Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Son Dakika Haberleri (Genel)

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak falcon61 tarafından gönderildi
    İlk olarak Travelair tarafından gönderildi
    İlk olarak ahmetansu61 tarafından gönderildi

beyler gelelim fasulyenin faydalarina.

simdi bu gs lilere ne yapiyoruz. bi organize atak yaplim bu serrolar. ben derimki. havalanina gidelim bikere. karsiliyalim bunlari. tabi karsilamaya gelenleride karsilayalim.

nedersiniz. ama kalabalik olalim. ordanda tesislere geceriz.

Dostum Isviçre'den ders almadik mi? Neden hep gerilim istiyoruz? onca senedir yenemiyorsak bu adamlari onlarin suçu mu? Yeter artik iyiligi güzelligi ön plana çikartalim. Kendimize güvenelim. Pislik yapmaya gerek yok

Kardes bana Trabzondansin gibi geldi niye dersen hiç deplasman görmemissin sen öle çiçek atmayla öpücük kondurmayla takim ateslenmez adamlari dövelim demiyoruz sadece kisasa kisas yapsak yeter biz burada Istanbulda nasil muamele görüyorsak onlarda orada ayni muameleyle karsilassin unutmadan tribünde üniversiteden giden GEseliler olacaktir buradan giden olacagini sanmam onlarida siz susturacaksiniz...

Arada dayak lafi geçti onun için yazdim. Öpücük kondur demedim bunu nerden çikarttin anlamadim. Sen sanirim lafimi farkli bir yöne çekmeye çalisiyorsun. Canin sagolsun. Yalniz su söze katiliyor musun bunu bilmek isterim: Kendinize yapilmasini istemediginiz seyi baskasina yapmayiniz. Ben de zamaninda bu olaylarin nasil gelistigini gördüm yasadim ama bir sonuca varamadigim için buraya yaziyorum. Bunda bir çikarim yok.
    Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
    Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
    Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
    Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Kaynak: maraton.com.tr

CHELSEA'YE ISVIÇRE USULÜ KARSILAMA!..
      06 Mart 2006 15:56

Yeni dünya derbisi Chelsea - Barcelona karsilasmasi öncesinde gerilim her geçen saat artiyor. Karsilikli atismalar ve söz düellolarini bugün yeni bir olay izledi. Basta teknik direktör Morinho olmak üzere tüm Chelsea kafilesi, düzinelerce Barça taraftari tarafindan havalaninda taciz edildi.
      Portekizli hoca, Barcelona El Prat Havaalani'nda ev sahibi takimin taraftarlari tarafindan itilip kakildi, Morinho zaman zaman tükürüklerin de hedefi oldu. Katalan fanatikler, ünlü teknik adama, "Tercüman, tercüman" diye tezahürat yaparak, kariyerinin baslangicinda Bobby Robson'in tercümanligini yapmasina atifta bulundu.
      Mourinho ise kendisine hakaret eden Katalan taraftarlara öpücükler göndererek "Sizi seviyorum" diye bagirdi.
      Güvenlik kuvvetleri, zorlukla kafilenin otobüse binmesine yardimci olurken Barca taraftarlarinin aracin etrafini çevirmesine ve Mourinho'nun camina tükürülmesine engel olamadi.
      Chelsea TV'sinin kameramani olan Kieren Startup, "Çok az polis vardi ve çok ilgili gözükmüyorlardi" dedi. Startup, "Olaylar çok korkutucuydu. Mourinho, kendisine yapilan saldirgan tezahüratlari görmezden geldi. Taraftarlar da öfkeli jestler ve tükürüklere basvurdu" diye konustu.

