Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Son Dakika Haberleri (Genel)

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• fatih tekke her yönden yoruldum demis....ah canim benim paralari sayarken yorulmuyorsun ama....seni sen eden trabzonspor için yorulsan da bu sana zevk vermeli sevgili fatih tekke

Yorum

• Fatih gitmek i,stiyosa gitsin

Yorum

• Fatih'i Trabzonspor yoneticileri kendi cikarlari ve beceriksizligi yuzunden gecen yil harcadi. Fatih gecen yil Avrupa'ya gitmeli idi. Bu yil gec kaldi ama bence yine de kendini denemeli. Avrupadaki klupler ne kadarda kucuk olsa orasi Avrupa. Buyuk ihtimalle Avrupa'da oynayanin hakkina daha cok saygilidirlar. Turkiye medyasi Fatih'e hakettigi degeri vermedi. Simdi gidip Avrupa'da iyi bir performans sergilerse, milli takim icin olmazsa olmaz ve kurtarici olarak ismi bir cok yazarin agzinda olacak. Zaten Ersun Yanal'i da Fatih yuzunden harcadilar. Turkiye'de Istanbul medyasi Trabzonspor'un ve oradan gelen oyuncularin Turk futbolunda oncu olmasini istemiyor.

Yorum

• Fatih efendi gitde su kaprislerinden kurtulalim.Yattara olmasydi senden ne gol krali olurdu nede bu derece önplana çikardin.Trabzon sehri seni adam etti sülalende bitane önemli birini göster?Seni önemli kilan Trabzonspordur bunu kus beyinli kafana sok ve defol git artik yettin!!!

Yorum

• İlk olarak mission_61 tarafından gönderildi
            ben zaten fatihin avrupa askini pek anlayamiyorum ve avrupaya gidersede basarili olacagini hic sanmiyorum (insallah yanilirim ) , ama böyle düsünen bi futbolcu kim olursa olsun gönderilmeli,bize faydasi olmaz zaten artik diye düsünüyorum...

Fatih'ten iyisini almadiktan sonra kesinlikle göndermemeliyiz. Ama yok illa gidecem diyorsa yolu açik olsun. Ülkemizi en iyi sekilde temsil etsin.
            FxY

Yorum

• İlk olarak kelkitli29 tarafından gönderildi
              İlk olarak FANATIK61 tarafından gönderildi

Fatih Tekke: ??Her yönden yoruldum??
              Kaptanimiz Fatih Tekke Besiktas maçi sonrasinda yaptigi açiklamada, hem takimin hem de kendisinin iyi bir futbol sergilemedigini vurgulayarak, ??4 Yildir her yönden çok yoruldum. Artik kafa olarak rahat olmadigimi net olarak söyleyebilirim. Hedefim sadece Avrupa?da oynamak?? dedi.

Fatih Tekke, ??1 Yil daha sözlesmem var. Ancak bu sene kulübüm izin verirse takimdan ayrilabilirim?? ifadesini kullandi.

Insallah.

Ne bu ya yoruldum kafam rahat degl avrupaya gidecegim. biz ne yapalim. biz yorulmadik mi. bizim kafamiz rahatmi biz nerye gidelim fatih bizde istanbul takimlarinimi tutalim. bari böyle açiklama yapmayin biz 22 yildir yorlmdan bikmadan bekliyoruz bir kez agzimizdam yorldum lafi çikmadi. oyuncusun tabiki gidebeilrisn ama bari bu tarz açiklama ile degil. gitmeinde abai vardi. hayalim dersin istedgim dersin ama yoruldum rahat degilim diyemezsin.
              İçimdeki Sevdan Öyle Büyük ki.Trabzonum.

Yorum

• Tmm fatih biletin benden. Nereye gitmek istiyorsun?
                FxY

Yorum

• Sampiyonlugun Sifrelerini çözdüm

20.45 20 Denizli,45 manisa 45-20=25 tersinden okudunmu 52 Ordu oluyor Orduspor Sampiyon [img]smileys/smiley36.gif[/img]Edited by: CAFER52
                  SABIRLA BEKLEDİK AVRUPADA UEFA CAS TA KİTAPTA YAZANLAR OLDU
                  BEKLİYORUZ ÜLKEMİZDE KİTAPTA YAZANMI YOKSA KİTAPSIZLARIN DEDİĞİMİ OLACAK

Yorum

• hey Allahim ya..tamam fatih 3-4 yildir yük sende..kaç maç sirtladin ama utanarak hakan sükürümü örnek vereyim, hasan sas artistini mi örnek vereyim..

ne yaptiniz sonoçta..iki türkiye kupasi disinda ne basariniz var..

trabzonlu olarak niye demiyorsunki, benim tek düsüncem bu takimi sampiyon görmek, görmeden gitmem bir yere..

baskan nuri albayrak'i tebrik ederim, herkesi her yere verebiliriz dedi, o kadar...hirsi, istegi, inanci kalmamislarin zaten aramizda yeri yok..
                    Rüyaları gerçeklestirmenin en kestirme yolu uyanmaktır...

