İlk olarak Çakir tarafından gönderildi
Çakir kardes "imkansiz" kelimesi Türkiye sinirlari içerisinde hiç bir sey ifade etmiyor.
Değerli BMN Üyeleri,
BMN ve Trabzonspor ile ilgili gelişmelerden anında haberdar olmanız için bir WhatsApp Kanalı kurduk. Aşağıdaki bağlantıdan katılımınızı bekliyoruz.
Kanala abone olduktan sonra kanal bildirimlerini açmayı unutmayınız.
Not: WhatsApp kanallarında telefon numaranız ya da iletişim bilgileriniz diğer abonelere görünmez.
Kanala Katılszymekin gitmesini isteyen yönetim ve taraftarlar okusun lütfen!!! 1- trabzon 3 - rize 1 (sakatliktan sonra ilk maçi ve iki muhtesem asist) 2-fener 2 -trabzon 2 3-trabzon 2 - ankara 3 (bir gol bir asist ayrica yedigimiz iki golde o sahada yoktu!!) 4-besiktas 0-trabzon 1 5-k.gümrük 1- trabzon 2( fatih yattara hepsi doksan dakka oynadi ama maç 1-1 gidiyordu ve 70 küsürde szymek girdi ve mükemmel bir asist daha!!)(bu maçta serefimizi kurtarmistir) 6-kayseri 4-trabzon 2(bir gol ve bir mükemmel pas) 7-ankaragücü1-trabzon2 8-trabzon 1 - malatya 0 9-trabzon3-denizli1 (bir gol bir asist birde gol baslangici) 10-g.antep 0 -trabzon 2(bir gol) 11-trabzon0 - sivas 0 12-v.manisa 1-rabzon 2(iki harika pas) 13-trabzon 1-galatasaray 1 14-altay 0 -trabzon 1( fatihe attigi arapasi sonrasi gol) sakatliktan sonraki oynadigi maçlarda trabzonun attigi 25 golün içerisinde direk olarak 13 gol de var digerlerinde ise üçüncü veya dördüncü oyuncu olarak bir sekilde var!! kötü oynuyor diyen arkadaslaradir bu istatistik te onlara kapak olsun!!! dogru geçen yilki szymekten uzak bu günlerde ama adam bu haldeyken bile bu kadarsa iyi halini düsünemiyorum!! simdi düsünün takimin en iyisi kim diye onun olmadigi oynamadigi maçlarda sadece bir galibiyet aldik o da denizliye onun oynamadigi maçlarda galibiyetimizde bile 1 golden fazla gol atamadik!!!!! szymek gibi yildiz futbolcular kötü oynasa bile oyunda kalmalidir her zaman çünkü yukaridada belirttigim gibi bir ara pasi veya kendi kalitesiyle birlikte skoru degistirebilecek oyunculardir bunlar!!! artik elestirmeyi birakin szymeksiz trabzonspor düsünemiyorum!!! o bizim gibi o bizden biri!!! hangi futbolcumuz yenildigimiz maçtan sonra gözyaslarini tutamamistir!! o her zaman niezwyciezony szymek!!!! trabzonspordan en son gönderilecek futbolcudur!!! |
bordomavinet forumları Larus Web & Atölyesi tarafından desteklenmektedir.
Yorum