Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Son Dakika Haberleri (Genel)

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak thepatfhinder tarafından gönderildi
    Dügün TV'de 24 saat dügün mü var?[img]smileys/smiley4.gif[/img]

yok okadarda degil 23 saat 56 dakika dügün var...[img]smileys/smiley36.gif[/img]
    Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• CENK'E SÜPER TEKLIF!..

Bu sezon attigi birbirinden güzel gollerle Kayseri Erciyesspor?u sirtlayan Cenk Isler, tecrübesi ve kalitesiyle 32 yasina gelmesine ragmen Süper Lig kulüplerinin gözdesi oldu.

Galatasaray?a attigi 2 golle, Cemil Turan?in toplam gol sayisina (120) ulasan Cenk için, Ankaraspor?un yillik 1 milyon 200 bin YTL?yi gözden çikardigi ögrenildi.

Sezon sonunda sözlesmesi sona erecek olan deneyimli golcünün teklife sicak baktigi bildirilirken, Erciyes?le anlasamamasi halinde gelecek sezon Baskent ekibinin formasini giyecegi ifade edildi.

Ankara belediyesi sagolsun. Milletin parasiyla olacak is mi?

Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
      Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
      Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
      Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• milletin parasini sokaga atiyorlar bence çoook fazla para yaaaa buuuu kadar para verilir miii

Yorum

• UEFA Kriterleri toplantisi yapildi
          Türkiye Futbol Federasyonu Kulüp Lisans Departmani yetkilileri bugün kulübümüze gelerek UEFA Kriterleri ile ilgili bir toplanti yapti.

Toplantiya TFF Kulüp Lisans Departmani Kulüp Lisans Müdürü Idil Ülken, Altyapi Kriterleri Uzmani Cenk Cem, Sportif Kriterler Uzmani Emrah Tok, ve Mali Kriterler Uzmani Özkan Saraç katilirken, kulübümüzü temsilen Idari Isler ve Personel Müdürü Osman Aydin, Stadyum ve Tesisler Müdürü Yusuf Yayli, Trabzonspor Futbol A.S. Muhasebe Müdürü Coskun Karaoglu, Futbol A.S. Profesyonel Isler Sorumlusu Aysun Karahasanoglu, Trabzonspor Altyapi Genel Koordinatörü Mustafa Akçay ve Bilgi Islem Müdürü Hüseyin Al,

Toplantida kulüp lisans sistemindeki degisiklikler tartisildi ve kulübümüzde önceden yapilan çalismalar gözden geçirildi.

trabzonspor.org.tr
          Paul Pierce,Kevin Garnett, Ray Allen
          Efsane Boston Celtics geri dönüyor.

Yorum

• İlk olarak hamucera tarafından gönderildi
            İlk olarak FANATIK61 tarafından gönderildi

Arkadaslar Trabzon'da yayin yapan Mavi TV artik Türksat'da (42° East Bati)Test yayina baslamistir. Insallah en kisa zamanda normal yayina gecerler ve bizler Trabzonsporumuz üzerine gercek haberlere ulasiriz...

13
            T.Bakirci
            20.03.2006
            11996 V
            MPEG-2
            26000 5/6 TurkVision -w- west new package
            ---
            tesekkurler
            T.Bakirci
            Y.Sahin
            musabasgan
            Serdar22
            Musvig
            Saricabey
            Cypriot
            gokhanc
            serboy
            Atmaca1949
            M.Acer
            nemsyta
            Dügün TV -w- 49 52 Tur
            TürkShow -w- 868 869 Tur
            Mobil Arena TV 1 968 969 Tur
            TürkShop -w- 768 769 Tur
            Mavi Karadeniz card 129 132 Tur
            Kanal C -w- 768 769 Tur
            Türk Dügün TV info card -w- 97 100 Tur
            T-Shop promo 113 116 Tur
            Mobil Arena TV 2 289 292 Tur
            Mobil Arena TV 3 test card 273 276 Tur
            -R- Aºk FM -w- 870 Tur
            -R- Radyo ªahin Kocaeli -w-
            770 Tur
            -R- Radyo On

yalniz bu kanal mavi degil bu giresun un kanali yeni kuruldu zaten test yayinina basladilar. isminden de belli mavi karadeniz diye.