MOURINHO'YA ÖFKE GEÇEN YILA DAYANIYOR

Ünlü teknik adam Jose Mourinho'nun Barça taraftarlari tarafindan "hiç sevilmemesi"nin hikayesi geçen yil Sampiyonlar Ligi'nde yine iki takimin eslesmesine dayaniyor.
      Ilk maçin ardindan Mourinho, hakem Anders Frisk'i Barcelona'yi kayirmakla suçlamis, ve ölüm tehditleri alan Frisk, hakemligi birakmak zorunda kalmisti. Ilk maçi 2-1 kaybeden Chelsea, rövansi 4-2 kazanmis ancak John Terry'nin kaydettigi 4. golde Carvalho faul yapmisti.
      Iki takim bu yilda Sampiyonlar Ligi'nde eslesmis, sicak rekabet Barcelona'nin Londra'da 2 hafta önce 2-1 kazandigi maç sonrasi doruga ulasmisti. Del Horno'nun kirmizi kart gördügü pozisyonda faule maruz kalan Messi, Mourinho tarafindan sert bir dille elestirilmis, "hakemi aldatmakla" suçlanmisti.
      Bu suçlamalara yanit veren Arjantinli genç oyuncu Messi ise, yarin rövansi oynanacak karsilasma için, "Hayatimin en iyi maçini oynayip, Mourinho ve futbolcularinin çenesini kapatmak istiyorum" demisti.
      Daha önce Mourinho'nun ögrencisi olan Barçali Deco ise takim arkadaslarini uyarmisti. "Bizi tuzaklarina çekmek istiyorlar" diyen Deco, Mourinho'nun istedigi zaman maçlari kizistiran ve rakipleri provoke eden bir "futbol kisiligi" yarattigini söylemisti

Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Kaynak: radyospor.com

Federasyondan Trabzonspor'a Tesekkür

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) tarafindan bugün Trabzonspor Kulübü?ne yapilan yazili açiklamada, 1 Mart 2006 tarihinde Çek Cumhuriyeti Milli Takimlari ile Izmir?de oynanan 3 hazirlik karsilasmasinda milli takimlara çagrilan Bordo-mavili oyuncularin, saha içi ve saha disi performanslarindan duyulan memnuniyet dile getirildi.

Milli Takimlar Teknik Direktörü Fatih Terim, A2 Milli Takim Teknik Direktörü Ünal Karaman ve Ümit Milli Takim Teknik Direktörü Reha Kapsal imzasiyla, Trabzonspor Kulübü Baskani Nuri Albayrak ve Teknik Direktör Vahid Halilhodzic?e hitaben yapilan açiklamada su ifadeler yer aldi: "Milli Takimlarimiz?in, 1 Mart 2006 tarihinde oynamis oldugu Çek Cumhuriyeti maçlari aday kadrosunda bulunan kulübünüz futbolculari Fatih Akyel, Hüseyin Cimsir, Ufukhan Bayraktar, Hüseyin Cimsir, Tayfun Cora, Ferhat Çökmüs, Adem Koçak ve Tolga Zengin?in, gerek saha içi, gerek saha disi davranis ve performanslari bizi son derece memnun etmistir. Kulübünüzün ve oyuncularinizin basarilarinin artarak devam etmesini diler, saygilar sunariz."

Yorum

• Ben Su Gençlerbirligi Futbolcusu Isac 'a Deginmek istiyorum.. Biz Bu fotbolcuyu alamazmiyiz acaba ? En azindan Transfer Teklifinde Bulunsak Bir Nabiz yoklamasi yapsak fena olmaz mi
          Temiz Futbol istiyoruz !!! İnadına TrabZonSpor İnadına Şampiyon !!!

Yorum

• İlk olarak hakantpl tarafından gönderildi

Ben Su Gençlerbirligi Futbolcusu Isac 'a Deginmek istiyorum.. Biz Bu fotbolcuyu alamazmiyiz acaba ? En azindan Transfer Teklifinde Bulunsak Bir Nabiz yoklamasi yapsak fena olmaz mi

O koniuda karsimizda Ilhan Cavcav'in olmasi sanssizlik. Chelsea devreye girerken yanlis hatirlamiyorsam 5 milyon ?dan asagi olmaz demisti. Yani bize kaymak birakmaz ne yazik ki.

2 üzücü haber trabzonspor.com'dan

Toplam 151 bin 500 YTL. ceza ödedik
            Kulübümüz sezon basindan bu yana PFDK tarafindan 151 bin 500 YTL. para cezasina çaptirildi. Bu cezalarin en agiri 30 bin YTL. ile 21 Kasim 2005 tarihinde H.Avni Aker Stadi?nda Kayseri Erciyesspor ile oynadigimiz karsilasma sonrasinda kesildi.

