Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Son Dakika Haberleri (Genel)

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Mustafa Denizli'ye önyargi ile bakmiyorum. Teknik direktör olarak çok tecrübeli ve idealleri yüksek bir hoca. Ben kendimi bildim bileli takimlarina oynattigi futbol anlayisi bana sevimsiz gelirdi. Sevmezdim. Ama aldigi basarilar da ortada. Ayrica oralardan futbolcu da getirebilir. Bence hemen tepki vermekte acele etmeyelim. Yalniz alinacak teknik adamin artik "disiplin manyagi" olmamasina dikkat edelim [img]smileys/smiley36.gif[/img]. Fb'ye de öyle biri getirilmisti Italya'dan çek asilli ismi aklimda degil. Böyle hocalar bize uymuyor. Tatli sert hocalar daha makbul
    Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
    Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
    Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
    Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi
      Mustafa Denizli'ye önyargi ile bakmiyorum. Teknik direktör olarak çok tecrübeli ve idealleri yüksek bir hoca. Ben kendimi bildim bileli takimlarina oynattigi futbol anlayisi bana sevimsiz gelirdi. Sevmezdim. Ama aldigi basarilar da ortada. Ayrica oralardan futbolcu da getirebilir. Bence hemen tepki vermekte acele etmeyelim. Yalniz alinacak teknik adamin artik "disiplin manyagi" olmamasina dikkat edelim [img]smileys/smiley36.gif[/img]. Fb'ye de öyle biri getirilmisti Italya'dan çek asilli ismi aklimda degil. Böyle hocalar bize uymuyor. Tatli sert hocalar daha makbul

Disiplin manyagi hoca bize mi uymuyor ? yoksa bizim futbolcularimiza mi ?
      Adam Ölür Adamlık Ölmez - Trabzon/Tonya

Yorum

• Fenerbahçe Ronaldo ile anlasti

01 Mart 2006 12:30

Ödül almak için Türkiye'ye gelen Samuel Eto, Türkiye'deki futbolu degerlendirirken agdindan kaçirdigi bir haber adeta bomba etkisi yaratti. Iste o açiklama?

Ödül töreni için Türkiye'den ayrilmadan önce konusan SAMUEL Eto?o'nun yardimcisi Thomas N?Kono bir anda söze girip, Türk futbolu ile ilgili bomba bir haber verdi.

N?Kono, "Siz Eto?o ile konusurken Istanbul?dan önemli bir kulüp Ispanya?nin en önemli futbolcusu ile söz kesti. Ismini benden istemeyin ama o, sadece Ispanyol futbolunun degil dünya futbolunun kralidir. Istanbul kulübü ona bir servet önerdi. Türkiye?deki futbolseverler gelecek sezon bir süperstar izleyecekler" diye konustu.

Thomas n?Kono, tüm israrlara ragmen önümüzdeki sezon Ispanya?dan Türkiye?ye gelecek süper futbolcunun adini ve anlastigi kulübü vermedi. Ancak, futbolu yakindan takip edenler bu kulübün Fenerbahçe oldugu görüsünde birlesiyorlar. Çünkü, baskan Aziz Yildirim önümüzdeki sezon 100?üncü kurulus yilini kutlayacak olan kulübe süper bir yildiz getirecegini defalarca dile getirmisti. Futbolcunun kim oldugu sorusuna gelince... Sezon sonu Real Madrid?den ayrilacagini açiklayan Ronaldo.

Ben bu habere gülmek için agzimi yormuyorum.Siz de baska yerlerinizle gülebilirsiniz.[img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img]
        Beklemeyi bilen amacına ulaşır. JOSEPH DE VILLELE.

Yorum

• nihat olmasin o?
          BORDO MAVİ

Yorum

• mustafa denizliye ben önyargi ile bakiyorum...kendisini hiç sevmem...bize halk adami lazim, entellektüel züppe degil..

