ya adam gibi birini alsinlar refaranslar çok olumsuz
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Son Dakika Haberleri (Genel)
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
22 maçta 41 gol? az bile atmis! ya deplasmanda 12-0 biten bir maçta forvet oyuncusu 3 gol atmissa yazik! estonya liginin kötü oldugunutahmin ediyordumda bu kadar degil! bizim 3. ligde bile 12-0 skor yok be kardesim. el insaf yani! su adami golcü diye geitrmeyin sakin[img]smileys/smiley7.gif[/img]Ben Kuzeyin Oğlu, sen Bizans Torunu! Ben Asaletin Rengi, Sen Entrikanın Başkenti! Ben TRABZONUM, BİZ TRABZONSPORUZ!!!
Yorum
-
üzülmeyin..gecen hafta yenildigimiz rezil macta bu cocuk oynasaydi
belki hic degilse defanstan bi kac top cikarirdi..bazilarindan daha cok
mücadele eder formasinin hakkini verirdi..eminim bizdeki bi kac oyuncu
bu adamin liginde bile oynayamaz..
en azindan jun dan az gol atamazya.buda gelsin..afrika kupasi maclari bitinceye kadar denensin[img]smileys/smiley1.gif[/img] biraz deneyelim olmazsa bjk ye veririz[img]smileys/smiley4.gif[/img][img]smileys/smiley4.gif[/img]
Edited by: ölümüne_tsKORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR
Yorum
-
İlk olarak ölümüne_ts tarafından gönderildiüzülmeyin..gecen hafta yenildigimiz rezil macta bu cocuk oynasaydi belki hic degilse defanstan bi kac top cikarirdi..bazilarindan daha cok mücadele eder formasinin hakkini verirdi..eminim bizdeki bi kac oyuncu bu adamin liginde bile oynayamaz..
en azindan jun dan az gol atamazya.buda gelsin..afrika kupasi maclari bitinceye kadar denensin[img]smileys/smiley1.gif[/img] biraz deneyelim olmazsa bjk ye veririz[img]smileys/smiley4.gif[/img][img]smileys/smiley4.gif[/img]
bence de gelsin adam gol atiyor, gol[img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img]
bir maçta bos kaleye gol atamadi diye mi elestiriyoruz. Fatih Tekke ve Yattara 'nin Ankaraspor maçina bakiniz.[img]smileys/smiley4.gif[/img]
gelsin, gelsin[img]smileys/smiley4.gif[/img]
Hocadan habersizmi getiriyorlar. [img]smileys/smiley5.gif[/img]Edited by: gerçekefsanePaul Pierce,Kevin Garnett, Ray Allen
Efsane Boston Celtics geri dönüyor.
Yorum
-
İlk olarak The_Storm tarafından gönderildiBu adam Estonya milli takiminin yedeklerinden. En önemli maçlarda görev verilmemis. Liçkin gibi biri bu.
O zaman yönetim hedef saptirmak için bu ismi öne atti diye düsünüyorum.Aksini düsünemiyorum bile.Estonya ligi bizim 3.ligimize denk gelir ancak oradan futbolcu alacaginiza beni alin hem kaleye gecerim hem de forvet oynarim
Yönetim bonservisim elimde.Menejer ücretim de yokİki renk ve Asalet Bordomavi.net
Yorum
-
İlk olarak mackdali22 tarafından gönderildi
İlk olarak The_Storm tarafından gönderildiBu adam Estonya milli takiminin yedeklerinden. En önemli maçlarda görev verilmemis. Liçkin gibi biri bu.
O zaman yönetim hedef saptirmak için bu ismi öne atti diye düsünüyorum.Aksini düsünemiyorum bile.Estonya ligi bizim 3.ligimize denk gelir ancak oradan futbolcu alacaginiza beni alin hem kaleye gecerim hem de forvet oynarim
Yönetim bonservisim elimde.Menejer ücretim de yok
Milli takimin Letonya ile eslesmeden önce medya'nin Çek bir Letonya yazilarini hatirliyorum. Letonya'yi çantada keklik olarak görüyorduk. Letonya'da Verkapovskis'in ismini duymustuk. bu futbolcu D.Kiev'de oynuyor.[img]smileys/smiley5.gif[/img][img]smileys/smiley4.gif[/img][img]smileys/smiley19.gif[/img]Paul Pierce,Kevin Garnett, Ray Allen
Efsane Boston Celtics geri dönüyor.
Yorum
-
Nihat'a sürpriz talip
Real Sociedad'in Türk yildizina, F.Bahçe ve Besiktas'tan sonra Trabzonspor da talip oldu. Ilk tercihi Avrupa olan Nihat ise gelen teklifleri sezon sonu degerlendirecegini açikladi..
Albayrak resmen istedi
Ispanya'daki temsilcimiz Nihat Kahveci'ye Besiktas, ve Fenerbahçe'den sonra Trabzonspor da talip oldu. Gelecek sezon için simdiden kollari sivayan baskan Nuri Albayrak'in, milli oyuncuyu resmen istedigi ögrenildi. 31 Mayis'a kadar Real Sociedad'ta kalacagini açiklayan Nihat ise teklifleri sezon sonu degerlendirecegini açikladi.