kanal mavi ile karistirilmasin

ama bir an önce trabzon kanallarida geçse iyi olcak kaçkar tv de geçiyo yayina aslijnda o kanal araklilar ile ortak asil söz sahibi sanirim araklililar ama yinede trabzondan yayin yapan bi kanal lazim.

gwerçekten iii oldu yaaaa artik bir trabzon kanali var turksatta

Yorum

• 21 Mart 2006 13:45

Trabzonspor'un altyapisinda forma giyen Ali ve Hasan Köse adli ikiz kardesler, oynadiklari futbolla herkesi kendilerine hayran birakiyor.

Daha yolun basinda olduklarini, çok çalisarak bir gün mutlaka A Takim'da forma giymeyi ve Trabzonspor'a en iyi sekilde hizmet etmek istediklerini belirten Ali ve Hasan Köse adli ikiz kardesler, bordo-mavili forma altinda sampiyonluk yasamak istediklerini söylediler.

Türkiye'de birçok kulübün örnek aldigi Trabzonspor altyapisi, yetistirdigi birçok oyuncuyla Türk futbolunun temel direklerinden biri olmaya devam ediyor. Gürcü futbolcular Sota ve Arçil kardeslerden sonra Trabzonspor'un ilk ikizleri olan Ali ve Hasan Köse kardesler de, bordo-mavili kulübün gelecek vaat eden oyunculari arasinda yer aliyor. Yüregi Trabzonspor sevgisiyle dolu olan ve oynadiklari futbolun yani sira azimleriyle de begeni kazanan Ali ve Hasan Köse adli ikiz kardesler, altyapidaki hocalarinin sözünden disari çikmiyor.

1988 dogumlu olan ve aralarinda sadece 1 saatlik yas farkli olan ikiz kardesler, "Trabzonspor bizim için bir tutku, çok çalisarak bir gün mutlaka A Takim formasini giyecegiz. Bunun için de neler yapmamiz gerektigini hocalarimiz bize anlatiyorlar ve hiç yilmadan çalisiyoruz. Hedefimiz Trabzonspor'a en iyi hizmeti vermek ve Bordo-mavili forma altinda sampiyonluk yasamak" diye konustular.

Trabzonspor'un alt yapisinda çok yetenekli oyuncularin bulundugunu ifade eden Ali ve Hasan Köse kardesler, "Trabzonspor'un altyapisi gerçekten bir futbol fabrikasi, bugün baktiginiz zaman çok yetenekli oyunculara sahibiz. Ama bu yetenekler çesitli nedenlerden dolayi kaybolup gidiyor. Trabzonspor'un altyapisindan yetisen bir oyuncu bir gün mutlaka A Takim'a yükselip Trabzonspor'a en iyi hizmeti verecekmis gibi çok çalismali, hiçbir zaman ben futbolcu oldum dememeli ve hocalarinin sözünden hiçbir zaman çikmamali" diye konustular.
              Gürcü ikizler Sota ve Arçil'in Trabzonspor ile özdeslestigini kaydeden Ali ve Hasan Köse kardesler, "Sota ve Arçil Trabzonspor ile sürekli isimleri anilan ikiz futbolcular. Insallah biz de onlar gibi Trabzonspor'un çok sevilen ikizleri olacagiz" ifadelerini kullandilar.
              :::TS:::

Yorum

• Neden horon oynadi?..

Vestel Manisa maçinda attigi golden sonra horon oynayan Yattara, "Kirmizi kart cezasi nedeniyle Galatasaray maçinda yoktum. Horon oynayarak taraftarlardan özür diledim" dedi.. Gineli yildiz, kariyerinde ilk kirmizi karti Türkiye'de gördügünü söyledi..

Kirmizi kart nedeniyle Galatasaray maçinda forma giyemeyen Yattara, "Trabzonspor'u çok seviyorum. Taraftarlar da beni seviyor. Galatasaray maçinda takim arkadaslarimi yalniz biraktim. Samsunspor maçindaki ikinci gol sonrasi horon oynayarak taraftarlardan özür diledim" dedi.