Yorum

• [img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img]
              www.heygenc.org

Yorum

• NE DENIZLISI YAAAA,TÜRK HOCA OLACAKSA GIRAY BULAK,YABANCI OLARAK LUCESCU
                BU ASK BITMEZ,BU FIRTINA ASLA DINMEZ

Yorum

• İlk olarak coach tarafından gönderildi

İlk olarak Travelair tarafından gönderildi
                  Mustafa Denizli'ye önyargi ile bakmiyorum. Teknik direktör olarak çok tecrübeli ve idealleri yüksek bir hoca. Ben kendimi bildim bileli takimlarina oynattigi futbol anlayisi bana sevimsiz gelirdi. Sevmezdim. Ama aldigi basarilar da ortada. Ayrica oralardan futbolcu da getirebilir. Bence hemen tepki vermekte acele etmeyelim. Yalniz alinacak teknik adamin artik "disiplin manyagi" olmamasina dikkat edelim [img]smileys/smiley36.gif[/img]. Fb'ye de öyle biri getirilmisti Italya'dan çek asilli ismi aklimda degil. Böyle hocalar bize uymuyor. Tatli sert hocalar daha makbul

Bize derken futbolculari demek istedim. Bizim futbolcularimiz biraz tembel biraz da duygusal. Yoksa Almanya'ya gitsin basarili olur. Hami'nin demecini hatirlayin: Schalke'de iken o kadar çok çalisirdim ki kustugumu hatirliyorum derken menejeri Hami biraz tembeldi diyordu. Bu disiplin anlayisi da zamanla oturacak ama henüz sirasi degil bence

Önyargi derken bunu kastetmistim. "Entel züppe" oldugunu nerden çikarttin dostum [img]smileys/smiley36.gif[/img]
                  Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• dün avni akeri incelemek için ts nin anlastigi bir sirkette 3 kisi geldi stadin projeneldirilmesi konusunda incelemelerde bulundu.k.ekspresin bugün verdigi bir haber bu

stad için çalisimalar resmi olarak basladi yani. hayirli olsun [img]smileys/smiley32.gif[/img]
                    0II0II0I I00I0I0I 0III00II0 00II0I0I II0I0II0

Yorum

• Hayirli olsun

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi
                        İlk olarak coach tarafından gönderildi

İlk olarak Travelair tarafından gönderildi

Bize derken futbolculari demek istedim. Bizim futbolcularimiz biraz tembel biraz da duygusal. Yoksa Almanya'ya gitsin basarili olur. Hami'nin demecini hatirlayin: Schalke'de iken o kadar çok çalisirdim ki kustugumu hatirliyorum derken menejeri Hami biraz tembeldi diyordu. Bu disiplin anlayisi da zamanla oturacak ama henüz sirasi degil bence

Önyargi derken bunu kastetmistim. "Entel züppe" oldugunu nerden çikarttin dostum [img]smileys/smiley36.gif[/img]

yasayisi sosyetik ve halktan kopuktur ve bu sosyal hayattan dolayi kendisini isine veremez

Yorum

• ELfeneri bi ara da henry i yetersiz gördügü için de almamisti.. bilen bilir.. [img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img]

Trabzon / Of / Dumlusu / Kliza / delioflu61

Trabzonspor Modern Winamp Arayüzleri (6 adet) için TIKLA

Yorum

• en atesli taraftar anketinde ortam kizisiyor.. destege devam...

oy için tikla
                            Trabzon / Of / Dumlusu / Kliza / delioflu61

Trabzonspor Modern Winamp Arayüzleri (6 adet) için TIKLA

Yorum

• Trabzon: "Hoca arayışımız yok"

Trabzonspor Basın Sözcüsü Zeyyaf Kafkas, Teknik Direktör Vahid
                              Halilhodziç'le hiçbir problemlerinin olmadığını ve teknik direktör
                              arayışında bulunmadıklarını söyledi.

