Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Son Dakika Haberleri (Genel)

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak coach tarafından gönderildi
    İlk olarak zisinoli tarafından gönderildi

sabotaj

kardesim hayirdir ?? Benimde aklima bi seyler geldi ama...

Can, bilgisayarim açiken fenerli bir arkadas benim adima mesaj atti benden habersiz. Ben de mesaji düzeltip sabotaj yazmak zorunda kaldim. Fenerbahçeli arkadasin akibetini merak ediyorsan gereken yapilmistir. Sen içini rahat tut[img]smileys/smiley1.gif[/img]

Yorum

• Ibrahim Haciosmanogluna helal olsun [img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img]

Yorum

• 18 Ocak 2006 Çarsamba
        Hükümetin Büyük Ayibi

Bu konuyu yazmamak ve demokrasinin islemesi açisindan katki yapmaya karar vermistim fakat sayin spordan ?çok? anlayan ?is bilir? bakanimiz ve dolayisiyla hükümetimiz sayesinde bu yaziyi yazmak zorunda kaldim. Son zamanlardaki olaylar gösterdi ki Türk sporunun çöküsü ne sayin Biçakçi?nin ne de sayin Ulusoy?un yaptiklari yada yapmadiklarindan dolayi gerçeklesmedi. Türkiyede sporu çöküs noktasina getiren diger konularda basarili görünen ...... hükümetidir. Bastada sayin spordan sorumlu bakanimizdir. Hiç bir dönemde spor içine bu kadar siyaset karistirilmamisti. Nerede ise bir gecede Ankara?dan gelen komutlar ile kurulan bir Biçakçi federasyonu var önümüzde bir gerçek olarak. Bu gerçegi degistirmeye hiç kimsenin gücü yetmez. Bu seçimde sayin Bermek seçilse bile bu seçimler ve Biçakçi federasyonu bu hükümetin spor bakaninin yüz karasi olarak kalacaktir. Bu kösede daha önce hükümetin daha iyi becerdigi islere yani ekonomiye, özgürlüklere, ve AB hazirlikliklarina yogunlasmasi gerektigini söylemistik. Daha önceki tecrubeler gösterdiki spora karisan siyasi yapilar yipranmaya mahkumdur. Aslinda bunun bilincindeler fakat iktidar tutkusu ve Biçakçi hatasini düzeltme dürtüsü onlarin sporu en basta futbolu serbest birakmasina engel oluyor. Gerçi siyasetçilerden de baska bir haraket beklenemezdi zaten. Fakat her firsatta özerklikten bahseden sayin bakan bir hafta içinde çeliskiler içinde yüzerek seçimde aday olan bir kisi hakkinda bir muhalefet partisi havasinda demeç vererek özerklik konusunda ne kadar ciddiyetsiz oldugunu ve sadece göz boyadigini açikça gösterdi. Isin ilginci bunu görebilenlerin sayisinin çok olmasina ragmen seslerinin pek çikmamasidir.

Daha öncede belirttigim gibi sayin Ulusoy?u destekliyor degilim fakat göz göre göre haksiz olarak linç edilmesini futbolun özerkligi adina ve demokrasi adina içim elvermiyor. Sayin bakan hic kendisine sormuyor mu acaba ben neredeydim simdiye kadar diye söyledigi iftira boyutundaki laflardan sonra. Ulusoy federasyonu gideli neredeyse iki sene olacak sen çikmis Ulusoy aklanmali diyorsun. Hadi Ulusoy?un gidisini bosver müffettis raporlari çikali aylar olmus sen çikip simdi sesini yükseltiyorsun. Müffettis raporlarinda da elle tutulur bir sey olsa. Hesabi olmayan para tutarlari çok komik Trabzondaki tesis haricinde. Türkiye?nin enflasyon sartlari altinda hangi devlet projesi planlandigi miktarda bitirilebilmistir ki bu tesis bitirilebilsin. Isterlerse hesaplarina rahatlikla ulasabilecekleri Ankara ve Istanbul metro insaatlarinin hesaplarini incelesinler anlarlar. Daha öncede belirttigim gibi bunu zaten onlarda biliyor. Açilan bu davalardan bir sey çikmayacagini onlarda biliyor ama dertleri baska. Onlarin derdi futbolun basina kendi adamlarini geçirmek. Yahu hükümeti ele geçirmissiniz zaten devletteki kadrolasmanin haddi hesabi yok birakin milletin tek zevki futbol bari yasasin, özerk olsun. Daha once futbol federasyonu için bir sey yapin dendiginde ?özerkligi içimize sindirmeliyiz? diyen sayin bakan simdi kendisi özerkligi içine sindiremiyor. Herhalde sindirim sistemi bozuldu. Çok yazik. Hapiste iken basbakan çikarmis bir partinin bakanina hiç yakismiyor. Demek ki demokrasi istekleri sadece kendileri gücü eline geçirinceye kadarmis. Çok yazik o kadar iyi is ile puan toplayan ...... hükümetinin çöküsü futboldan olacak galiba. Devamli puan kaybediyorlar.