Gineli oyuncu, "Trabzonspor'da bu yil üçüncü yilim. Trabzon bizden sampiyonluk bekliyor. Insallah Trabzonspor, gelecek yil sampiyon olacak" seklinde konustu.

-ILK KIRMIZI KART TÜRKIYE'DE-

Futbol hayatinda ilk kirmizi karti Türkiye'de gördügünü ifade eden Yattara, "Türkiye'de 3 kirmizi kart gördüm. Kariyerimde sadece Türkiye'de kirmizi kart gördüm" dedi.

-''SAKATLANMADIGIMA DUA EDIYORUM''-

Maçlarda rakip defansin kendisini tekmeledigini iddia eden yattara, "Sakatlanmadigim için dua ediyorum. Ben sakatlanmaktan çok korkuyorum. Maç içinde böyle tekmeler olmamali" dedi.

-''FENERBAHÇE VE BESIKTAS MAÇLARINI BEKTLIYORUM''-

Yattara, en önemli maçin Fenerbahçe maçi oldugunu belirterek, "Sampiyonluk yarisinda Galatasaray, Fenerbahçe kim iyiyse kim fazla çalisiyorsa o sampiyon olsun" dedi.

ajansspor.com
                Paul Pierce,Kevin Garnett, Ray Allen
                Efsane Boston Celtics geri dönüyor.

Yorum

• Fatih Sultan Tekke sezon sonu gidici mi?

Trabzonspor Fatih Tekke'ye rest çekti
                  Trabzonspor'da Kaptan Fatih Tekke'nin yerel bir gazeteye yaptigi, "Sezon sonunda veya gelecek sezon mutlaka Avrupa' ya gidecegim. Kafa olarak çok yoruldum" açiklamasi, Trabzonspor' da tartisma yaratti.
                  21 Mart 200614:35

"Kafasi rahat degilse F.Tekke gider"
                  Trabzonspor'da Kaptan Fatih Tekke'nin yerel bir gazeteye yaptigi, "Sezon sonunda veya gelecek sezon mutlaka Avrupa' ya gidecegim. Kafa olarak çok yoruldum" açiklamasi, Trabzonspor' da tartisma yaratti. Fatih'e cevap gecikmeden gelirken, Basin Sözcüsü Zeyyat Kafkas, "Trabzonspor' da forma giymek istemeyen oyuncuyu Kaptanimiz olsa bile zorla tutamayiz. Bu formayi giymek için canini bile verecek binlerce futbolcu var" dedi.

Zeyyat Kafkas, Fatih'in yönetim kuruluna bugüne kadar böyle bir beyanda bulunmadigini, kendilerinin de Fatih' in düsüncelerini gazeteden okuduklarini belirterek, "Eger gerçekten böyle bir düsüncesi varsa, kendisi Trabzonspor' daki misyonunu tamamladigini düsünüyorsa görüsülür. Yönetim Kurulumuz' un göreve geldiginden bu yana uyguladigi bir düsüncesi var. Trabzonspr' da oynamak istemeyen, formasini giymek istemeyen, kafa olarak, beyin olarak, mantalite olarak Trabzonspor' da oynamaya hazir olmayan oyuncuyu, zaten kadromuzda görmek istemiyoruz. Eger kaptanimizin böyle bir düsüncesi varsa, sezon sonu gelir, yönetim kurulu öncelikle Trabzonspor' un menfaatlerini gözününe alarak gerekeni yapar. Trabzonspor formasi, dünyada marka olmustur. Bu formayi giymek için dünyada canini verecek binlerce futbolcu vardir. Kaptanimiz veya baska bir futbolcumuz, burada mutlu degilse, gitmek istiyorsa yönetim kurulu olarak takimin menfaatleri dogrultusunda karar veririz. Fatih Tekke çok degerli bir oyuncu ve Avrupa' nin en önemli golcülerinden biridir. Ama bunlar bizim için hiç önemli degil. Bizim için öncelikle Trabzonspor' un menfaatleri gelir. Eger kafa olarak burada daha oynamak istemiyorsa kendisine mutlaka yardimci oluruz" diye konustu.

