recep tel numarani sil. nolur ne olmaz
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
PisLig TV İstemiyoruz. Abonelikler İPTAL ! | Ayarmatörler Yeniden İş Başında !
Daraltma
X
-
10 numara olmuş Recep, duyarlılığın için teşekkürler. Artık bıçak kemiğe dayanmadı, kemiği de kesti. Birilerinin tokadı yemesi lazım.
Yap de yapalım başkanım diyen sansar efendi, yapıyoruz merak etme.hepsi bu kadardır; adı yaşamak...
Yorum
-
bende 3. aramalarından sonra yeter artık iptal edin dedik ya, haberiniz yokmu birbirinizden diyerek iptal ettirmiştim.
NOT: kutuyla kartı kafamıza göremi iade ediyoruz yoksa msj mı atıyolar, sonra vay efendim kart ve kutuyu getirmemişsiniz demesin şerefsizler..
Yorum
-
13 Ağustos itibariyle digiTÜRK üyeliğimi iptal etmiş bulunuyorum. Niye diye sordu bayan, yaptığınız taraflı yayınlar dedim. bayan yok bizde öyle şey olmaz felan dedi. hanfendi benden çok seyretmediniz herhalde, fb tv sizden daha tarafsız yayın yapıyor dedim ve sustu....Şöyle indirim, böyle 4 ay bedava, donduralım gibi teklifleri de reddettim. huzur içinde lig tv ye ödeyeceğim para ile 2 forma , 1 kaşkol bir de şapka alacağım ....şiddetle herkese tavsiye ederim."Şehitler Unutulursa ölür"
Unutma-Unutturma
Yorum
-
bu saatten sonra ts nin maçlarını takip etsen ne olacak ki? sonuç belli. ts hiçbir zaman şampiyon yapılmayacak. 82 puan topladığı bir ligte lig tarihinde olmayan 18 maçta 17 galibiyet ile yine şampiyonluğu aldılar elinden. boşu boşuna ne digitürk e nede başka bir şirkete para vermenize gerek yokDünyada İsrail ne ise; Türkiyede fenerbahçe o'dur! Dünyada Türkiye ne ise; Türkiyede Trabzon O'dur!
Yorum
-
bu sene süperlig maçı izlenmez zaten, dsmart da avrupa ligi maçlarımızı izleriz sadeceYeter ki Onursuz Olmasın Aşk
Yorum
-
İlk olarak meseco tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArkadaşlar Trabzonspor paketini bırakın, maçlarda 3 boyutlu izlemeyi bile garanti etseler bu ligden hala zevk alacakmısınız. Yapmayın biz Trabzonsporluyuz futboldan anlarız bizim hayatımızdır futbol.
Bırakın ligde istedikleri gibi oynasınlar boşuna boğaz patlatmaya gerek yok. Çok yardım etmek istiyorsanız size hesap yapıyım:
19tl x 12 = 228 tl ( Lig tv'ye ödeyeceğiniz tutar )
75tl x 3 = 225 tl ( Trabzonspor forması )
Gidin forma veya lisanslı ürünler alın kulüp daha fazla yarar sağlar emin olun.
Maç izleme konusuna gelince Dream box yıllık 150-200tl verirsiniz istediğiniz maçları izlersinizFransanın Cezair Halkına, Amerikanın Vietnam ve Irak Halkına Uyguladığı Sistematik Soykırımı ve Katliamları, İsviçrenin Bütün Dünya Suçlularını ve Terör Örgütlerini Finanse Ettiğini Tanıyor ve Kabul Ediyorum.
Yorum
-
İlk olarak Sibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleRecep abi hayırlı olsun.Bu hain insanlara para yedirmektense izlemeyelim daha iyi.
Kısmetse gidip Dsmart alacağım, aynı fiyata interten kullanıcılığından da faydalanmış olacağım.
Yorum
Yorum