Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Son Dakika Haberleri (Genel)

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Halilhodžić haberlere tepkili
    Teknik Direktörümüz Vahid Halilhodžić bugünkü gazetelerde yer alan haberlere tepki gösterdi.

Medya Merkezimize yaptigi açiklamada Zaman Gazetesi?nin ödül töreninde kullandigi cümlelerin medyada çarpitilmasindan yakinan Halilhodžić, ??O konusmamda da çok net ifade ettim. Ne baskanla, ne yönetim kuruluyla, ne oyuncularimla, ne de taraftarlarimla en ufak bir sorunum var. Ama buna ragmen kendi kendime neden bu kadar yanlis bilgi aktarildigini, neden sürekli Trabzon?da problem varmis gibi gösterilmeye çalisildigini soruyorum ve bunu anlamakta güçlük çekiyorum?? ifadelerini kullandi.

?Saskin ve üzgünüm??
    Gazetelerde yer alan mansetler nedeniyle saskin ve üzgün oldugunu kaydeden Halilhodžić, sunlari söyledi: ??Önümüzdeki sezon ne yapacagim konusunda alinmis herhangi bir kararim yok. Alacagim bu kararin ne yönde olacagi yalnizca kendimle degil, disaridaki birçok sartla da ilgili. Ailem de bu sartlardan birisidir. Bu asamada sadece Trabzonspor?la ilgili islerle ilgilenmekteyim. Takimimi puan cetvelinde mümkün olan en üst seviyeye tasimaya çalisiyorum??

?Söylediklerim çarpitiliyor??
    Söylediklerinin neden bu kadar çarpitildigini anlamadigi konusunda israci olan Halilhodžić, ??Röportajlarimda söyledigim her kelime yönetim kurulu üyeleriyle, oyuncularla ve taraftarlarla aramizda sorun çikacak sekilde çarpitiliyor. Su an benim açimdan spor anlayisi ve imkânlari açisindan en üst seviye mevcut. Ortam çok iyi. Bu iyi ortam içerisinde mücadele eden bir futbol takimi ortaya çikti. Tek düsüncem benim bu takimi en iyi sekilde bir sonraki maça hazirlayip, kazanmamizi saglamaktir?? diye konustu.

?Erdinç haberi dogru degil??
    Bu arada yerel bir gazetede Erdinç?le ilgili çikan haberin de gerçegi yansitmadigini vurgulayan Halilhodžić, ??Yine ayni sekilde sasirmis ve üzülmüs durumdayim. Erdinç?le ilgili karari kendisiyle konusup alan kisi benim. Fiziksel açidan hazir olmadigi için, bir süre takimdan ayri çalismasini istedim ve bunu kendisine ilettim. Bunun disinda yazilanlar dogru degildir?? görüsünü seslendirdi.

01.03.2006 15:50:00

Beklemeyi bilen amacına ulaşır. JOSEPH DE VILLELE.

Yorum

• 21:00

Süper Lig Futbol Karsilasmasi "Trabzonspor-Sivasspor"

bU aksam; kaçiranlara, capture yapmak isteyenlere...

Yorum

• vahid kalmali yawww!!!!!!

birakin su adamlariii..[img]smileys/smiley7.gif[/img]

vahidin kalmasini isteyen arkadaslar kulübe e-mail atalim..
        "Trabzonspor taraftarı rüzgara uymaz, rüzgarı yaratır" Şenol GÜNEŞ

Yorum

• Yattara bu Hafta oynanacak olan Vestelmanisaspor karsisinda dalya yapacak. 100. Macina cikacak....
          Sampiyon olmamiz icin ya bir yol bul, ya bir yol aç, ya da yoldan çekil.

DERIN TRABZONSPOR

Yorum

• bu vahid hocayi destkleyenler toplu halde klube email atcaksiniz yaa.

toplu halde bi maca gidinde gözlerinizle bi statdan görün.

sivas macinda 90 dk koltugunda olece oturdu. umrunda degil dunya. oo trabzonu trabzonsporu anlayamadi. anlayamazda nato mermer nato kafa.
            "Bizi asagiya çekmeye çalismayin. Bize tutunun, biz sizleri yukari tasiriz." Özkan Sümer

