Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Son Dakika Haberleri (Genel)

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• ya adam gibi birini alsinlar refaranslar çok olumsuz
    SAMPIYONLUGU GETIRIN BIZE
    CANIMIZI VERELIM SIZE

madheart61--->BDiler61

Yorum

• 22 maçta 41 gol? az bile atmis! ya deplasmanda 12-0 biten bir maçta forvet oyuncusu 3 gol atmissa yazik! estonya liginin kötü oldugunutahmin ediyordumda bu kadar degil! bizim 3. ligde bile 12-0 skor yok be kardesim. el insaf yani! su adami golcü diye geitrmeyin sakin[img]smileys/smiley7.gif[/img]
      Ben Kuzeyin Oğlu, sen Bizans Torunu! Ben Asaletin Rengi, Sen Entrikanın Başkenti! Ben TRABZONUM, BİZ TRABZONSPORUZ!!!

Yorum

• üzülmeyin..gecen hafta yenildigimiz rezil macta bu cocuk oynasaydi
        belki hic degilse defanstan bi kac top cikarirdi..bazilarindan daha cok
        mücadele eder formasinin hakkini verirdi..eminim bizdeki bi kac oyuncu
        bu adamin liginde bile oynayamaz..

en azindan jun dan az gol atamazya.buda gelsin..afrika kupasi maclari bitinceye kadar denensin[img]smileys/smiley1.gif[/img] biraz deneyelim olmazsa bjk ye veririz[img]smileys/smiley4.gif[/img][img]smileys/smiley4.gif[/img]

Edited by: ölümüne_ts
        KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR

Yorum

• Bu adam Estonya milli takiminin yedeklerinden. En önemli maçlarda görev verilmemis. Liçkin gibi biri bu.

Yorum

• milli takimlari dünya sampiyonu olmali..baksaniza 41 gol atan golcüleri bile yedek[img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img]

Yorum

• İlk olarak ölümüne_ts tarafından gönderildi
              üzülmeyin..gecen hafta yenildigimiz rezil macta bu cocuk oynasaydi belki hic degilse defanstan bi kac top cikarirdi..bazilarindan daha cok mücadele eder formasinin hakkini verirdi..eminim bizdeki bi kac oyuncu bu adamin liginde bile oynayamaz..
              en azindan jun dan az gol atamazya.buda gelsin..afrika kupasi maclari bitinceye kadar denensin[img]smileys/smiley1.gif[/img] biraz deneyelim olmazsa bjk ye veririz[img]smileys/smiley4.gif[/img][img]smileys/smiley4.gif[/img]

bence de gelsin adam gol atiyor, gol[img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img]

bir maçta bos kaleye gol atamadi diye mi elestiriyoruz. Fatih Tekke ve Yattara 'nin Ankaraspor maçina bakiniz.[img]smileys/smiley4.gif[/img]

gelsin, gelsin[img]smileys/smiley4.gif[/img]

Hocadan habersizmi getiriyorlar. [img]smileys/smiley5.gif[/img]Edited by: gerçekefsane
              Paul Pierce,Kevin Garnett, Ray Allen
              Efsane Boston Celtics geri dönüyor.

Yorum

• İlk olarak The_Storm tarafından gönderildi
                Bu adam Estonya milli takiminin yedeklerinden. En önemli maçlarda görev verilmemis. Liçkin gibi biri bu.

O zaman yönetim hedef saptirmak için bu ismi öne atti diye düsünüyorum.Aksini düsünemiyorum bile.Estonya ligi bizim 3.ligimize denk gelir ancak oradan futbolcu alacaginiza beni alin hem kaleye gecerim hem de forvet oynarim

Yönetim bonservisim elimde.Menejer ücretim de yok
                İki renk ve Asalet Bordomavi.net

Yorum

• İlk olarak mackdali22 tarafından gönderildi

İlk olarak The_Storm tarafından gönderildi
                  Bu adam Estonya milli takiminin yedeklerinden. En önemli maçlarda görev verilmemis. Liçkin gibi biri bu.

O zaman yönetim hedef saptirmak için bu ismi öne atti diye düsünüyorum.Aksini düsünemiyorum bile.Estonya ligi bizim 3.ligimize denk gelir ancak oradan futbolcu alacaginiza beni alin hem kaleye gecerim hem de forvet oynarim

Yönetim bonservisim elimde.Menejer ücretim de yok

Milli takimin Letonya ile eslesmeden önce medya'nin Çek bir Letonya yazilarini hatirliyorum. Letonya'yi çantada keklik olarak görüyorduk. Letonya'da Verkapovskis'in ismini duymustuk. bu futbolcu D.Kiev'de oynuyor.[img]smileys/smiley5.gif[/img][img]smileys/smiley4.gif[/img][img]smileys/smiley19.gif[/img]
                  Paul Pierce,Kevin Garnett, Ray Allen
                  Efsane Boston Celtics geri dönüyor.