Avrupa'dan da 3 teklif var
Futbol hayatini Avrupa'da sürdürmek istedigini belirten basarili futbolcu, öncelikle 3 Avrupa kulübünden gelen teklifleri degerlendirecegini söyledi. Nihat, Türkiye'den ise F.Bahçe, Besiktas ve Trabzon'dan gelen teklifleri dogrularken "Dönmeyi düsünmüyorum. Yine de kesin kararimi sezon bitince verecegim" seklinde konustu.
Bir güzel haber dogrulugu tartisilir ama yine de güzel bir haber
kaynak takvim.com.trİki renk ve Asalet Bordomavi.net
Yorum
-
Panik yersiz
Trabzonspor Baskani, camiada kimsenin umutsuzluga kapilmasina gerek olmadigini ifade ederek, "Transfer arayislarimiz sürüyor ve 10 Subat'a kadar en dogru karari verecegiz" dedi..
KARAMSARLIK GEREKSIZ
Nuri Albayrak, camianin içini rahatlatti... Trabzonspor Baskani, panik yapmaya hiç gerek olmadigini belirterek, "Kayserispor karsisinda aldigimiz yenilgiyle dünyanin sonu gelmedi. Bu kadar karamsar olmaya ve panik yapmaya hiç gerek yok. Biz problemlerin üstesinden gelecek bir yönetimiz. Bu konuda herkes rahat olsun" diye konustu.
EN DOGRU KARARI VERIRIZ
10 Subat'a kadar zamanlari oldugunu vurgulayan Nuri Albayrak, "Su anda kadroda iki eksigimiz oldugunu biliyoruz. Bunun için hiç acele etmeye gerek duymuyoruz. Yönetim olarak en dogru karari verecegiz. Bizim transfer yapacak paramiz var ama sokaga atacak paramiz yok. Kulübün tek kurusunu bosa harcamayacagiz" ifadesini kullandi.
HOCAMIZLA PROBLEM YOK
Hocalariyla aralarinda en ufak bir sorun bulunmadigini dile getiren Nuri Albayrak sunlari söyledi: "Bazi kesimler sanki suni bir gündem varmis gibi firtinalar kopariyorlar. Hodziç'le bazi görüslerimiz ayni olmayabilir ama bu onu gönderecegimiz anlami kesinlikle tasimaz. Bunu herkes iyi bilmeli."
takvim.com.tr
İki renk ve Asalet Bordomavi.net
Yorum
-
Neemelo Trabzon'a
Tomas Jun'u Besiktas'a kiralayan Trabzonspor, 23 yasindaki Estonya Milli Takimi santrforu Neemelo'yu bugün Istanbul'a getiriyor.
Neemelo bombasi
Bordo-mavililer, Estonya Milli Takimi santforu Neemelo'yu transfer ediyor. 23 yasinda ve 1.92 boyundaki genç oyuncu bugün geliyor.
Trabzonspor, Tomas Jun'u sezon sonuna kadar Besiktas'a kiralayinca yabanci transferi için hemen dügmeye basti. Harekete geçmek için Jun'un gidisini bekleyen bordo-mavililer, adi Besiktas ile de anilan Estonya Milli Takimi'nin santforu Neemelo'yu renklerine bagliyor. 23 yasindaki golcünün bugün Istanbul'a gelmesi bekleniyor.
BIR SÜRE DENENECEK
Estonya Ligi lideri TVMK Tallinn'de forma giyen Neemelo'nun bir süre denenecegi belirtildi. Teknik direktör Halilhodziç'in begenmesi halinde 1.92'lik genç forvet elemaniyla sözlesme yapilacagi ifade edildi. Bordomavili takim böylece Tomas Jun'un gitmesiyle bosalan santfor mevkiine takviye yapmis oluyor.
REKORTMEN GOL KRALI
Trabzon'un transfer edecegi Neemelo, 7 kez Estonya Milli Takim formasini giydi. Kuressaare'den Estonya sampiyonu Tallinn'e transfer olan ve ilk sezonunda 25 maçta 13, geçen sezon da 33 maçta 41 golle 'kral olarak' ülke rekoru kiran Neemelo; Avrupa Altin Ayakkabi siralamasinda ise Fiorentinali Luca Toni'nin ardindan ikinci sirada yer aliyor.
bu da fotomac.com.trden
Haberde besiktasin ilgilendigi diyor.Garip ve inandirici gelmedi ya neyseİki renk ve Asalet Bordomavi.net
Yorum
-
''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)
feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !
Yorum
-
Arkadaslar öyle demeyin bu Letonyali Letonya'nin en iyi 3. santraforuymus Hatta antrenörü onu milli takima çagiracakmis elemeler için [img]smileys/smiley36.gif[/img]
Saka maka Letonya'da olsa orada damücadele eden insanlar var. Yani o ligde kimi koyarsaniz koyun anca o kadar atar herhalde. 41 gol hiç de fena sayilmaz. Bi de golcü özelligi gösteren adamlarin illa santrafor olmasi beklenmemesi lazim Bakiniz: Jardel Yalniz ayaginla top bulusursa basarili olur gibi. 41 gol 41 goldür
Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
Yorum