BMN l TRABZON

Yorum

• allah askina o çok istedikleri luce ne yapiyo sanki. su anda kulubü ne zor durumlarda. kupadan da elendiler. birakin bu isi. ben statdanda izledim tv den de izledim adamda olan hirsin yarissi yok topçularda. hoca gidecek hoca gitsin. Bu kaçinci kelle. yeter artik. futbolcular istedigi gibi bir kulübü yönetmelerine dur ne zaman denecek. istikrar istiyoruz. oynamayan gider. kim olursa olsun fark etmez.kimse trabzonspordan üstün degil

hocayi yollayarak bir yere varilamaz. 4. teknik adam oldu halil hoca bu takimda. yani bu takimda diyorum çünkü oyuncularda çok degisiklik olmadi. o zaman biraz da futbolcularda suç bulun ve hocayi biraz rahat birakin
              Biz Trabzonsporumuzun şampiyon olmasını isteriz ama sadece şampiyon olacak diye sevmeyiz

Yorum

• İlk olarak ahmetansu61 tarafından gönderildi

bu vahid hocayi destkleyenler toplu halde klube email atcaksiniz yaa.

sivas macinda 90 dk koltugunda olece oturdu. umrunda degil dunya. oo trabzonu trabzonsporu anlayamadi. anlayamazda nato mermer nato kafa.

nato mermer nato kafa dedigin adamin bilgisi ortada. lütfen bu sekilde konusmayalim.
                Biz Trabzonsporumuzun şampiyon olmasını isteriz ama sadece şampiyon olacak diye sevmeyiz

Yorum

• bilgi...

sebatin hocasi daha cok sey bilyo.

bi tek ii huyu var oda disiplin. gerisi yalan. beni koy o lubeye daha cok cirpinirim.

hirsli mi 90 dk oturuyo koltugunda. fatihi alinca oyundan bazen o hacaliyapiyo. ne hirsi.

ben gerets gibi adam istiyorum. surekli hucum guzel futbol. is sikisncada kacmayan. basinada yerli yersiz konusmayan bi adam lazim bize...
                  "Bizi asagiya çekmeye çalismayin. Bize tutunun, biz sizleri yukari tasiriz." Özkan Sümer

BMN l TRABZON

Yorum

• İlk olarak hamucera tarafından gönderildi
                    İlk olarak ahmetansu61 tarafından gönderildi

bu vahid hocayi destkleyenler toplu halde klube email atcaksiniz yaa.

nato mermer nato kafa dedigin adamin bilgisi ortada. lütfen bu sekilde konusmayalim.
                    abi onlara birak real madridi brazilyayi versek isini bitiriler merak ediyorum bu sekilde sallayanlar niye futbolcu olamadilar veya teknik adam anca ahkam keserler islev 0 [img]smileys/smiley36.gif[/img]
                    [ille d' 7]

Yorum

• haa bide alt yapiya kesinlikle cok onem veren birisi lazim.

trabzon yetistirdigi futbolcularla kasayi doldurmasi lazim. en buyuk gelirimize en buyuk yatirimi yapicak hoca lazim. kesinlikle korkak olmayacak. yeri gelince oynaticak alt yapidan adam.

bu gerets in ikizi falan yok mu alalim.

BMN l TRABZON

Yorum

• FORVETE ADAY: ZIGIÇ"

Trabzonspor yönetimi gelecek sezonun transfer politikasini belirlerken, alacagi isimlerle

ilgili baglantilarini da yapiyor. Bordo-Mavililerin listesine giren yabancilarin en

baslarinda yer alan ismin Crvena Zvezda Beograd (Kiziyildiz) takiminin tam 2 metre 3

santimetre boyundaki forveti Nikola Zigiç oldugu kaydedildi. 1980 dogumlu olan ve daha

önce Krinaye, AIK, Momar ve Spartak Subotica takimlarinda forma giyen futbolcunun

fiyatinin çok yüksek oldugu ifade edildi.

2.03 BOYUNA RAGMEN KIVRAK
                        Nikola Zigiç?in 2.03 cm?lik boyuna ragmen inanilmaz kivrak oldugu, hiz sorunu

bulunmadigi, hava toplarinda ise savunma oyuncularinin basina tam bir bela olarak dikkat

çektigi ifade edildi. Hem Sirbistan Milli takiminda, hem de Kizilyildiz?da attigi

gollerle Avrupa?da da bir çok kulübün gözdesi olan Zigiç?in transferi için Djokaj ve

Stepanov?un da devreye sokulacagina isaret edildi. Alinmasi halinde ise Trabzonspor?un

özellikle yüksek top sorununu çözecegi belirtildi.

