Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

BMN Tanışma Başlığı | Yeni Üyeler Buraya!

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• [MENTION=51168]muratsancak[/MENTION] Aramıza hoşgeldiniz.

Yer kısmınızda Afyon yazıyor, Afyon ile bağlantınız nedir ?

Akfit ve mutlu bir forum hayatı dilerim
    BordoMavi.Net - Erzurum - Ankara - Çanakkale - Trabzon

Yorum

• İlk olarak Faruk BERBER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      [MENTION=51168]muratsancak[/MENTION] Aramıza hoşgeldiniz.

Hiçbir bağlantım yok 😄 guncellememisimdir guncellerim şimdi

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

[MENTION=51168]muratsancak[/MENTION] Aramıza hoşgeldiniz.

Bu arada teşekkür ederim iyi temennileriniz için☺

Yorum

• Trabzonlu olup Trabzonsporl'u tutanları seviyorum....

Ama Trabzonlu olmayıp Trabzonspor'u tutanları ayrı bir seviyorum......

Yani kısaca bütün Trabzonsporluları çok ya da daha çok seviyorum....
          Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• Hoşgeldiniz.
            BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

• İlk olarak muratsancak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Herkese selamun aleykum ☺ adım murat sancak yaşım 20 haliyle öğrenciyim 😄 aslen trabzonluyum doğma büyüme istanbul ama istanbulda doğup büyümem trabzonspor aşkımıza engel olmadı tabii 😄 kendimi bildim bileli trabzonsporluyum Allah canımızı alıncaya kadar da öyle olacam . yeniden herkese merhabalar ☺

Hoşgeldin kardeşim daimi olmanız dileğiyle buraya alışan bir daha kopamaz söyleyeyim
              "When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”

Yorum

• İlk olarak U.Sadıkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Hoşgeldin kardeşim daimi olmanız dileğiyle buraya alışan bir daha kopamaz söyleyeyim
                Bağımlı olacaksak buraya bağımlı olalım😄

Yorum

• Tüm hemşerilerim ve ortak bir sevdada birleştiğimiz yurdum insanları, Merhaba
                  isim soyisim; Ali Çavuş. Trabzon/Maçka'lıyım. Doğma büyüme İstanbul anadolu yakasında ikamet ediyorum. 26 yaşındayım, evliyim. Senede bir ve önemli maçlarda memleketime uğrarım. Uzun süredir siteyi takip ederim, bir üyelik aldım fakat mesaj atıp tanışma fırsatı bulamamıştım. Sağolsun forum yetkilileri ilgilendi. Bu ortak paydamız olan site üzerinden sizler gibi değerli kişilerle yeni tanışacağımdan çok memnunum.
                  Hayırlı günler dilerim.

Yorum

• [MENTION=51045]MacqAli[/MENTION] Aramıza hoşgeldin, iyi forumlar

Yorum

• İlk olarak MacqAli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Tüm hemşerilerim ve ortak bir sevdada birleştiğimiz yurdum insanları, Merhaba
                      isim soyisim; Ali Çavuş. Trabzon/Maçka'lıyım. Doğma büyüme İstanbul anadolu yakasında ikamet ediyorum. 26 yaşındayım, evliyim. Senede bir ve önemli maçlarda memleketime uğrarım. Uzun süredir siteyi takip ederim, bir üyelik aldım fakat mesaj atıp tanışma fırsatı bulamamıştım. Sağolsun forum yetkilileri ilgilendi. Bu ortak paydamız olan site üzerinden sizler gibi değerli kişilerle yeni tanışacağımdan çok memnunum.
                      Hayırlı günler dilerim.
                      maçkanın neresindensin?

Yorum

• Aramıza hoşgeldiniz [MENTION=51176]Erdem Reisoglu[/MENTION]

Yorum

• Kuzenimdir [MENTION=20062]Faruk BERBER[/MENTION]
                          Yada kuzenimizdir [MENTION=28114]İsmail SARAL[/MENTION] [emoji14]
                          50.Yılda Şampiyonluğaa-MuharremBaşkan
                          "Batmayacağına inanarak suya bas,yürür gidersin.Mucize yürüyebilmen değil,inanabilmendir."

Yorum

• İlk olarak Muhammet YILMAZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Kuzenimdir [MENTION=20062]Faruk BERBER[/MENTION]
                            Yada kuzenimizdir [MENTION=28114]İsmail SARAL[/MENTION] [emoji14]
                            50.Yılda Şampiyonluğaa-MuharremBaşkan
                            Saral gibi değildir inşallah, onu da kaldıracak bünye yok bende

Yorum

Aramıza hoşgeldiniz [MENTION=51176]Erdem Reisoglu[/MENTION]
                              Hoşbulduk...

TURKCELL T60 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                              Yükleniyor...
                              X