Yorum

• Bence artik Fatihin gitmesi hem Fatih hemde Trabzonspor icin en hayirlisi.

Bari iyi bi paraya satilabilse.

Yorum

• Örnek verelim kardesim utanmayalim Hakan Sükür'ü, Hasan Sas'i, Mondragon'u örnek verelim ben 25 yasindayim kendimi bildim bileli onlarin gözlerindeki isigi göremedim futbolcularimizin gözünde adamlar aylarca para almadan takimlarini sampiyon yaptilar nasil bir hirsla örnek alinacak bisey varsa bunlari örnek alalim utanmayalim, asil utanacagimiz sey bizim futbolcularimizin gözlerinde göremedigimiz bu isik olmali.

Yorum

• ezikler sitelerini yine kapatmislar. [img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img]

her maglubiyet sonrasi sitelerini kapatmayi aliskanlik haline getiren ezikler, sampiyonluk maçindan sonra sitelerini yine kapatmislar. ve sitelerinin nezaman açilacagi bu kaçan sampiyonluktan sonra meçhul. ezikler iste. [img]smileys/smiley4.gif[/img]
                          2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
                          Gerçek budur. ☆

Yorum

• LUCE'LI SHAKTAR SAMPIYON

Ukrayna?da Mircea Lucescu?nun çalistirdigi Shakhtar Donetsk Dynamo Kiev?i play off maçinda 2-1 yenerek üstüste ikinci kez sampiyon oldu.

Iki takimin da 30 maçta topladigi 75 puanin ardindan Federasyonunun karariyla oynanan "Altin maç" ta maçin normal süre 1-1 sonuçlandi. Uzatmalarin 10?uncu dakikasinda Nijeryali golcü Julius Aghahowa kafa vurusuyla Shakhtar?i galibiyete tasirken, Lucescu ikinci yilinda da takimini sampiyonluga tasidi.

Lucescu takimiyla sampiyonluk sevinci yasarken, Trabzonspor?un da istedigi Romen teknik adamin Türkiye?ye gelmesi zora girdi.

Ukrayna?nin 1991?de Sovyetler?den bagimsizligini kazanmasinin ardindan bu iki ekibin üstünlügü devam ediyor. Dynamo Kiev 1993?ten 2001?le beraber 2003-2004 sezonlarinda da sampiyon oldu. Shakhtar ise 2002, 2005?ten sonra 2006?yi da sampiyon tamamlamayi basardi.
                            :::TS:::

Yorum

• İlk olarak ozcanasanoglu tarafından gönderildi

iki türkiye kupasi disinda ne basariniz var..

2 defa ligi 2. sirada bitirdik. Ayrica geçen yil bu takimin elinden bir sampiyonluk alindi. Ne çabuk unuttunuz.

Fatih'in gitmesi gerektigini çok kere söyledim. Her maç sonrasi elestirlen bir oyuncunun bunca zamandir takimda kalmasi bence olaganüstü sabir gerektiren bir istir. Kimse hatasiz oldugunu söyleyemez. Yeri geldiginde belirttik. Ama '22 yil sampiyon olamamamizin bas sorumlularindan' biri olarak da gösterildi ya artik kalmasi için bir neden göremiyorum ben.
                              - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• Lucescu geliyor!
                                Vahid Halilhodziç ile UEFA Kupasi?na katilma hakkini elde eden Trabzonspor?da yeni bir dönem baslamak üzere. Bosnak teknik adamla yollarini ayiran Bordo-Mavililer, listesinin en basinda bulunan Mircea Lucescu ile anlasmak üzere. Dün gece oynanan maçta Shakthar Donetsk ile Ukrayna sampiyonluguna ulasan Rumen teknik adamla yapilan telefon görüsmesi sonrasinda Lucescu, Türkiye?ye gelmeye ikna oldu.

Olmazsa Santini

Yönetici Ibrahim Haciosmanoglu ile görüstügü ögrenilen Lucescu?nun, ?Ukrayna?dan ayrilmak istiyorum. Ancak size kesin bir cevap veremem. Gelince ayrintilari konusur? dedigi belirtildi. Bugün ya da yarin Trabzon?a gelecek olan Lucescu?nun ikna edilmemesi durumunda listedeki diger isimlere agirlik verilecek. Santini?yi yedekte bekleten Bordo-Mavililer?da Baskan Nuri Albayrak?in Rumen teknik adamla bizzat konusacagi vurgulandi.
                                Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

Yükleniyor...
                                X