Kafkas,
                              saha sonuçları bakımından başarısız bir haftaya geride bıraktıklarını
                              belirterek, "Bu tarz sonuçlar yeniden yapılanma sürecinde olan
                              takımımızı hedeflerinden geri döndürmeyecek. Yeni oluşan ve seri
                              galibiyetler alan takımlarda bu tür inişli çıkışlı durumlar normaldir.
                              Biz alınan sonuçlar nedeniyle mazeret üretmiyoruz. Büyük kulüpler
                              mazeret üretmez, mazeretlerin arkasına sığınmaz. Büyük kulüpler zor
                              dönemlerde de başarıya ulaşmak zorundadır. Önümüzdeki 3 maçı 9 puanla
                              kapatsak bile bu takımın zamana ihtiyacı olduğu ortadadır. Mükemmelliğe
                              giden yol kademe kademe alınmalıdır. Camia olarak bu genç ekibe sahip
                              çıkmalıyız" dedi.

Kafkas, son haftalarda hakemlerin
                              Trabzonspor'u koruduğu yönündeki iddiaları da değerlendirerek, "Bu
                              iddialara katılmıyoruz. Hakemler göremedikleri pozisyonlarda hata
                              yapabilir. Ama bu hataların kasıtlı olduğuna inanmıyoruz. Kasıtlı
                              olduğuna inandığımız zaman elimize masaya vururuz. Milyon dolarlık
                              futbolcular, hocalar, bizler hata yapıyoruz. Hakemler de insan, onlar
                              da hata yapabilir" diye konuştu. Zeyyat Kafkas, teknik direktör Vahid
                              Halilhodziç'in sezon sonu ayrılacağı iddialarıyla ilgili de, "Şu anda
                              gündemimizde teknik direktör değişikliği yok. Mayıs sonuna kadar
                              hocamızla sözleşmemiz devam ediyor. Başkalarıyla da görüşmüyoruz.
                              Başkanımız da kesinlikle başka teknik direktörlerle bir görüşme
                              yapmamıştır. Hocayla yolumuza devam ediyoruz. O da yazılanlardan
                              rahatsız" dedi.

Kafkas, internet sitesinde veya demeçlerde
                              yönetimin, "Hocanın arkasındayız" mesajı vermediğiyle ilgili bir soruyu
                              da, "Sürekli hocanın elini havaya kaldırıp, 'birlik içindeyiz' demenin
                              gereği yok. Çünkü hakikaten şu anda hocayla ilgili bir sorun
                              gündemimizde yer almıyor. Bu tür söylentilerden futbolcular da
                              etkileniyor" yanıtını verdi. Kafkas, Trabzonspor' un güvendiği bir
                              ekiple yola devam ettiğini ifade ederek, "Büyük kulüplerin
                              yönetimlerinin her zaman B planı vardır. Ama şu anda B planını hayata
                              geçirecek bir ortam yok" diye konuştu.

Kafkas, sezon sonu için
                              transfer çalışmalarının şimdiden başlatıldığını ifade ederek, "Golcü
                              transferi konusunda ara transferde başarılı olamadık. Umut, Gökhan ve
                              istediğimiz yabancı forvetleri alamadık. Kafamızda sürekli transfer
                              var. Sezon sonu 6-7 takviye yapılacak. Her mevki için en az 3
                              alternatifli bir kadro oluşturacağız. Transfer politikamız dengeleri
                              bozmayacak şekilde geliştirilecek" dedi. Kafkas, Gökdeniz' e
                              hızlandırılmış bir program uygulandığını ve bu futbolcunun Vestel
                              Manisa maçına götürülmeyerek kendisine verilen özel programı
                              uygulayacağı ifade edildi.

01.03.2006

Yorum

• Sezon sonuna bence yapilacak olan en iyi transfer hoca transferidir.

Buda benim kanimca LUCESCU olmalidir .

Sayin TS yönetimi artik birazda taraftarininsesine kulak ver.
                                Sampiyonsun TRABZONSPORUM

Yorum

Yükleniyor...
                                X