En düsük ceza ise 2 bin 500 YTL.ile 2 Aralik 2005 tarihinde Fenerbahçe ile Istanbul Sükrü Saraçoglu Stadi?nda yapilan mücadelenin ardindan verildi.

Kulübümüz tarafindan yapilan uyarida, taraftarlarimizdan küfürlü tezahüratta bulunulmamasi ve sahaya yabanci madde atilmamasi konusunda dikkatli olmalari istendi.

------------------------------------------------------------ -----------------------

PFDK'ya sevkedildik
            26 Subat 2006 tarihinde Hüseyin Avni Aker Stadyumu?nda takimimizin Sivasspor?la oynadigi karsilasmanin çesitli bölümlerinde seyirciler tarafindan yapilan küfürlü tezahürat ve sahaya atilan çerez paketi, su sisesi gibi yabanci maddeler nedeniyle kulübümüz 3 Mart Cuma günü Disiplin Kurulu?na sevkedilmistir.

Konuyla ilgili olarak kulübümüzün savunmasini bu aksam saat 17.00'ye kadar Türkiye Futbol Federasyonu?na iletmesi gerekmektedir.

Yorum

• KONUYLA ILISKILI DIGER YAZILAR
              G.Saray'i üzecegiz
              Efsane uyanacak
              Cimbom, kabus gibi!

G.Saray'i üzecegiz

Trabzonspor Genel Sekreteri Zekia Dülger, "Sampiyonu biz belirleyecegiz. G.Saray'i yenip camiamiza gelecek adina umut asilayacagiz" diye konustu..

Fenerbahçe sevinecek
              Bordo
              -Mavili takimin Genel Sekreteri Zekai Dülger, Galatasaray'i yenip zirveyi karistiracaklarini söyledi. Manisa galibiyetiyle büyük moral kazandiklarini belirten Dülger, "Yeni bir takimiz, gelecek adina iyi yoldayiz. Hedefimiz olan 3.'lük için her maçi kazanmak istiyoruz. Galatasaray'i da devirecegiz. Zirve karisacak, Fener gülecek. Ama biz kendimiz için kazanacagiz" dedi.

TARAFTARI GÜLDÜRECEGIZ
              G.SARAY
              galibiyetine camia olarak ihtiyaçlari oldugunu belirten Dülger, "Ligde bu yil istedigimiz yerde degiliz. Ancak Galatasaray ve Fenerbahçe gibi takimlari yenersek camiamiz gelecek adina umutlanir. Takimdaki herkes bu maçin bilincinde. Hafta sonu G.Saray'i üzecegiz ve tribündeki taraftarimiza bayram yasatacagiz" diye konustu.
              İçimdeki Sevdan Öyle Büyük ki.Trabzonum.

Yorum

• valla cincon u yenelimde kim gülerse gülsün ..hiç önemli degil [img]smileys/smiley36.gif[/img]
                "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

• Gökdeniz: "Hayatimin maçi !"

Tam 196 gün sonra Galatasaray maçiyla yesil sahalara dönecek olan Gökdeniz Karadeniz, "Dönüsüm muhtesem olacak, Galatasaray?a karsi hayatimin futbolunu oynayacagim" dedi..

Türk futbolunun yildizlarindan biri olan Gökdeniz Karadeniz, iddiali konustu: "Bu hafta hocam bana görev verirse futbola olan özlemim bitecek. G.Saray'a karsi hayatimin futbolunu oynayacagim. Bundan sonraki tüm maçlar hayatimin maçi. Sahalara dönüsüm muhtesem olacak. G.Saray'i yenecegiz. Futbolumla taraftarimizi sevince bogacagim. Trabzonspor'a olan borcumu ömrüm boyunca oynasam yine ödeyemem."

BORCUMU ÖDEYEMEM

Gökdeniz: Benim için lig simdi basliyor. Ömrümün sonuna kadar bu formayi giysem de Trabzon'a borcumu ödeyemem.

BU KEZ YENERIZ!

