Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

BMN Tanışma Başlığı | Yeni Üyeler Buraya!

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• s.a ben yunus emre 17 yaşındayım...
    iyi forumlar..
    Başka TRABZONSPOR yok !!!

Yorum

• Merhaba Kardeşlerim. Ben Sakarya'da oturuyorum. Aslen Adapazarı'lıyım. Ben Kardeşim ve Babam dışındaki aile ve akrabalarımızın büyük bir kısmı TRABZON'ludur(Tonya-İskenderli).

Sakarya Üniversitesi Hendek Eğitim Fakültesi Türkçe Öğretmenliği Bölümü'nde okumaktayım. 3. sınıfa geçtim. Aslında bu siteye çok önceden üye olmuştum. Fakat üye aktivasyon mesajındaki gecikmeden ötürü forum kısmına ancak şu an girebilme fırsatı buluyorum. Yoksa diğer kardeş sitelerde olduğu gibi bir hayli mesajım olurdu topiclerde. Tahminen bir 200'ü vururdum; yaklaşık 1 aylık bir önceliğim olsaydı. Bunu da söylemeden geçemedim. Neyse Kardeşlerim...

Yorum

• merhaba şanslı insanlar neden şanslısın biliyormusunuz benim gibi sizde trabzonsporlu olarak dogmuşsunuz inanki bu şeref bize aittir bu gurur ve şeref inanın kelimelerle anlatılmaz trabzonlu olmak tan ve trabzonsporu tutmaktan gurur duyuyorum helede topraklarımlaaynı çatı altın da oldugum zaman tatından yenmiyor kısaca ben de trabzonluyum(arsin) ama istanbulda oturuyorum yaşım 28meslek textil
        burdan bütün trabzonspor taraftarlarına sevgi ve saygılarımı yolluyorum (kimliginde trabzon yazıpta başka takımları tutan vatansızlar hariç)
        Trabzonsporum_Gururum Seni_Çok Seviyorum

Yorum

• Aramıza yeni katılan arkadaşlara "hoşgeldiniz" der.

Bu başlıkta hoş geldiniz mesajlarına izin verilmediğini bilinmesini isterim.
          Trabzonspor √
          Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|
          İki Renk ve Asalet √
          BordoMavi.Net √

Yorum

• Adım Mehmet Biçer 29 yaşındayım Aslen Trabzon/Şalpazarlıyım ama Trabzon Dışında her yerde yaşadım Ankara ve İstanbul olarak ama şu anda iş ıcabi olarak 2 yıldır İstanbuldayım herkese iyi akşamlar dilerim

Yorum

• ismim fatih yucel 19 yasindayim Trabzon=Caykara dogumluyum istanbul Gaziosmanpasa da ikamet etmekteyim
              Medya tarafından üç büyüklerin taraftarı olmanın empoze edildiği bir ülkede, bu sportif emperyalizme direnip, kendi şehrimin takımına sahip çıkmanın onurunu ve gurunu yaşıyorum.

Yorum

• adım levent istanbulda yaşıyorum araklılıyım ölümüne trabzonluyum trabzonsporluyum

Yorum

• Değerli Yeni Üyelerimiz,

Hoşgeldiniz.

Kulübe üye misiniz? Değilseniz 40. yılımız münasebetiyle gerçekleştirdiğimiz 40. yıldönümünün kutlandığı gün üye olmak ister misiniz?

Kartınızda sadece "Trabzonspor" yazmayacak, bir de 40. yıldönümümüzün tarihi yeralacak.

Trabzonsporlu olmak...
                  Zor ama güzel be kardeşim!

Yorum

• gEÇ oLDU aMA ii oLDU!!!

Arkadaşlar ben SERKAN...

Aslen Trabzon-Akçaabatlı olup İzmirde yaşamaktayım...
                    AÖF İşletme bölümü öğrencisiyim ve bir yandan da çalışmaktayım.
                    Doğduğum günden beri tek vazgeçilmezim:TRABZONSPORUM...

Yorum

• Selam Serkan,

BMN'ye hoşgeldin. Arada bir Ege havası BMN'ye iyi geliyor.

Trabzonspor için her şeyin en iyisini yapmaya çalışan BordoMavi.Net, doğduğu günden beri tek vazgeçilmezi Trabzonspor olanlar için bire bir

:meşale2::meşale2:
                      Trabzonsporlu olmak...

Yorum

• Selam arkadaslar bende uzun zamandir takip ettigim bu foruma ilk mesajimi atayim dedim Aslen Ofluyum ve bildim bileli Trabzonsporluyum. Almanya nin Duisburg kentinde kaliyorum, yas 23. Herkese hayirli günler diliyorum.

Yorum

• adana'lı

Selamunaleyküm

Ben Adana dan Burçin. herkese saygılar
                          bismillahirrahmanirrahim

Yorum

• ROCK ve phoenix (Burçin),

Forumumuzda değerli fikirlerinizle, bizlere ve Trabzonspor'a katkı yapacağınızı umuyoruz.

Hoşgeldiniz.
                            Trabzonsporlu olmak...

Yorum

• ben boludan totik tüm camia ya slm ve saygılar

Yorum

• slm sevgili kardeşlerim ben boludan totik aibü kamu 3 e geçtim.

Yorum

Çalışıyor...
                                X