Yarın bu saatte ne konuşacağız acep...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
UEFA Avrupa Ligi | Play-Off 1. Maç | Liverpool 1 - 0 Trabzonspor
Daraltma
X
-
Heyecanlıyım herkes gibi ama içimde pis bir rahatlık var nedenseForum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
İlk olarak U.Sadıkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYenilsek bile alnımızın teriyle rahat olalımmm
Yorum
-
İlk olarak muk61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYoungBoys değil ki bu üzülelim dimi ama
Onlarda Tottanhami kendi evinde 3-0 yeniyodu
daha beklyemiyorum^^Nefsin icin sevme
Yorum
-
Maçın saatini erkene aldıracağım...Akşam o saate kadar beklemek zulüm resmenForum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
İlk olarak KERİM tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAstra için ITV kanalının frekanslarını bulup ayarlarsan şifresiz izliyebilirsin.*
* Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *
~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~
Yorum
-
İlk olarak ~UniCef~ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOnlarda Tottanhami kendi evinde 3-0 yeniyodu
daha beklyemiyorum^^
Yarında oruçluyum hiç gecmez zaman
İnş. bu mübarek ayda mübarek cuma gecesinde güzel bir zafer elde edeceğiz.
Yorum
-
"Sir, I say that justice is truth in action." Benjamin "Dizzy" Disraeli
Yorum
-
- Arkadaşlar Karşımızda Ankaragücü Yok , Biraz Mantıklı Olalım , Kendinizi Herşeye Hazırlayın..Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !.................................................. ..................................................TERTEMİZ82
Yorum
-
İlk olarak muk61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleZaman durdu sanki.
Yarında oruçluyum hiç gecmez zaman
İnş. bu mübarek ayda mübarek cuma gecesinde güzel bir zafer elde edeceğiz.
InsallahNefsin icin sevme
Yorum
Yorum