Isin ilginç tarafi kendi ellerinde olan kulüpler bile Ulusoy?u desteklediklerini açiklamislardi. Sözde karismadiklarini söyledikleri bu takimlar birden bire Bermek destekçisi oluverdiler. Zaten yanlislari orada basliyor. Yahu bütün kulüpler elinizde olsa ne olacak. Bu hirs niye. Söyle bir bakin en küçük Anadolu kulübünün yönetim seçimlerinde bile ...... iktidari mensuplarinin oyun ve etkileri var. El insaf. Bu kadar açik siyaset ancak Türkiye?de hos görülür. Isin ilginç tarafi bütün bu olanlara sayin Basbakan?in sessiz kalmasi, yada öyle görünmesi diyelim. Partinin puan kaybettigini nasil göremez inanamiyorum. Herhalde Fenerbahçe?liligi partisinden once geliyor. Bu bakan degilmiydi Trabzonspor?un gönüllerin sampiyonu ilan edildigi dönemlerde ?Sampiyonluk Fenerbahçe?ye yakisir? patavatsizligini yapan. Iste bu zihniyet o zamanlar tepki görmedi ama artik herkes gerçegi gördü. Aslinda en büyük suçlu kulüpler birligidir çünki Ulusoy disinda bir saglam aday çikaramadilar. Bu yüzden hükümetin ve onun bakaninin kuklasi durumuna düstüler. Unutmamalilarki hükümetler gelip geçicidir. Yarin baska bir hükümet gelir ve bu olup bitenlerin hesabini sormaya kalkarlar çünki futbolda özerklik artik yoktur. Aksini artik hiç kimse iddia edemez. Bu asamadan sonra kim seçilirse seçilsin kisa sürede gidecekler. Bermek gelse kendisini desteklemeyen bir sürü kulüp ve tecrubesizligi bu kaosu bitiremiyecek. Ulusoy gelse siyasi baski yüzünden dogru düzgün çalisamiyacak. Dedigim gibi sayin Erdogan nasil olduda bunlara izin verdi anlamak çok güç.
        Gelelim Bermek ve onun listesinde olacagi söylenen insanlara: Hasan Dogan ve Davut Disli. Yahu bunlar Biçakçi federasyonunun sabikalilari degil mi? Hasan Dogan?in arkasindaki siyasi güçten baskan neyi var. Hiç kimsenin listesine almak istemedgi bir kisi. Davut Disli?ye gelince Isviçre maçinda yasananlarin bas mimari. Simdi sayin Bermek siyasi destek ugruna bu iki beceriksizi listesine aliyor. Unutmamali ki yarin isler iyi gitmezse kendisi batacak ve bu isimler yine kurtulacak belkide baska bir baskanin altinda güç olmaya devam edecekler. Etme bulma dünyasidir bu dünya. Bunu hiç unutmamak gerekir. Ayrica Kayseri Erciyes ve Konyaspor?dan da birer kisi almaya söz vermis. Yahu bu nasil yeni yönetim nasil yeni anlayis. Sayin Bermek?in kendisi zaten yeni degildir aslinda. Uzun süre Ulusoy?un ekibinde çalismistir. Liderlik vasiflari zayif bir insandir malesef. Kaldi ki su ana kadar takdir ettigim adayliktaki israri son siyasi manevralari ile yerini makam tutkusu olarak kendisini göstermistir. Seçilmek için her türlü teklifi kabul etmektedir. Yani seçilirse yeni ama kisiliksiz bir futbol federasyonu bizi bekliyor. Yani kaos.
        Evet sonuç olarak. Zaten çok iyi yerlerde olamayan sporumuz ve öncelikle futbolumuz siyasilerce katledilmis ve liglerimizde ki büyük küçük bütün takimlar buna izin vermislerdir. Ne diyelim koca bir yazik. Türk futbolu can çekisiyor insaallah sezon sonu cenaze namasi kilinmaz. Isin tek çözümü sayin Erdogan?in söyledigi iddia edildigi gibi sayin bakanin ve siyasilerin baski ve telkinleri birakip seçimlerin demokratik bir ortamda geçmesini saglamaktir. Eger kotü bir yönetim seçerlerse tekrar seçime gitmek yine kulüplerin elindedir. Nasil ...... seçildi simdi is basindadir. Zamani gelince onlarda görevi baskalarina devredeceklerdir. Bu is sira ile degil seçimle. Dolayisiyle sayin bakanin bu kadar baski yapmasi aslinda kendi görevini layiki ile yerine getirememenin verdigi ezikliktendir. Ilk eziklik Biçakçi yönetiminin basarisiz olmasidir. Daha öncede dedigimiz gibi ismarlama gelen federasyon ismarlama gider. Ikinci ezikligi ise Ulusoy?u durduramamis olusundandir. Bu eziklik içinde de verdigi demeçler artik gerçekten mantiksiz ve seviyesiz olmaya baslamistir. Sayin Erdogan?in dedigi gibi gerçekten ellerine yüzlerine bulastirmislardir.
        Kisada olsa Trabzonspor?dan da söz edelim. Yönetim izledigi transfer politikasi ile beni sasirtti acikçasi. Bütün transferler hoca ile beraber yapildi ve çok baslilik sergilenmedi. Gerçekten profesyonellikleri zayif futbolculari gönderip yerlerine en az onlar kadar kaliteli isimler aldilar. Mehmet Yilmaz?i kiralik yollamalari ve genç isimlere agirlik vermeleri ayrica takdire deger. Açikcasi önceki yönetimin en kötü tarafi idi transfer. Çok baslilik ve çekememezlik çok yanlis transferler yaptirdi yönetime. Ikinci takdire deger taraflari ise Halilhodziç?e asil görevinin ne oldugunun hatirlatilmasidir. Verdigi listeden alinmayan sadece Ugur Boral ve Gökhan Ünal?dir. Böyle olmasina ragmen istedigim transferler yapilmadi diyebilmistir. Kaldiki kendisi ara transferde oyuncu transferinin zorlugunu çokça soylemistir. Herhalde hocanìn dedigi gibi dedikleri yanlis anlasildi. Umarim bir daha olmaz çünki yònetim yeni yeni birligi ve beraberligi saglamaya basladi. Bu tip polemikler hem yönetimi hem teknik adamlari yipratir.

