Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

BMN Tanışma Başlığı | Yeni Üyeler Buraya!

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• selam arkadaşlar.....

Yorum

• Tüm yeni gelen arkadaşlar,hoşgeldiniz
      Son ağaç kesildiğinde,
      Son nehir kirlendiğinde,
      Son balık avlandığında, İşte O zaman paranın yenmediğini anlayacaksınız...

Kaybetmekten korkma; birşeyi kazanman için bazı şeyleri kaybetmelisin. Ve unutma; Kaybettiğinde değil, vazgeçtiğinde yenilirsin.

Yorum

• hosbuldum

Yorum

• selam
          adım serdar
          erzincanlıyım 30 yaşındayım. fırtınanın sürüklediklerinden biriyim rengim de bordo- mavi.

Yorum

• Ben Gazİantep'den Muhammed İkbal Demİr 15 YaŞindayim Babam İnŞaat MÜhendİsİ Candan Trabzonsporluyum TÜm Trabzon Taraftarina Selamlar Olsun TeŞekkÜrler...
            verdıgın sozun esırı olacagına vermedıgın sozun efendısı (OLLL) ...

Yorum

• Hepiniz aramıza hoşgeldiniz.
              Yaşamak Direnmektir!

Yorum

• trabzonlu olmayıpta trabzonsporumuzu tutan tüm arkadaşları tebrik eder.selamlarımı gönderiyorum.işte büyüklük bu.sevgilerimle.
                ~ TRABZONSPOR ~

Yorum

• kendimi hala yeni hissediyorum...merhabalar
                  "İzin ver Selim biraz,Hegel,Fichte diyelim,
                  Felsefeyle ilişkin bir de ekmek yiyelim."

Yorum

• merhabalar ben görkem trabzondan bu arada maraton kombine almak isteyen bana ulaşsın elimde 1 adet maraton kombine blok:b sıra:z koltuk:37 kombine var
                    >>>>>>>>>>61<<<<<<<<<<

Yorum

• görkem hg bmn ailesine iyiki varsın
                      SÜRMENELİ MEHMET...

Yorum

• tşkler kardeşim
                        >>>>>>>>>>61<<<<<<<<<<

Yorum

• İlk olarak sersende tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          selam
                          adım serdar
                          erzincanlıyım 30 yaşındayım. fırtınanın sürüklediklerinden biriyim rengim de bordo- mavi.
                          İlk olarak TS İKBAL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Ben Gazİantep'den Muhammed İkbal Demİr 15 YaŞindayim Babam İnŞaat MÜhendİsİ Candan Trabzonsporluyum TÜm Trabzon Taraftarina Selamlar Olsun TeŞekkÜrler...
                          İlk olarak illo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          trabzonlu olmayıpta trabzonsporumuzu tutan tüm arkadaşları tebrik eder.selamlarımı gönderiyorum.işte büyüklük bu.sevgilerimle.
                          İlk olarak semih albayrak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          kendimi hala yeni hissediyorum...merhabalar
                          İlk olarak qrkm61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          merhabalar ben görkem trabzondan bu arada maraton kombine almak isteyen bana ulaşsın elimde 1 adet maraton kombine blok:b sıra:z koltuk:37 kombine var
                          Hoşgeldiniz
                          Son ağaç kesildiğinde,
                          Son nehir kirlendiğinde,
                          Son balık avlandığında, İşte O zaman paranın yenmediğini anlayacaksınız...

Kaybetmekten korkma; birşeyi kazanman için bazı şeyleri kaybetmelisin. Ve unutma; Kaybettiğinde değil, vazgeçtiğinde yenilirsin.

Yorum

• Tüm renkdaşlarıma artvinden selamlar..ben erol 18 yaşındayım..yaklaşık 1 ay kadar misafir olarak forumu takip ediyordum ,çok hoşuma gitti ve sonuç olarak üye oldum..tekrar selamlar
                            :::::hayat,insanın çok vaktini alıyor:::::

Yorum

• hoşgeldin erol aramıza
                              SÜRMENELİ MEHMET...

Yorum

• artvinli kardeşim.seni tebrik ediyorum bir trabzonlu olarak.artvine selamlar.
                                ~ TRABZONSPOR ~

Yorum

Çalışıyor...
                                X