Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

BMN Tanışma Başlığı | Yeni Üyeler Buraya!

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• [MENTION=51186]Kerim4161[/MENTION] Aramıza hoşgeldiniz

Biraz kendinizden bahsedebilir misiniz
    BordoMavi.Net - Erzurum - Ankara - Çanakkale - Trabzon

Yorum

• * Hoşgeldiniz arkadaşlar
      Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
      Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
      ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• Herkese merhaba... 2 ay önce foruma üye oldum ama bir türlü yazma fırsatı bulamadım... Yazmak bugüne nasipmiş...

İsmim Semih... 27 yaşındayım... Doğma büyüme İstanbulluyum...

Yorum

• İlk olarak Artemis tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Herkese merhaba... 2 ay önce foruma üye oldum ama bir türlü yazma fırsatı bulamadım... Yazmak bugüne nasipmiş...

İsmim Semih... 27 yaşındayım... Doğma büyüme İstanbulluyum...
          Aramıza hoş geldiniz. Aktif olmanız dileğiyle...
          "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• Selamlar 22 yaşındayım doğma büyüme Zonguldak ' lıyım. Zonguldak Beü Arkeoloji bölümü son sinif ogrencisiyim.Mesaj yazınca kimse sallamiyor sadece popi olanlara cevap atıldığı için artık sadece okuyorum Bu arada 2 aylık vaktim var değerlendirmek istiyorum varmi bir iş imkanı hepinize teşekkürler hayırlı sabahlar.
            Y cuales deseos me vas a dar?
            Dices tu, “Mi tesoro basta con mirarlo
            Tuyo será, y tuyo será”

Yorum

• İlk olarak pesimist6167 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Selamlar 22 yaşındayım doğma büyüme Zonguldak ' lıyım. Zonguldak Beü Arkeoloji bölümü son sinif ogrencisiyim.Mesaj yazınca kimse sallamiyor sadece popi olanlara cevap atıldığı için artık sadece okuyorum Bu arada 2 aylık vaktim var değerlendirmek istiyorum varmi bir iş imkanı hepinize teşekkürler hayırlı sabahlar.
              Öncelikle hoş geldin.
              Cevap verilmiyor diye birşey yok aslında burada herkesin bulunma sebebi bir biriyle muhabbet zaten. Daha çok erken bir karar vermişsin onu söyleyeyim
              Daha aktif olman dileğiyle
              Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

00111101
              BordoMavi.Net
              burakdereli.net

Sanal Yönetici

Yorum

• [MENTION=51187]metalciyiz[/MENTION] Hoşgeldiniz, biz pek metalci olmasak da hoş vakit geçirirsiniz inşallah

Yorum

• [MENTION=20062]Faruk BERBER[/MENTION] Teşekkür ederim Hoşbuldum.
                  Merak etme şefim bizde meslek olarak metalciyiz
                  En son metalciyiz tarafından düzenlendi; 25.07.2016, 17:23.

Yorum

• İlk olarak metalciyiz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    @Faruk BERBER Teşekkür ederim Hoşbuldum.
                    Merak etme şefim bizde meslek olarak metalciyiz
                    Tahmin etmiştim desem?
                    Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                    Ayağa KALK!

Yorum

• [MENTION=51189]CurvaVira[/MENTION] Hoşgeldiniz , kendinizden biraz bahsetmeniz mümkün müdür ?

Yorum

• İlk olarak Faruk BERBER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        @CurvaVira Hoşgeldiniz , kendinizden biraz bahsetmeniz mümkün müdür ?
                        Hoşbuldum teşekkür ederim 22 yaşındayım memleketim Sinop KTÜ'de İktisat 5. sınıf öğrencisiyim. Foruma daha önce üye olmak istedim ama alımlar kapanmıştı kısmet bugüne imiş

Yorum

• İlk olarak CurvaVira tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Hoşbuldum teşekkür ederim 22 yaşındayım memleketim Sinop KTÜ'de İktisat 5. sınıf öğrencisiyim. Foruma daha önce üye olmak istedim ama alımlar kapanmıştı kısmet bugüne imiş
                          Evet şimdiye nasipmiş

Aktif bir forum hayatı diliyor, bilgilendirme için teşekkür ediyorum

Yorum

• Hamburg'dan Selamlar Bize her yer TRABZON!

Yorum

• [MENTION=42794]Kerim1998[/MENTION] Hoşgeldiniz, Hamburg'da ne iş yaparsınız

Yorum

• Yeni katılan tüm üyelerimize hoşgeldiniz diyorum
                                Ayağa KALK!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X