Yorum

• Nihat'a sürpriz talip

Real Sociedad'in Türk yildizina, F.Bahçe ve Besiktas'tan sonra Trabzonspor da talip oldu. Ilk tercihi Avrupa olan Nihat ise gelen teklifleri sezon sonu degerlendirecegini açikladi..

Albayrak resmen istedi
                    Ispanya'daki temsilcimiz Nihat Kahveci'ye Besiktas, ve Fenerbahçe'den sonra Trabzonspor da talip oldu. Gelecek sezon için simdiden kollari sivayan baskan Nuri Albayrak'in, milli oyuncuyu resmen istedigi ögrenildi. 31 Mayis'a kadar Real Sociedad'ta kalacagini açiklayan Nihat ise teklifleri sezon sonu degerlendirecegini açikladi.

Avrupa'dan da 3 teklif var
                    Futbol hayatini Avrupa'da sürdürmek istedigini belirten basarili futbolcu, öncelikle 3 Avrupa kulübünden gelen teklifleri degerlendirecegini söyledi. Nihat, Türkiye'den ise F.Bahçe, Besiktas ve Trabzon'dan gelen teklifleri dogrularken "Dönmeyi düsünmüyorum. Yine de kesin kararimi sezon bitince verecegim" seklinde konustu.

Bir güzel haber dogrulugu tartisilir ama yine de güzel bir haber

kaynak takvim.com.tr

Yorum

• Panik yersiz

Trabzonspor Baskani, camiada kimsenin umutsuzluga kapilmasina gerek olmadigini ifade ederek, "Transfer arayislarimiz sürüyor ve 10 Subat'a kadar en dogru karari verecegiz" dedi..

KARAMSARLIK GEREKSIZ
                      Nuri Albayrak,
                      camianin içini rahatlatti... Trabzonspor Baskani, panik yapmaya hiç gerek olmadigini belirterek, "Kayserispor karsisinda aldigimiz yenilgiyle dünyanin sonu gelmedi. Bu kadar karamsar olmaya ve panik yapmaya hiç gerek yok. Biz problemlerin üstesinden gelecek bir yönetimiz. Bu konuda herkes rahat olsun" diye konustu.

EN DOGRU KARARI VERIRIZ
                      10 Subat
                      'a kadar zamanlari oldugunu vurgulayan Nuri Albayrak, "Su anda kadroda iki eksigimiz oldugunu biliyoruz. Bunun için hiç acele etmeye gerek duymuyoruz. Yönetim olarak en dogru karari verecegiz. Bizim transfer yapacak paramiz var ama sokaga atacak paramiz yok. Kulübün tek kurusunu bosa harcamayacagiz" ifadesini kullandi.

HOCAMIZLA PROBLEM YOK
                      Hocalariyla aralarinda en ufak bir sorun bulunmadigini dile getiren Nuri Albayrak sunlari söyledi: "Bazi kesimler sanki suni bir gündem varmis gibi firtinalar kopariyorlar. Hodziç'le bazi görüslerimiz ayni olmayabilir ama bu onu gönderecegimiz anlami kesinlikle tasimaz. Bunu herkes iyi bilmeli."

takvim.com.tr

Yorum

• ispanya liginde oynuyor yani bizim ikinci ligimiz ayarinda[img]smileys/smiley4.gif[/img][img]smileys/smiley4.gif[/img] ne yapcaz onu biz..biz estonya dan alcaz..

Yorum

• nihat mi???takvim yazmis gene...
                          Her daim TRABZONSPOR!
                          Türkiye Kyoto'yu imzaladı
                          "7"

Yorum

• Neemelo Trabzon'a

Tomas Jun'u Besiktas'a kiralayan Trabzonspor, 23 yasindaki Estonya Milli Takimi santrforu Neemelo'yu bugün Istanbul'a getiriyor.

Neemelo bombasi

Bordo-mavililer, Estonya Milli Takimi santforu Neemelo'yu transfer ediyor. 23 yasinda ve 1.92 boyundaki genç oyuncu bugün geliyor.

Trabzonspor, Tomas Jun'u sezon sonuna kadar Besiktas'a kiralayinca yabanci transferi için hemen dügmeye basti. Harekete geçmek için Jun'un gidisini bekleyen bordo-mavililer, adi Besiktas ile de anilan Estonya Milli Takimi'nin santforu Neemelo'yu renklerine bagliyor. 23 yasindaki golcünün bugün Istanbul'a gelmesi bekleniyor.