Transferlere bakildiginda ara transferde yapilabilecek en iyi transferler gibi görünüyor. Ömer Riza gerçekten kalitesi olan bir hücum oyuncusu. Takima gerekten güç katacaktir. Sonuçta takima çabuk uyum saglamasi önemli. Fatih Akyel?i konusmaya gerek yok. Yeterki formunu ya......in. Setepanov biraz kapali kutu ama bu konuda hocaya güvenmek lazim. Madem izledi ve begendi büyük ihtimalle iyi bir futbolcudur. Ferhat Çökmüs?e gelince gerçekten defansa taze kan olabilir çünki defansta farkli yerlerde oynayabilen bir oyuncu. Takima uyum saglar ise Türkiye?de yildizi parlayabilir. Kaleci Ahmet Sahin?e gelince. Bu futbolcunun neden alindigini pek anlamis degilim. Üçüncü kalecilik için biraz yasli. Onun yerine gelecek vaad eden bir kaleci alinabilirdi. Transferde asil bomba Jun?un Almanya?ya trasnferinin sonuçlanmasi ile patlayacak. Yönetim forvete almayi düsündügü isimler gerçekten iyi futbolcular. Insaallah Jun isi uzatmaz ve bu transfere yeterince vakit kalir. Bence eger bu oyuncu bu hafta yada en geç geleck hafta takima katilmaz ise sezon sonuna birakmak daha akillica olabilir çünki o zaman ayni paraya daha kaliteli oyuncular alinabilir. Simdilik transferde bir hayal kirikligi yasamadim çünki ara transferde pahali transferlerin yarari hakkinda süphelerim var. Özellikle sampiyonluk iddiasinin olmamasi bosu bosuna kulübün parasini harcamamayi gerektiriyor. Simdi takimi UEFA?ya götürecek bir kadro yeterlidir.