Camiaya Nasihat

Kafkas, Samsunspor maçinda elde edilen galibiyetle zor bir engeli daha astiklarini belirterek, "Oyun olarak pet tatmin edici olmasa da ortaya konulan kazanma hirsi ve alinan üç puan üçüncülük yolunda önemliydi. Özellikle UEFA Kupasi yolundaki rakiplerimizin puan kaybiyla avantajli bir konuma geçtik. Kalan 9 maç da derbi niteliginde olacak. Yapilacak en ufak hatanin telafisi, haftalar ilerledikçe daha zor olacak. Kendimizi isimize daha fazla konsantre etmeliyiz. Camia olarak gü zel oyundan çok galibiyetlerle mutlu olmasini bilmeliyiz. Zor bir dönemden geçmemize ragmen çabuk toparlandik. Zaman geçtikçe güzel futbol izleyecegimiz günler de gelecektir. Takimimiza zaman taniyalim. Genç ekibimiz gün geçtikçe daha fazla göze hos gelen bir oyun ortaya koyacaktir. Kötü sonuçlar dahi yasasak bu ekip bu inançla çalistigi sürece biz her zaman yanlarinda olacagiz. Trabzonspor gelecek yilin moral ve özgüven altyapisini hazirlayip, önümüzdeki sezon daha büyük hedefler pesinde kosacaktir" diye konustu.

Zeyyat Kafkas, 7 günde 3 maç oynayacaklari zorlu bir döneme girdiklerini ifade ederek, "Kayseri Erciyesspor, Galatasaray maçinda ortaya koydugu mücadele ile iyi oyunculardan kurulu bir ekip oldugunu bize gösterdi. Üçüncülük için oynayan Kayseri seyircisi önünde oynayacak olmamiz da maça daha sakin hazirlanmamiz gerektigini ortaya koyuyor. Atmosferi ve tansiyonu çok yüksek bir maç bizi bekliyor. Oyuncularimizin taktik ve teknik yeterliliginin yanisira kendilerini psikolojik olarak karsilasmaya iyi hazirlarlayacagini saniyoruz" diye konustu. Trabzonspor, bir günlük iznin ardindan Erciyesspor maçi hazirliklarina yarin yapacagi iki antrenmanla baslayacak.

--------------------------------------------

yönetici bence de haksiz degil..oynamak istemeyeni zorla tutmanin kimseye faydasi olmaz..yalniz yerinin doldurulmasi sartiyla..

Rüyaları gerçeklestirmenin en kestirme yolu uyanmaktır...

Yorum

• Valla ben önceki sayfada düsüncemi yazdim. Belki biraz agir bir dil kullandim ama dogru bildiklerimi yazdim
                    Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                    Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                    Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                    Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• aynen öyle fatih in umursamaz futbolu son maçlada gözle görülür oldu ve artik fatih gelmeyen sampiyonlugu sinesine gömdü ve bu zamana kadar elde ettigi basarilara bakarak trabzonda misyonunu tamamladigini ve artik yolunun avrupadan geçtigini beynine yerlestirdigini görmemek mümkün degil
                      TrabZonguldaklı...

Yorum

• walla fatih eger misyonunu tamamladigini düsünüyosa trabzonsporda güler gecerim....yazik o zaman hami mandiraliya,orhan cikrikciya ,ünal karamana

sonucta bu haber kesin bile degil karsilastirmak belkis yersiz ama haminin cektiginin yarisini tekke cekmedi trabzonda millet tapiyo fatih tekkeye yinede hayat kendi hayati ben onu avrupada izlemekten daha bi gurur duyarim

ayrica gecen macta dikkatinizi cektimi bilmiyorum ama bi pozisyonun sonunda yattaraya tepki verdi...özellikle son macta acaip daginikti

her zaman destekledigim halilodzic kendine calisana forma veririrm imaji yaratiyo ferhati szymek i takimdan kesip ilgi cekmek kolay o macta tekkeyi cikartsaydidagercekten inansaydim ona

