İlk olarak Recep Alkan tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
PisLig TV İstemiyoruz. Abonelikler İPTAL ! | Ayarmatörler Yeniden İş Başında !
Daraltma
X
-
-
İlk olarak Misina tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAbi yanılmıyorsam ayda 9 maç canlı 35 liralık paketti sendeki.Bendekider aynı paket bana niye 53 lira fiyat çektiler ?
Yorum
-
İlk olarak Mahmut Pervaneli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAbi decoder Vermiyolarmi ? YOksa Varmi ?
İlk olarak Misina tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAbi yanılmıyorsam ayda 9 maç canlı 35 liralık paketti sendeki.Bendekider aynı paket bana niye 53 lira fiyat çektiler ?
İyi oldu, eski fiyattan devam.
Yorum
-
İlk olarak Recep Alkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülegeçen seneden çanağımda vardı, decoder'imde. O nedenle ayrı bir para vermedim.
Kardeşim, ben gittim yeniden üye olmak istediğimi söyledim adamlar bana da aynı fiyatı çektiler, ama dün kendileri aradı ve teklifi ilettiler. Bende kabul ettim. en zaten 40 liraya kadar gözden çıkarmıştım.
İyi oldu, eski fiyattan devam.Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu
Yorum
-
İlk olarak Misina tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDün aradıklarında geçen yılki paketiniz güncel tarife olan 52.90'dan devam edecek demişlerdi.Bugün aradım 39.90'dan devam edecek dediler.İyi tamam dedim tam onaylatıyordum tüm maçları izleyeceğim değil mi diye bir daha söyledim hayır sadece 5 şampiyon takımın maçlarını izleyebileceksiniz dedi.Benim geçen yıl bütün maçları izliyordum ne biçim iş bu dedim ve devam etmek istemiyorum diye bir blöf attım bakalım geri dönüş olacak mı?
Kadın da aynı şekilde üzerine basa basa söyledi. 9 Maçın hepsi canlı olarak verilecek diye.
Bence üzerine biraz daha düşersen istediğini alacaksın kardeşim.
Yorum
-
Başlığın adı "PisLig TV İstemiyoruz. Abonelikler İPTAL !"
Sen gelmiş üyelik uzatma taktikleri veriyorsun.
Ayrıca rahatsız falan olmadım sadece tepki başlığı olduğu için amaca dikkat çekmek istedim.*
*
Şampiyonluklarımız:1.1975-76, 2.1976-77, 3.1978-79, 4.1979-80, 5.1980-81,6.1983-84,6+1.2010-11
Yorum
-
Okuduklarınızı kendi anlayacağınız şekilde yorumlamayın lütfen.
Lafı getirmeye çalıştığınız gibi Lig TV Propagandası yapmıyorum burada. Ne sebeple aldığımı defalarca açıkladım bu başlık altında.
Verdiğim de taktik değil, almayı kafasına koymuş bir arkadaşımın normal para ile nasıl daha çok hizmet alır düşüncesine yardım etmemdir.
Ayrıca yayıncı kuruluş ile ilgili he türlü düşüncemi de kalkıp maç başlığında paylaşacak dğeilim.
Tepki yersiz kanımca...
Yorum
-
Bende maç izleme konusunda senle aynı sıkıntıları yaşıyorum.Hatta babam evine ligtv almazsa bulunduğu yerde ligtv olmadığı için izleme imkanı yok ona bile iptal ettirdim.
Neyse konu uzamasın..*
*
Şampiyonluklarımız:1.1975-76, 2.1976-77, 3.1978-79, 4.1979-80, 5.1980-81,6.1983-84,6+1.2010-11
Yorum
-
hayır niye iptal edecekmişiz onu anlamıyorum ?
Trt Süper lig maçlarının yayın hakkını aldı da ben mi duymadım ?diğerlerinden farklı...öteki...
Karadenizliyim, umudumun bittiği yerde inadım başlar..
2021-2022 Sezonu Süper Lig Şampiyonu TRABZONSPOR!