Sevgi ile kali

Bu yazi toplam 244 defa okunmustur.

Hükümetin Futbola yaptigi müdaheleyi kiniyorum.Bence yanlis yapiyorlar,Kulüpler Birliginin de basin toplanstisi ile açikladigi aday Haluk UlUSOYA sahip çikmamasini kiniyorum.Trabzonsporunda DIK DURUSUNU TEBRIK EDIYORUM.

YAZARIN yukarda yazmis oldugu yaziya aynen katiliyorum güzel bir yazi yazmis.hükümet Bu konuda yanlis yapmaktadir.Bende ULUSOY u savundugum için degil.Madem Ulusoy suçlu neden bu güne kadar beklediniz.Zamaninda yanlis yaptiniz Biçakçiyi baskan seçtirdiniz 1,5 yil dayanamadan bitti.Türkiye futbolda rezil hale geldi Bence Burda tek suçlu kulüpleredir.Trabzonspor gibi dik dursalar Hükümet Bu konuda hiç bir sey yapamaz.2 günde hemen karar degistiren Kulüpler yarin bir gün aglamaya baslarlar.kardesim madem Haluk Ulusoy saibeli o zaman kendi aranizda adam gibi birisini bulup aday yapin neden Boyun egiyorsunuz M.ALI SAHIN in baskilarinaYAZIKLAR OLSUN BU KAFA ILETÜRK FUTBOLU hiç bir yeregidemez.

SABIRLA BEKLEDİK AVRUPADA UEFA CAS TA KİTAPTA YAZANLAR OLDU
        BEKLİYORUZ ÜLKEMİZDE KİTAPTA YAZANMI YOKSA KİTAPSIZLARIN DEDİĞİMİ OLACAK

Yorum

• İlk olarak zisinoli tarafından gönderildi
          İlk olarak coach tarafından gönderildi
          İlk olarak zisinoli tarafından gönderildi

sabotaj

kardesim hayirdir ?? Benimde aklima bi seyler geldi ama...

Can, bilgisayarim açiken fenerli bir arkadas benim adima mesaj atti benden habersiz. Ben de mesaji düzeltip sabotaj yazmak zorunda kaldim. Fenerbahçeli arkadasin akibetini merak ediyorsan gereken yapilmistir. Sen içini rahat tut[img]smileys/smiley1.gif[/img]

[img]uploads/coach/2006-01-18_113727_bravoo.gif[/img]
          Adam Ölür Adamlık Ölmez - Trabzon/Tonya

Yorum

• [img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley4.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley4.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley4.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img]Tebrikler bunlari söyleyecek bir yürek istemistik oda var artik. Gerisi hiç önemli degil.
            İçimdeki Sevdan Öyle Büyük ki.Trabzonum.

Yorum

• haber fotomaç.ne kadar dogru bilmiyorum

Forvet Ingiltere'den
              Halilhodziç
              çift kalede forvet olarak Fatih Tekke ile Ömer Riza'yi denedi. Kayserispor maçinda Fatih Tekke forvet oynayacak. Ömer Riza forvet arkasinda görev alacak. Bu arada yönetimin kulagi Jun'dan gelecek transfer haberinde... Ingiltere'de ismi sir gibi saklanan bir yildiz futbolcu ile temaslarin sürdügü ögrenildi.
              inadına TRABZON
              ---Sürmeneli Piranalar---

Yorum

• Kurnaz Trabzon

Yönetim, Halilhodziç?in raporu dogrultusunda 7 isimle yollarini ayirdi. Eller, Özgür, Mehmet Yilmaz Ibrahim Ege, Kürsat, Emrah ve Volkan?in gidisiyle Bordo-Mavililer, 7.5 milyon YTL tasarruf sagladi

TRABZONSPOR?UN kongresi öncesi ?Göreve gelirsek kulübün sirtindaki ekonomik kamburu kaldiracagiz? diyen Baskan Nuri Albayrak sözünü tuttu... Bordo-Mavili kulüp idari ve ekonomik anlamda yeni bir yapilanma sürecine girerken, gözden çikarilan futbolcularin baska takimlara gönderilmesiyle kulübün sirtindan 7.5 milyon YTL?lik bir yük de kalkmis oldu...

