Halilhodžić haberlere tepkili![]() ![]() ?Saskin ve üzgünüm?? Gazetelerde yer alan mansetler nedeniyle saskin ve üzgün oldugunu kaydeden Halilhodžić, sunlari söyledi: ??Önümüzdeki sezon ne yapacagim konusunda alinmis herhangi bir kararim yok. Alacagim bu kararin ne yönde olacagi yalnizca kendimle degil, disaridaki birçok sartla da ilgili. Ailem de bu sartlardan birisidir. Bu asamada sadece Trabzonspor?la ilgili islerle ilgilenmekteyim. Takimimi puan cetvelinde mümkün olan en üst seviyeye tasimaya çalisiyorum?? ?Söylediklerim çarpitiliyor?? Söylediklerinin neden bu kadar çarpitildigini anlamadigi konusunda israci olan Halilhodžić, ??Röportajlarimda söyledigim her kelime yönetim kurulu üyeleriyle, oyuncularla ve taraftarlarla aramizda sorun çikacak sekilde çarpitiliyor. Su an benim açimdan spor anlayisi ve imkânlari açisindan en üst seviye mevcut. Ortam çok iyi. Bu iyi ortam içerisinde mücadele eden bir futbol takimi ortaya çikti. Tek düsüncem benim bu takimi en iyi sekilde bir sonraki maça hazirlayip, kazanmamizi saglamaktir?? diye konustu. ?Erdinç haberi dogru degil?? Bu arada yerel bir gazetede Erdinç?le ilgili çikan haberin de gerçegi yansitmadigini vurgulayan Halilhodžić, ??Yine ayni sekilde sasirmis ve üzülmüs durumdayim. Erdinç?le ilgili karari kendisiyle konusup alan kisi benim. Fiziksel açidan hazir olmadigi için, bir süre takimdan ayri çalismasini istedim ve bunu kendisine ilettim. Bunun disinda yazilanlar dogru degildir?? görüsünü seslendirdi. 01.03.2006 15:50:00 |

Yorum