VAHID HALILODZIÇ SENE SONUNDA AyRILIYOR.TAKIMDA MUTSUZ OLDUGUNU IFADE EDEN BOSNAK ÇALISTIRICI IYIYE GIDIYORUZ AMA BENIM GITMEM DAHA IYI OLUR..DIYOR????NE DIYORSUNUZ?
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Son Dakika Haberleri (Genel)
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Kaynak: ntvmsnbc.com
?Aziz Yildirim tekzip edildi?
Besiktas Kulübü, Fenerbahçe ile yapilan derbi maçta Besiktas?a yönelik küfürlü tezahüratlar ve tribünlerde açilan pankartlarla ilgili açiklama yapti.
Siyah-beyazli kulübün açiklamasinda, ?Her platformda Fenerbahçe tribünlerinde küfrü bitirdigini iddia edenler, 26 Subat Pazar günü Kadiköy Sükrü Saracoglu Stadi?nda oynanan maçta, kendi seyircileri tarafindan tekzip edilmislerdir? denildi.
Fenerbahçe Kulübü Baskani Aziz Yildirim?in, maç öncesi Lig TV?deki canli yayinda küfrü bitirdigini tekrarladigi saniyelerde, stadin tüm tribünlerinden, Besiktasli futbolculara en agir küfürlerin edildigi kaydedilen açiklamada, su görüslere yer verildi:
?Küfürle mücadele ettigini öne sürenler, tüm Türkiye?nin gözleri önünde küfrü organize ve önceden planlanmis sekilde, kendi taraftarlarina yaptirmislardir. Istiklal Marsi okunmadan önce, Besiktas?a yönelik hazirlattiklari son derece çirkin pankartin organizasyonunu defalarca mikrofonla anons ederek taraftarlarini çalistiran Fenerbahçe yönetimi yetkilileri, teknik direktörümüz Jean Tigana?ya atilan maddeleri de sadece izlemistir. Tüm bunlar, Fenerbahçe Kulübü Baskani ve yönetiminin küfre karsi sarf ettigi sözlerde samimi olmadiklarini kanitlayan örneklerdir.
Kendi evinin önünü temizlemeden, sadece baskalarini suçlayarak bir yere varilamayacagini ifade ederken, Türk sporunda küfrün sona ermesi için kulüpleri bu eylemlerin içinde yer almamaya, sorumluluklarini yerine getirmeye davet ediyor, Besiktas Kulübü olarak spor ahlakina ve centilmenlige sigmayan bu tür hareketleri kiniyoruz.?
------------------------------------------------------------ ------
Aziz Yildirim'in insaat halindeki stadi gazetecilere gezdirirken, yanindaki gazetecilere; "Avrupa'daki stadlar bundan daha büyük ama tabi orda taraftarin ettikleri küfürleri anlamiyorlar buradakileri anlayacaklar dedigi rivayet edilir...
Fenerbahçe yönetiminin yaptirdigi pankart organizasyonunda yazilanlar neydi? Yine Fb sansürüne takildi medya galiba
Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
İlk olarak szymkowiak tarafından gönderildi
VAHID HALILODZIÇ SENE SONUNDA AyRILIYOR.TAKIMDA MUTSUZ OLDUGUNU IFADE EDEN BOSNAK ÇALISTIRICI IYIYE GIDIYORUZ AMA BENIM GITMEM DAHA IYI OLUR..DIYOR????NE DIYORSUNUZ?
bunuda nerde gördün"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
milli mac 21.00da diil mi?bu livescoreda dakka 6 mac 0-0[img]smileys/smiley1.gif[/img]atv bantdan mi verecek[img]smileys/smiley4.gif[/img]Efsaneler asla ölmez,sadece şekil değiştirir...Fırtına döndü!!
Yönetim,futbolcu,taraftar elele hep beraber 8.şampiyonluğa...
Yorum
-
İlk olarak selcuk tarafından gönderildiİlk olarak szymkowiak tarafından gönderildi
bunuda nerde gördün
hakkaten ben kendimi yirtarken bu konu artik sogutulsun kapatilsin simdi de bu çikti kaynak varmi yoksa sen kendin mi öle düsünüyonBiz Trabzonsporumuzun şampiyon olmasını isteriz ama sadece şampiyon olacak diye sevmeyiz
Yorum
-
21.00 de atvde''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)
feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !
Yorum
-
İlk olarak saaalih tarafından gönderildi
FORVETE ADAY: ZIGIÇ"
Trabzonspor yönetimi gelecek sezonun transfer politikasini belirlerken, alacagi isimlerle
ilgili baglantilarini da yapiyor. Bordo-Mavililerin listesine giren yabancilarin en
baslarinda yer alan ismin Crvena Zvezda Beograd (Kiziyildiz) takiminin tam 2 metre 3
santimetre boyundaki forveti Nikola Zigiç oldugu kaydedildi. 1980 dogumlu olan ve daha
önce Krinaye, AIK, Momar ve Spartak Subotica takimlarinda forma giyen futbolcunun
fiyatinin çok yüksek oldugu ifade edildi.
2.03 BOYUNA RAGMEN KIVRAK
Nikola Zigiç?in 2.03 cm?lik boyuna ragmen inanilmaz kivrak oldugu, hiz sorunu
bulunmadigi, hava toplarinda ise savunma oyuncularinin basina tam bir bela olarak dikkat
çektigi ifade edildi. Hem Sirbistan Milli takiminda, hem de Kizilyildiz?da attigi
gollerle Avrupa?da da bir çok kulübün gözdesi olan Zigiç?in transferi için Djokaj ve
Stepanov?un da devreye sokulacagina isaret edildi. Alinmasi halinde ise Trabzonspor?un
özellikle yüksek top sorununu çözecegi belirtildi.
BÜYÜK KULÜPLER DE PESINDE
Kizilyildiz ve Sirbistan Karadag?in yildiz forvetinin, Trabzonspor?a gelmeye istekli
oldugu ifade edildi. Ancak adeta gol makinesi olan futbolcu için kulübünün 14 milyon
dolardan kapiyi açacagi bildirildi. Menajerler, "Zigiç, Avrupa?daki en önemli
forvetlerinden biri. Zaten Ingiliz Kulübü Manchester City?de kendisiyle yakindan
ilgileniyor. Bu nedenle bonservisi yüksek olur. Trabzonspor pazarliklarla bu rakami belki
10 milyon dolar civarina çekebilir" seklinde yorum yaptilar günebakis gazetesi yine sikmaya basladi[img]smileys/smiley36.gif[/img]
KOS KOS CENK ABI[img]smileys/smiley17.gif[/img]keyif adamı ..
Yorum
-
berat tekke; o macda livescoreda basladi mac 0-0 devam etti,galiba 76da gol oldu,islediler..livescore siyirdi galiba[img]smileys/smiley4.gif[/img]Efsaneler asla ölmez,sadece şekil değiştirir...Fırtına döndü!!
Yönetim,futbolcu,taraftar elele hep beraber 8.şampiyonluğa...
Yorum
-
Basketbol takimi Ankara yolcusu
8-11 Mart tarihleri arasinda Mersin?in Tarsus Ilçesi?nde Basketbol 2.Ligi?ne yükselmek için play-off karsilasmalari oynayacak olan basketbol takimimiz bu aksam Ankara?ya gidecek.
Hareket öncesinde Medya Merkezimize bilgi veren Basketbol Takimi Menajeri Abdülkadir Esat, Ankara?da iki hazirlik karsilasmasi yapilacagini kaydederek, ?Play-off öncesi kuvvetli takimlarla oynayip takimimizin gücünü görmek, bunun yaninda da maç deneyimimizi artirmak istiyoruz? dedi.
Takimin moralinin çok iyi seviyede oldugunu belirten Esat, ?Bölgesel Lig?de sampiyon olarak play-off maçlari için gayet güzel bir sekilde motive olduk. Teknik kadro ve oyuncular bütünlesmis durumda. Hedefimiz ilk sekiz içerisine kalmak? diye konustu.
Takimimiz Ankara?daki hazirlik maçlarindan ilkini Bölgesel Basketbol Ligi B Grubu?nu lider olarak bitiren Orman Gençlikspor?a karsi yarin 19.30?da yapacak. Ikinci karsilasma ise ayni grupta üçüncü sirayi alan Genç Kolejiler?le cumartesi günü 17.30?da baslayacak.
Basketbol takimi kafilesi bu aksam saat 18.00?de Ankara?ya hareket edecek.
sanirim yarinki maça organize olamayacagiz ama cumartesi günküne gidelim diyorum..
ama maçin nerede olacagini yazmamislar.
''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)
Yorum
-
trabzonspor segmen hotelde konakliyor..
BMN ANKARA ..ANKARADAKI TRABZONSPORLULAR!!!!!
CUMARTESI GÜNÜ TRABZONSPORUMUZUN MAÇINA GIDELIM!''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)
Yorum
Yorum