PFDK tarafindan verilen 10 ay ceza Tahkim Kurulu tarafindan 6 aya düsürülen Gökdeniz'in cezasi dün sona erdi. En son 28 Agustos'taki Malatyaspor maçinda oynayan Gökdeniz, 20 haftalik aradan sonra G.Saray karsilasmasinda takimdaki yerini alabilecek. Dev maç öncesi çok heyecanli olan Gökdeniz, Trabzonsporlular'a su mesajlari gönderdi:
                  "Benim için lig yeni basliyor. Avni Aker'in muhtesem atmosferini ve taraftarlarimizin coskusunu çok özledim. Hocam bana G.Saray derbisinde görev verirse hayatimin maçini oynarim. Bundan sonraki tüm 90 dakikalar hayatimin maçi olacak. Gökdeniz artik bu çizgisini hiç degistirmeyecek. Bunun sözünü veriyorum. G.Saray'i bu kez maglup edecegiz."

MAÇIN YILDIZIYIM

Gökdeniz, "Hodziç, '6 aydir oynamiyor, düsünceliyim' diyor. Sen kendini nasil hissediyorsun?" "Çok dogru tabii ama bu maçta sahadaki 22 futbolcudan beni ayiran tek fark Trabzonspor formasina olan özlemim olacak. Hocam beni çok iyi çalistirdi. Görev verirse karsilasmanin yildizi olurum."

G.SARAY SAMPIYON

Gökdeniz, "Kim sampiyon olur?" sorusuna ise "Galatasaray'in sampiyon olacagini düsünüyorum. Biz de 3.'lük hedefini yakalayacak güçteyiz. 3. olup UEFA'ya gideriz." "Yattara'nin G.Saray maçinda olmamasi sizi etkiler mi?" "Yattara'nin kalitesi belli. Çok iyi paslar atiyor. Ama Trabzonspor, Yattara'nin eksikligini giderecek kalitede bir takim. Gelecek sezon Trabzonspor'u sampiyon yapacagiz." diye yanit verdi.
                  Rüyaları gerçeklestirmenin en kestirme yolu uyanmaktır...

Yorum

• demek ki gelecek sezonda gökdensz bsir yere gitmeyecek
                    Biz Trabzonsporumuzun şampiyon olmasını isteriz ama sadece şampiyon olacak diye sevmeyiz

Yorum

• çok iyi ya gökdenizin böyle düsünmesi insallah oynar da barca chelsea maçinda messi yi hafta sonu da gökdeniz i izleriz bittin sen cimbom
                      İNADINA TRABZON DEGİL ÖLÜMÜNE TRABZON

Yorum

• Galatasaray maçinin bilet fiyatlari belli oldu

Takimimizin
                        bu pazar günü Galatasaray'la Hüseyin Avni Aker Stadyumu'nda yapacagi
                        karsilasmanin bilet fiyatlari açiklandi. Biletler 8 Mart 2006 Çarsamba
                        günü satisa çikacak.

Buna göre;

Açik Tribün: 2 YTL

Maraton Tribünü: 4 YTL

Maraton Özel Tribünü: 30 YTL

Kapali Tribün: 40 YTL

VIP 2: 70 YTL

VIP 1: 150 YTL

olarak belirlendi.

Biletler TS Club Magazalari, Biletix giseleri ve http://www.biletix.com.tr üzerinden satisa sunulacak.

Trabzon / Of / Dumlusu / Kliza / delioflu61

Trabzonspor Modern Winamp Arayüzleri (6 adet) için TIKLA

Yorum

• biletler sudan ucuz daha ne olsun, ben izdiham bekliyorum..
                          Rüyaları gerçeklestirmenin en kestirme yolu uyanmaktır...

Yorum

• valla bu fiyata maratona ben bütün sülalemi getiririm[img]smileys/smiley36.gif[/img]
                            "Trabzonspor taraftarı rüzgara uymaz, rüzgarı yaratır" Şenol GÜNEŞ

Yorum

• eski Yönetim olsaydi simdi biletlerin fiyati altindan pahali olurdu..
                              1967den beri Trabzonspor Ezer Gecer

Yorum

• bu fiyata tüm sülalemi maça getiririm[img]smileys/smiley36.gif[/img]
                                "Trabzonspor taraftarı rüzgara uymaz, rüzgarı yaratır" Şenol GÜNEŞ

Yorum

Yükleniyor...
                                X