Halilhodziç?in raporuyla Bordo-Mavili yönetim Mehmet Yilmaz ve Ibrahim Ege?yi Denizlispor?a, Özgür ve Kürsat?i Ankaraspor?a, Emrah ve Volkan?i ise Malatyaspor?a verirken, Brezilyali Eller de ülkesine döndü. Bu 7 oyuncunun yani sira Almanya?ya gitme planlari yapan Tomas Jun ile Hasan Sönmez?in de ayrilmasi halinde Karadeniz temsilcisi, bu futbolculara ödeyecegi 10 milyon YTL?lik yükü de sirtindan atmis olacak.
                Kaynak : Star Gazetesi&nbs p;&nbs p;

Bu arada bu konuyu daha dün tartismistik.. Forumumuzu sandigimizdan fazla kisinin okuma ihtimali olmasin sakin..
                BORDO MAVİ

Yorum

• YAbu imza show nezaman olacak haberi olan varmi
                  bordomavi.net
                  Trabzonspor'un ilk ve en büyük taraftar sitesi

Yorum

• Kurnaz Trabzon

Yönetim,
                    Halilhodziç?in raporu dogrultusunda 7 isimle yollarini ayirdi. Eller,
                    Özgür, Mehmet Yilmaz Ibrahim Ege, Kürsat, Emrah ve Volkan?in gidisiyle
                    Bordo-Mavililer, 7.5 milyon YTL tasarruf sagladi[img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img]

Yorum

• İlk olarak ugur 61 tarafından gönderildi
                      YAbu imza show nezaman olacak haberi olan varmi

BILIYORSUN GÖNÜLDASIM BASKANIMIZIN AMCASI ÖLDÜ CENAZESI BUGÜN OLDUGUNDAN IMZA TÖRENI ERTELENDI....

büyük ihtimalle yarin olacak.....
                      Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

saat 13:30 da medya önünde deniyor.heralde kanalardan biri verir
                        inadına TRABZON

Yorum

• KARADENIZ FIRTINASI

Trabzonspor'da öfke dinmiyor !.. 2. Baskan Ibrahim Haciosmanoglu Radyospor'da sert açiklamalar yapti.. Bakan Sahin ve Hasan Dogan'i hedef alan Haciosmanoglu, "TFF'deki koltuklar stajyer koltugu degildir. Sabrimizi zor

Trabzonspor Ikinci Baskani Ibrahim Haciosmanoglu Radyospor?da yayinlanan Bülent Yüksel Ile Imza programinda Federasyon seçimleri dolayisiyla sert açiklamalarda bulundu.

Haciosmanoglu, futbol dünyasindaki ??kaygan zemin?? yakistirmalarini yorumladi: "Insanlar ilkeleriyle yasamak, dik durmak zorunda. Ulu Önder Atatürk, ismini lider olarak dünya tarihine yazdirirken, durusu hep dikti. Insanlar hakkaniyet dogrultusunda, etkilenmeden yolunda ilerlemek zorunda. Bizim ömrümüz böyle geçti, böyle devam edecek."

TOP YUVARLAK DIYE BIZ DE BERABER YUVARLANMAMALIYIZ!
                          "Top yuvarlak bir top. Biz de bu yuvarlak topun etrafinda toplandik, ülkeye hizmet ediyoruz." diyen Haciosmanoglu, "Top yuvarlak diye bizde onla beraber yuvarlanmamaliyiz. Yani top hakkaniyet çerçevesinde nasil yuvarlanir onun çalismasini yapmaliyiz. Biz bu vesile ile yönetimiz, baskanimiz ve Trabzonspor camiasi olarak, tarihte yolunu bu ilkeleriyle almis bir toplumuz. Ben temenni ederdim ki, mevcut federasyon yönetim kurulu basina hiçbir olumsuzluk gelmeden yoluna devam etseydi, ama bu bilgi, beceri, birikim ve dik durma isidir." seklinde konustu.

