezon basi Anortohis maçiyla basladi. Daha sonra sporcularimizin sakatlanmasi, Gökdeniz'in 6 ay ceza almasi, teknik heyet degisikligi, mali genel kurulun olaganüstü genel kurula dönüsmesi, Fatih ve Gökdeniz'in araçlarinin kursunlanmasi gibi olaylar yasandi. Mali genel kurulda göreve gelmemizin ardindan camiada birlik,bütünlük için var gücümüzle çalistik. Bunu sagladigimiza da
inaniyorum'' diye konustu.
Devre arasinda 9 sporcu gönderip, 8 sporcu transfer ettiklerini ifade eden Albayrak, ''Bu sporcularla birlikte ikinci yari çikisa geçtik. Önümüzdeki yil için yapacagimiz takviyelerle daha iyi yarisan ,daha mücadeleci, zirve için oynayan bir takim olusturmak istiyoruz'' dedi.
TEKNIK HEYET KONUSU
Albayrak, sezon sonu sözlesmesi bitecek olan teknik direktör VahidHalilhodziç ile sürekli görüstüklerini söyledi.
Halilhodziç'in sezon sonu kalip kalmayacagi yönünde kararini verecegi biçiminde açiklamalar yapmasiyla ilgili olarak Albayrak, ''Kendi takdiridir. Kendisi de sezon sonu bu konuyla ilgili bilgilendirme yapabilir. Hocamizla haftada 2-3 sefer görüsüyoruz, görüsmeye devam edecegiz'' diye konustu.
STAT PROJESI
Albayrak, Hüseyin Avni Aker Stadi Projesi nedeniyle bordo-mavili takimin bazi maçlarini komsu vilayetlerde, derbi maçlari da Istanbul'da oynamasi gibi bir durumun olabilecegini söyledi.
Trabzon'un bir spor kenti oldugunu ifade eden Albayrak, sözlerini söyle sürdürdü:
''Yasayan bir stat projesi için ekibimiz teknik noktada çalisiyor. Kisa sürede projemiz ortaya çikacak ve kamuoyunu bilgilendirecegiz. Bu takim Trabzon'a mal olmus bir dünya takimidir.
Öncelik Trabzonlularin, buradaki vatandaslarin hakkidir. Trabzonspor, Türkiye'nin her yerinde, Avrupa'da seyircisi olan bir takimdir. Bu isi öncelikle Trabzon'da çözmeyi düsünüyoruz. Yakin vilayetlerde, bazi derbi maçlarini da Istanbul'da oynamayi düsünebiliriz. Stadyum projesi
basladigi zaman halkin ve kamuoyunun görüslerini alarak maçlarin nerede oynanacagina karar verecegiz.'' Albayrak, bordo-mavili futbolculara yönelik tepkilerle ilgili olarak, ''Yapici elestirilere her zaman açigiz. Ama yipratici elestirileri dogru bulmuyoruz. 20-23 yasinda sporcularimiz tepkileri
kaldiramiyor. Kaldiramayinca moral motivasyonlari düsüyor. Tayfun, Konyaspor maçinda yuhalandi ve oyundan düstü. Ikinci golü de o nedenle ayni yerden yedik'' diye konustu.
Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
f.tekke gol krali olabilir daha oyun bitmedi çünkü... ayrica forum içerisinde farkli görüsleri olan insanlarin birbirlerine (ya da tek tarafli) karsi kesin ithamlarda bulunmasini yanlis buluyorum...
burada insanlarin futbol bilgilerini degil görüslerini tartisiyoruz. sen bir seye güzel dersin öbürü çirkin der ... bu dogaldir.. ancak sen çirkin ya da güzel diyen adama zevksiz diyemezsin...
birbirimize tahammül etmesiyi ve birbirimizin görüslerine saygi duymayi ne kadar becerebilirsek o kadar güzel muhabbetler ederiz.
''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)
feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !
Yorum
Necati Ates Fenerlileri çildirtti | |||
![]() |
| ||
![]() | |||
Kaleci Gökhan'in iki penalti öncesinde de sol tarafini gösterip 'buraya at' demesi ve Necati'nin de topu o köseye yollamasi ile ilgili spekülasyonlar sürüyor. Bilindigi gibi iki penalti öncesinde de Gökhan sol köseyi gösterip vurus aninda sag köseye dogru atlamisti. Sari Lacivertli taraftarlarin ayaklanmasina neden olan, penalti öncesi rakip kaleci Gökhan ile Necati Ates arasindaki diyalog, daha çok tartisilacak... Olayin kahramanlarindan Necati, Gençlerbirligi maçinda penalti öncesi rakip kaleci Gökhan ile aralarinda geçen diyalogun sorulmasi üzerine ise, esprili bir sekilde, ''Bana penalti öncesi sutu soluna atmami söyledi, ben de öyle yaptim. Yaniltma amaçliydi. Herhalde yanlis algilandi. Hiçbir kaleci bilerek kösesini söylemez'' dedi. 'Aramizdaki bir espiri' Kaleci Gökhan da bu konuda "Necati benim Ümit Milli Takim'dan beri iyi arkadasim. Bu tür sakalari hep yaparim. Ona daha önce de yapmistim. Zaten maçtan sonra da gelip bana 'Gördün mü unutmamisiz. Yine ayni numarayi tekrarladik' dedi. Olayin yanlis yönlere çekilmesi çok yanlis ve ayip" yorumunu yapti. | |||
''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)
Yorum
Haberler | ![]() |
Taraftarlarimiza duyuru![]() ![]() Bu zorunluluga ragmen müsabaka esgüdüm toplantilarinda alinan karara göre kulübümüz özellikle kombine karti bulunan taraftarlarimiz ve biletli izleyicilerimizin zarar görmemesi için her tribünde 1 adet ?nöbetçi kapi? uygulamasi gerçeklestirmektedir. Bu bilgiler isiginda taraftarlarimizin girislerde sorun yasanmamasi adina maçtan en geç yarim saat önce stadyuma gelmeleri rica olunur. Trabzonspor Kulübü |
Yorum