BÜYÜK KULÜPLER DE PESINDE
                        Kizilyildiz ve Sirbistan Karadag?in yildiz forvetinin, Trabzonspor?a gelmeye istekli

oldugu ifade edildi. Ancak adeta gol makinesi olan futbolcu için kulübünün 14 milyon

dolardan kapiyi açacagi bildirildi. Menajerler, "Zigiç, Avrupa?daki en önemli

forvetlerinden biri. Zaten Ingiliz Kulübü Manchester City?de kendisiyle yakindan

ilgileniyor. Bu nedenle bonservisi yüksek olur. Trabzonspor pazarliklarla bu rakami belki

10 milyon dolar civarina çekebilir" seklinde yorum yaptilar günebakis gazetesi yine sikmaya basladi[img]smileys/smiley36.gif[/img]

Yorum

• İlk olarak ahmetansu61 tarafından gönderildi

bilgi...

sebatin hocasi daha cok sey bilyo.

bi tek ii huyu var oda disiplin. gerisi yalan. beni koy o lubeye daha cok cirpinirim.

hirsli mi 90 dk oturuyo koltugunda. fatihi alinca oyundan bazen o hacaliyapiyo. ne hirsi.

ben gerets gibi adam istiyorum. surekli hucum guzel futbol. is sikisncada kacmayan. basinada yerli yersiz konusmayan bi adam lazim bize...

ziyanin gitmesi neydi kardes yönetim içinde ve oyuncular arasi sikinti degilmiydi, senol da ayni ,vahid bunlari diyince adam kötü oldu dimi [img]smileys/smiley36.gif[/img]
                          [ille d' 7]

Yorum

• hemde ne sikis

Yorum

• İlk olarak saaalih tarafından gönderildi

FORVETE ADAY: ZIGIÇ"

Trabzonspor yönetimi gelecek sezonun transfer politikasini belirlerken, alacagi isimlerle

ilgili baglantilarini da yapiyor. Bordo-Mavililerin listesine giren yabancilarin en

baslarinda yer alan ismin Crvena Zvezda Beograd (Kiziyildiz) takiminin tam 2 metre 3

santimetre boyundaki forveti Nikola Zigiç oldugu kaydedildi. 1980 dogumlu olan ve daha

önce Krinaye, AIK, Momar ve Spartak Subotica takimlarinda forma giyen futbolcunun

fiyatinin çok yüksek oldugu ifade edildi.

2.03 BOYUNA RAGMEN KIVRAK
                              Nikola Zigiç?in 2.03 cm?lik boyuna ragmen inanilmaz kivrak oldugu, hiz sorunu

bulunmadigi, hava toplarinda ise savunma oyuncularinin basina tam bir bela olarak dikkat

çektigi ifade edildi. Hem Sirbistan Milli takiminda, hem de Kizilyildiz?da attigi

gollerle Avrupa?da da bir çok kulübün gözdesi olan Zigiç?in transferi için Djokaj ve

Stepanov?un da devreye sokulacagina isaret edildi. Alinmasi halinde ise Trabzonspor?un

özellikle yüksek top sorununu çözecegi belirtildi.

BÜYÜK KULÜPLER DE PESINDE
                              Kizilyildiz ve Sirbistan Karadag?in yildiz forvetinin, Trabzonspor?a gelmeye istekli

oldugu ifade edildi. Ancak adeta gol makinesi olan futbolcu için kulübünün 14 milyon

dolardan kapiyi açacagi bildirildi. Menajerler, "Zigiç, Avrupa?daki en önemli

forvetlerinden biri. Zaten Ingiliz Kulübü Manchester City?de kendisiyle yakindan

ilgileniyor. Bu nedenle bonservisi yüksek olur. Trabzonspor pazarliklarla bu rakami belki

10 milyon dolar civarina çekebilir" seklinde yorum yaptilar günebakis gazetesi yine sikmaya basladi[img]smileys/smiley36.gif[/img]

dün aksam trabzon tv dede duydum bu haberi ...... dogru olma ihtimali yüksek...

Yorum

• biz veremeyiz 10 milyon dolar falan.zaten bu adamin o kadar etceni de sanmiyorum.genç de degil...

Yorum

Yükleniyor...
                                X