Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
Selamlar 22 yaşındayım doğma büyüme Zonguldak ' lıyım. Zonguldak Beü Arkeoloji bölümü son sinif ogrencisiyim.Mesaj yazınca kimse sallamiyor sadece popi olanlara cevap atıldığı için artık sadece okuyorum Bu arada 2 aylık vaktim var değerlendirmek istiyorum varmi bir iş imkanı hepinize teşekkürler hayırlı sabahlar.
Y cuales deseos me vas a dar?
Dices tu, “Mi tesoro basta con mirarlo
Tuyo será, y tuyo será”
Selamlar 22 yaşındayım doğma büyüme Zonguldak ' lıyım. Zonguldak Beü Arkeoloji bölümü son sinif ogrencisiyim.Mesaj yazınca kimse sallamiyor sadece popi olanlara cevap atıldığı için artık sadece okuyorum Bu arada 2 aylık vaktim var değerlendirmek istiyorum varmi bir iş imkanı hepinize teşekkürler hayırlı sabahlar.
Öncelikle hoş geldin.
Cevap verilmiyor diye birşey yok aslında burada herkesin bulunma sebebi bir biriyle muhabbet zaten. Daha çok erken bir karar vermişsin onu söyleyeyim
Daha aktif olman dileğiyle
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
@CurvaVira Hoşgeldiniz , kendinizden biraz bahsetmeniz mümkün müdür ?
Hoşbuldum teşekkür ederim 22 yaşındayım memleketim Sinop KTÜ'de İktisat 5. sınıf öğrencisiyim. Foruma daha önce üye olmak istedim ama alımlar kapanmıştı kısmet bugüne imiş
Hoşbuldum teşekkür ederim 22 yaşındayım memleketim Sinop KTÜ'de İktisat 5. sınıf öğrencisiyim. Foruma daha önce üye olmak istedim ama alımlar kapanmıştı kısmet bugüne imiş
Evet şimdiye nasipmiş
Aktif bir forum hayatı diliyor, bilgilendirme için teşekkür ediyorum
BordoMavi.Net - Erzurum - Ankara - Çanakkale - Trabzon
Yorum