denizli 2 oldu
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Son Dakika Haberleri (Genel)
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Umarim son dakikaya sikismaz transferEdited by: TravelairTürkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
Naim
bu siralar bu tarz yayinlar çokça yapilmaya basladi
yok eziklerin maçlarindan haberler görüntüler logolar fotolar veya anadolu takimlarindan haberler falan
bu islerin yeri varsa serbest kürsü olur orada yazilabilir isler zivanadan çikmadan arkadaslari bir uyarmak lazim [img]smileys/smiley11.gif[/img] Edited by: ironmaster
Yorum
-
oy verdikten sonra kullandigin internet browserindeki cookieleri falan filan temizlersen sürekli oy hakkin oluyor..yani 1 dk da 5 oy verebilirsin sürekli bunu yaparsan..siteye yazamiyorum cünkü herkese 1000. mesajimda bi yildiz haberi yazacagim diye söz verdimkac gündür yazamiyorum..bi mesaj daha yazarsam mesaj sayim 1000 oluyor..
atesli tarftar ankeinde oluyormus...Ey Tanrım Bana değiştirebilecek şeyleri, değiştirecek cesareti, değiştirilemeyecek veya değiştirilmesine lüzum olmayan şeyleri kabul edecek kuvveti ve bu iki şeyi birbirinden ayırabilecek bilgeliği de ver
Yorum
-
Arkadaslik baglari bir takim için çok önemli. Bence alinan basarisiz sonuçlarin nedenlerin biri. Baksaniza senelerdir ayni kareler. Yabancilar bir arada bizimkiler bölük pörçük. Onlari birlestirmesi gereken hoca hepsine küs. Arkadasligin insaasi sart. Ve de artik futbolcular yabanci dillerini de gelistirmek zorunda. Herseyin profesyonellesmesi sart. Krallik yikilmali.
Biraz sert oldu ama gördügüm bu
Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
Yorum