OYNUYORLAR...
                          "Sizi birileri o göreve atiyorsa, orda basarili olma sansi yoktur. Görev verilmez alinir!" ifadelerini kullanan Trabzonspor ikinci baskani yönetim kurulunu yererken Levent Biçakçi?yi övdü. Saitoglu söyle konustu; "Görev alan arkadaslarin Türk futbolunu tasidiklari nokta ortadadir. Türk futbolu hem sportif manada hem de ahlaki manada hiç bu kadar dibe vurmamisti. Simdi bu sorumluluktan kaçip da hala Türk futboluna nasil yön verirz demek ikiyüzlülüktür. Insanlar önce sapkalarini önlerine koyup, dogru zamanda dogru yerde dogru isler yapmak zorundadir. Simdi bu dibe vurmus federasyonun yetkililerine bakiyorsunuz, bu dibe vurmus federasyonun olusmasinda arkadan destek olmus kisilere bakiyorsunuz, sanki uzaydan yeni gelmisler gibi futbolu kurtarma adina mücadele veriyor. Soruyorum; Levent Biçakçi miydi bu federasyonun yegane suçlusu? Cevabini da veriyorum; içlerinde en günahsiz olani Levent Biçakçi?ydi. O?nu zaten bulup, bu olusumun basina koydular. Bu olusumun aktörlerine bakiyorsunuz, güçlerini nereden aliyorlarsa, hala daha Türk Futbolunu nasil düzeltirizi oynuyorlar?

HASAN DOGAN?A: BU KOLTUK STAJYER KOLTUGU DEGIL!
                          Hasan Dogan?a sert elestiriler yönelten Ibrahim Haciosmanoglu, su ifadeleri kullandi;"O?nu hayretle izliyorum; burada siz ikinci, bir rivayete göre de birinci adamsiniz, son dönemde yasanan olumsuzluklarin yegane sorumlularimdan birisiniz, programlarda soru soran arkadaslar dahi kandisine bir muhalefet lideriymis gibi davraniyorlar. Bu insana, Türk futbolunun nasil bu hale geldigini soracaksiniz. Mali genel kurula seçimli genel kurul maddesini koyan bu arkadaslar, hakem kararlarinin Fenerbahçe lehine ve kasti verildigini beyan etmistir. Ama diyor ki ben bunu kameralar önünde deklare etmedim, yönetim kurulunda söyledim? Ben farki anlayamiyorum. Önemli olan adaletsizligin ortaya çikmasidir. Ve siz bundan sonra seçime gidiyorsaniz yapacak tek bir sey vardir: Bu isin basina geçtiniz basarisiz oldunuz! TFF Baskanligi ve yönetim kurulu üyelerinin oturdugu koltuk stajyer koltugu degildir. Stajyerlik yapacaksaniz da amatör ya da profesyonel, bir kulüpte görev alir, yükselirsiniz... Günes dogudan yükselir, batidan dogarsa orada bir felaket olacagini herkes bilmeli..."

BAKAN SAHIN?IN AÇIKLAMALARI YERSIZ
                          Haluk Ulusoy hakkinda bu tür iddialar vardiysa, teftis kurulu raporlari tekrar federasyona ulastiysa, bunlarin neden takibi yapilmadi, neden zamaninda isleme konulmadi? O zaman ben bu durumu ??Elimizde koz olarak bulunduralim, Ulusoy aday olursa bak elimde bu sopa var deriz?? seklinde algilarim. Sayin Bakan Türkiye Cumhuriti?ndeki tüm sahislarin, hepimizin bakanidir. Sahislar gelip geçici makamlar kalicidir. O makam biziz orada bizler temsil ediliyoruz. O makama kimsenin saygisizlik yapmaya hakki yok. Ama ben Sayin Bakan?in açiklamalarini, yersiz ve zamansiz buluyorum..