Yorum
-
Ben Almanya Köln'de ya$iyorum ve 2009'un mart ayindan beri LigTV üyesiyim...bizim burda LigTV'yi eskiden "ishTV" üzerinden izleyebiliyordun yani ayni "sky" gibi bir ara firmaydi...$imdi de "netCologne" üzerinden izliyorsun...benim gibi öyle üye olanlar bilmiyorum var mi ama sanirsam varsa herkese dün bi bilgi mektubu gelmi$tir...
Diyor ki mektupta:
Digiturk firmasi yayin kanali LigTV icin yeni güvenlik taleplerinde bulunmaktadir. Buna göre Türkisch Plus (LigTV ve Türkmax) paketine NetCologne üzerinden abone olan tüm mü$teriler, daha geni$ güvenlik taleplerine yanit veren bir receiver veya Cl+modülüne ihtiyac duymaktadirlar.
böyle devam ediyor i$te receiveri kiraladiysaniz gelin degi$tirin veya kendinize ait ise yani bizden satin almi$ iseniz modülnü veriyoruz. Tabi belirli bir ücret kar$iliginda, ki bu eger kiraladiysaniz aylik 23 €'nun yaninda 2 €daha aliyor. Ve 31 Agustos'a kadar özel fesih hakki da taniyorlar.
Gectigimiz Mart ayinda sözle$memi fesh etmedim ve bu $ike olaylarindan sonra killanmaya ba$ladim. Dü$ecegimizden degil sadece büyük degi$iklik olacagindan. Öyle ya 31 Agustos'a kadar durum belli olur bende ona göre davranirim. Bir yandan fesh etmek istiyorum diger yandan A$KIM'in maclarini izleyemem diye üzülüyorum. Internet'den bende izledim cogu kez ama kesilmeler yeniden link aramalari filan SIKTIYDI artik beni. Rahat rahat cayimi demleyip TV'de izlemek daha güzel ama bakalim bu yeni durumdan ne cikacak.En son Mehmet Fatih Silik tarafından düzenlendi; 13.08.2011, 17:30.
Yorum
-
digiturke yazdığım yazı.
İlgili kişiye,
Uzun süre önce talep ettiğim bir konuda hiçbir ilerleme sağlanmadığını görmekteyim. Aşağıda yazdığım e-postanın üzerinden aylar geçmesine rağmen, "değerlendirilmek üzere ilgili birime iletildi"den başka bir gelişme olmamıştır. Hangi gerekçeyle, ne şekilde değerlendirildiği hakkında bir bilgi verilmemektedir. Bütün Trabzon basket maçlarının ciddi bir kitle tarafından sürekli izleneceğini bilmenize rağmen ısrarla maçları vermek istememeniz ve samimi olmayan bir tutumda bulunmanız konuya ne kadar hassas(!) yaklaştığınızı bizlere göstermektedir.
Dijitürk olarak futbolda şike yapan takımlara yıllardır nasıl destek verdiğinizi gördük, (Erman Hocanın uzaklaştırılması, futbol konusunda sıfır bilgiye sahip Ş.Büyükanın ve Trabzon düşmanı M.Denizlinin program yapması, Ş.Büyükanın ve digitürkün başkalarından aldığı talimatlarla haber yapması...) bir ülkenin şehrine yaptığınız bu ihanet kirli düzenin bir parçası olduğunuzu gözler önüne sermektedir. Trabzonsporlular olarak bir kişi hakkınızda olumlu bir düşünce beslememektedir.
Maçların teknolojik imkanlarla kaliteli şekilde sunulması ve teknik desteğinizin vasatın üstünde olması (Türkiye şartlarında) Trabzonsporluları memnun etmek için maalesef yeterli olmamaktadır. Adalet sağlayamadığınız müddetçe olumsuz düşüncelerimiz devam edecek ve ilk fırsatta kurumunuzdan uzaklaşmak için harekette bulunacağımı bilgilerinize sunarım...OF Republic! (Doka, Doumbia, Yarmolenko, Jay Emanuel Thomas, Ndongala)
Yorum
Yorum