BIR SÜRE DENENECEK
                            Estonya Ligi lideri TVMK Tallinn'de forma giyen Neemelo'nun bir süre denenecegi belirtildi. Teknik direktör Halilhodziç'in begenmesi halinde 1.92'lik genç forvet elemaniyla sözlesme yapilacagi ifade edildi. Bordomavili takim böylece Tomas Jun'un gitmesiyle bosalan santfor mevkiine takviye yapmis oluyor.

REKORTMEN GOL KRALI
                            Trabzon'un transfer edecegi Neemelo, 7 kez Estonya Milli Takim formasini giydi. Kuressaare'den Estonya sampiyonu Tallinn'e transfer olan ve ilk sezonunda 25 maçta 13, geçen sezon da 33 maçta 41 golle 'kral olarak' ülke rekoru kiran Neemelo; Avrupa Altin Ayakkabi siralamasinda ise Fiorentinali Luca Toni'nin ardindan ikinci sirada yer aliyor.
                            bu da fotomac.com.trden

Haberde besiktasin ilgilendigi diyor.Garip ve inandirici gelmedi ya neyse

Yorum

• Estonya Master League
                              06/03/2005 TVMK Tallinn 5-0 Valga
                              13/03/2005 TVMK Tallinn 4-2 Flora Tallinn
                              17/03/2005 Viljandi Tulevik 0-2 TVMK Tallinn
                              20/03/2005 TVMK Tallinn 9-0 Tammeka Tartu
                              03/04/2005 Trans Narva 0-3 TVMK Tallinn
                              10/04/2005 TVMK Tallinn 2-2 Levadia Tallinn
                              17/04/2005 Dünamo Tallinn 0-7 TVMK Tallinn
                              24/04/2005 TVMK Tallinn 3-1 Kuressaare
                              01/05/2005 Merkuur Tartu 1-6 TVMK Tallinn
                              08/05/2005 TVMK Tallinn 2-1 Merkuur Tartu
                              15/05/2005 Kuressaare 1-6 TVMK Tallinn
                              22/05/2005 TVMK Tallinn 5-1 Dünamo Tallinn
                              29/05/2005 Levadia Tallinn 2-1 TVMK Tallinn
                              12/06/2005 TVMK Tallinn 0-0 Trans Narva
                              19/06/2005 Tammeka Tartu 0-2 TVMK Tallinn
                              22/06/2005 TVMK Tallinn 1-1 Viljandi Tulevik
                              06/07/2005 Flora Tallinn 1-3 TVMK Tallinn
                              10/07/2005 Valga 0-5 TVMK Tallinn
                              17/07/2005 TVMK Tallinn 3-0 Valga
                              24/07/2005 TVMK Tallinn 4-2 Flora Tallinn
                              31/07/2005 Viljandi Tulevik 0-3 TVMK Tallinn
                              07/08/2005 TVMK Tallinn 5-0 Tammeka Tartu
                              14/08/2005 Trans Narva 0-2 TVMK Tallinn
                              21/08/2005 TVMK Tallinn 0-0 Levadia Tallinn
                              28/08/2005 Dünamo Tallinn 0-12 TVMK Tallinn
                              11/09/2005 TVMK Tallinn 6-1 Kuressaare
                              14/09/2005 Merkuur Tartu 1-3 TVMK Tallinn
                              18/09/2005 TVMK Tallinn 8-1 Merkuur Tartu
                              21/09/2005 Kuressaare 1-8 TVMK Tallinn
                              25/09/2005 TVMK Tallinn 9-1 Dünamo Tallinn
                              02/10/2005 Levadia Tallinn 1-2 TVMK Tallinn
                              16/10/2005 TVMK Tallinn 0-0 Trans Narva
                              23/10/2005 Tammeka Tartu 0-3 TVMK Tallinn
                              26/10/2005 TVMK Tallinn 2-0 Viljandi Tulevik
                              30/10/2005 Flora Tallinn 0-1 TVMK Tallinn
                              06/11/2005 Valga 0-1 TVMK Tallinn
                              ''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)

feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !

Yorum

• Arkadaslar öyle demeyin bu Letonyali Letonya'nin en iyi 3. santraforuymus Hatta antrenörü onu milli takima çagiracakmis elemeler için [img]smileys/smiley36.gif[/img]

Saka maka Letonya'da olsa orada damücadele eden insanlar var. Yani o ligde kimi koyarsaniz koyun anca o kadar atar herhalde. 41 gol hiç de fena sayilmaz. Bi de golcü özelligi gösteren adamlarin illa santrafor olmasi beklenmemesi lazim Bakiniz: Jardel Yalniz ayaginla top bulusursa basarili olur gibi. 41 gol 41 goldür
                                Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                                Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                                Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                                Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

Yükleniyor...
                                X