Yorum

• valla herzaman diyorum kimse kalici degil. herkes satilabilir. ama biri cikipta ben artik burda oynamak istemiyorum da derse. ona da butun kapilarin acik olmasi lazim. ama bu olay gerekse. yani fatih gerçekten ben misyonumu tamamladim diyosa. gözümdeki yeri cok duser. eger bu takimdan sirf avrupada oynamak iin trabzondan daha dandik bi takima giderse yaiklar olsun ona. wigan kim trabzonspor kim. ayiptir ayip.

eger gerçekse yasik olsun sana verdigimiz destege. bu insanlar fatih diye yatip kalkiyo. yazik yazik...
                          "Bizi asagiya çekmeye çalismayin. Bize tutunun, biz sizleri yukari tasiriz." Özkan Sümer

BMN l TRABZON

Yorum

• Spor

Futbolcularinin ciddiyetsizliginden yakinan Halilhodziç?in Szymek? e, ?Aklini basina al. Yoksa kadroya giremezsin, milli takima da gidemezsin ? dedigi ögrenildi...

< name=1 =diger.asp?aksiyon=aramasonuc method=post>< style="BORDER-RIGHT: #c0c0c0 1px groove; BORDER-TOP: #c0c0c0 1px groove; FONT-SIZE: 10px; BORDER-LEFT: #c0c0c0 1px groove; BORDER-BOTTOM: #c0c0c0 1px groove; FONT-FAMILY: Verdana" size=26 name=ara> < style="BORDER-RIGHT: #c0c0c0 1px ridge; BORDER-TOP: #c0c0c0 1px ridge; FONT-SIZE: 10px; BORDER-LEFT: #c0c0c0 1px ridge; BORDER-BOTTOM: #c0c0c0 1px ridge; FONT-FAMILY: Verdana" =submit value=Ara name=B1>

TAKIM IÇIN OYNAYIN
                            rabzonspor Teknik Direktörü Vahid Halilhodziç?ten Szymek?e ciddi uyari geldi. Bosnak teknik adamin Polonyali oyuncuyu kendine gelmesi konusunda uyardigi ögrenildi. Samsunspor maçi sonrasi Halilhodziç, ?Bazi futbolcular sahada kendilerini ve birilerini eglendirmek için sahsi oynuyor. Önce takim için verebileceklerini versinler ondan sonra eglendirmeye çalissinlar? dedi.

TEHDIT GIBI UYARI
                            Maç sonrasi da Szymek ile görüsen Halilhodziç?in, ?Sen profesyonel bir oyuncusun. Polonya milli takiminda oynuyorsun. Kendine ve hareketlerine dikkat et. Yoksa seni kadroya almam, milli takima da gidemezsin. Dünya Kupasi?nda da oynayamazsin? dedigi ögrenildi. Bosnak teknik adamin Szymek?le birlikte Yattara?ya da ciddi uyarilarda bulundugu belirlendi.

eger bu haber dogruysa ben vahid hocayi ayakta alkislarim. helal sana vahid hoca. eger dogruysa bu haber. bence bu adam kesinlikle kalsin.
                            "Bizi asagiya çekmeye çalismayin. Bize tutunun, biz sizleri yukari tasiriz." Özkan Sümer

BMN l TRABZON

Yorum

• sultan tekke dedigimiz Fatih, tamamladigini söyledigi su meshur misyonu neymis onu söylese de biz de bilsek...

böyle saçmalik olmaz...

misyon dedigin görevdir..özel görev anlamina gelir...görevini yaptin mi yani?..

senin misyonun bu forma ile sampiyonluk yasamaktir..ben bunu göremem, beceremem veya bekleyemem yani tam aksine misyonumu yerine getiremedim deyip gitmek demektir bu..
                              Rüyaları gerçeklestirmenin en kestirme yolu uyanmaktır...

Yorum

• misyonunu tamamlamaktan kasti ne kac kupa kazandirdi ne bilim kulübe bi basarin olur tamamladim avrupa istiyorum dersin

fatihin tek basarisi gol kralligi bu trabzona bise kazandirmadi yine kazanan fatihtekke oldu gol krali ünvanina sahip oldu

töbe yarabbim ya yemin ediyorum hami mandiralinin heykelini dikmek lazim arkadas

Yorum

Yükleniyor...
                                X