TRABZONSPOR CAMIASINI HAFIFE ALAN YANLIS YAPAR!
                          Bakan Sahin?in sampiyonluk Fenerbahçe?ye yakisir açiklamalarini da hatirlatan Haciosmanoglu, Trabzonspor?un hafife alinacak bir camia olmadiginin alatini çizdi. Haciosmanoglu sözlerine söyle devam etti:
                          "Sayin bakana sormak lazim o zaman. Tarafsiz olmasi gereken yegane kisi kendisi olmasi gerekirken, geçtigimiz senelerde iki güzide kulübümüz sampiyonluk yarisindayken, bu sampiyonlukta yarisan Trabzonspor?a iki dönemde gönüllerin sampiyonu ünvani verilirken ve Trabzonspor?un sampiyonluklari elinden alinirken tarafsiz olmasi gereken kisinin, ??Sampiyonluk Fenerbahçeye yakisiyor. Fenerbahçe bizi Sampiyonlar Ligi?nde daha iyi temsil eder?? deyip de Trabzonspor?un sampiyonlugunun elinden alindigi zamanla, simdiki zaman arasinda bir fark görmüyorum.

Bugün insanlar Trabzonspor camiasini hafife aliyorlarsa cok büyük yalis yapiyorlar demektir. Kim seçilirse seçilsin adaletin pesinde olacagiz. Birakin Trabzonspor alehinde karar vermeyi bir baska takim alehinede karar verilirse bunun atesle karsisinda olacagiz. Bizim için oradaki kisinin kimin adami oldugu da önemli degil. Art niyetli gelmiyorsa her türlü destegi veririz."

SABRIMIZI ZORLAMASINLAR!
                          Karanediz insaninin üzerine oyun oynamaya kimsenin cüreti ve hakki olmadigini vurgulayan Ibrahim Haciosmanoglu, "Birilerine hizmet için yola çikanlar varsa da bunlari önümüzdeki süreçte hayallerini kursaklarinda birakiriz! Hiç kimse Trabzonlu?nun sabrini bu kadar zorlamasin! Karadeniz?de sarp kayalar var, dalgalar o kayalara hergün vuruyor. O dalgalarin bir amaci var, kayalari asip Akdeniz?e inmek? Eger siz bu insanlarin sabrini zorlarsaniz, dalgalar kayalari asarsa kimse durduramaz, bunu herkesin böyle bilmesini istiyorum!" seklinde sert ifadeler kullandi.

KULÜP BASKANLARINA: DIK DURUN!
                          Levent Biçakçi seçim ertelensin teklifini kabul etmemekle çok dogru yaptigini sözlerine ekleyen Trabzonspor Ikinci Baskani kulüplere de seslenerek ??Tek hakli benim, haksizlar altimdaki insanlardir bu tezgahi kuranlardir??dedi. Haciosmanoglu kulüp yöneticilerinden dik durmalarini isteyerek, aksi takdirde her zaman egilmeye mahkum olacaklari uyarisinda bulundu.

helal olsun be isde budur haklarimizi bilen ve adam gibi savunan bir yönetim aziz yildirima duyrulur
                          22 yildir bütün hüzünlü sarkilarda sen varsin sensiz alemde it çakal türedi dön gel kaplanim

Yorum

• Imza töreni bugün 13.30'da
                            Kulübümüzün yeni transferleri Ömer Riza, Milan Stepanov, Ahmet Sahin ve Ferhat Çökmüs için bugün imza töreni düzenlenecek.

Mehmet Ali Yilmaz Tesisleri'nde saat 13.30'da baslayacak törende oyuncularimiz kendilerini Trabzonsporlu yapacak sözlesmeleri imzalayacaklar.

resmi site trabzonspor.com dan
                            inadına TRABZON

Yorum

• 13:30 da imzalar atilacak galiba...

Baskan yardimcisinin açiklamalarina tek kelime ile helal olsun diyorum. Her zaman arkanizdayiz... Ortaligi bos buldular ama karsilarinda kudretli dik duran egilmeyen bir Trabzonspor camiasi var. Herkesi sindirebilirler ama hirçin karadenizlileri asla...
                              Yeni bir stad istiyoruz...
                              Trabzonspor taraftarina ve takimina yakisan bir stad...Trabzonspor üye no: 13911

Yorum

13:30 [img]smileys/smiley20.gif[/img]

Yorum

Yükleniyor...
                                X