Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

BMN Tanışma Başlığı | Yeni Üyeler Buraya!

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak nirvana ovalari tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    merhaba, adım ahmet, 1983 trabzon doğumluyum. yurtdışında yaşıyor ve çalışıyorum.
    Merhaba. Hoşgeldiniz.

Türkiye'ye dönüş düşünüyor musunuz ? Belki bir organizasyonda bir araya gelip tanışma fırsatımız olurdu
    And you'll never walk alone!

You'll never walk alone...

Yorum

• Selamlar,
      İsmim sefa yaşım 23 trabzonluyum. 5 senedir üniversite nedeniyle izmirde yaşıyorum. Seneyede kısmetse istanbulda iş hayatına atılacağım. 7 sene önce burada aktif bir hesabım vardı ama daha sonra şifresini kaynedince; I AM COME BACK 😂

Güvercin üzerinden gönderildi...

Yorum

• [MENTION=50810]SydneyCarton[/MENTION] Aramıza tekrar hoşgeldin diyelim o zaman

İstanbul'da seni çok sıcak bir aile bekliyor
        BordoMavi.Net - Erzurum - Ankara - Çanakkale - Trabzon

Yorum

• İlk olarak Faruk BERBER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          [MENTION=50810]SydneyCarton[/MENTION] Aramıza tekrar hoşgeldin diyelim o zaman

İstanbul'da seni çok sıcak bir aile bekliyor
          Hoş bulduk =)

Güvercin üzerinden gönderildi...

Yorum

• selamlar arkadaşlar... Trabzonluyum ağrıda yaşıyorum...Aranıza beni de alırsanız mutlu olurum..

Yorum

• İlk olarak mustikaptan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              selamlar arkadaşlar... Trabzonluyum ağrıda yaşıyorum...Aranıza beni de alırsanız mutlu olurum..
              Hoş geldiniz. Aramızda olmanızdan mutluluk duyarız. Aktif bir üye olmanız dileğiyle
              www.x.com/zykmda

Yorum

• İlk olarak Adem Akyüz' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Hoş geldiniz. Aramızda olmanızdan mutluluk duyarız. Aktif bir üye olmanız dileğiyle
                İnşallah

Yorum

• Hoşgeldin [MENTION=42389]mustikaptan[/MENTION] inşallah hem yüzyüze görüşürüz hemde burada mesajlarımız çakışır

50.Yılda Şampiyonluğaa-MuharremBaşkan
                  "Batmayacağına inanarak suya bas,yürür gidersin.Mucize yürüyebilmen değil,inanabilmendir."

Yorum

• [MENTION=42389]mustikaptan[/MENTION] Hoşgeldiniz, aktif bir forum hayatı diliyorum

Yorum

• İlk olarak mustikaptan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      selamlar arkadaşlar... Trabzonluyum ağrıda yaşıyorum...Aranıza beni de alırsanız mutlu olurum..
                      Ağrı'da hekim arkadaşım var.İsterseniz buluşun.İletişim bilgilerini silersen özelden paylaşabilirim.
                      İstersen tabi....
                      O da Trabzonspor'ludur.

Aramıza hoş geldin...
                      Arafilboylu

Ve mikrofonlarımız Avni Aker'de...

Yorum

• herkese selam
                        Ben burak Canakkalede yasıyorum uzaktanda olsa trabzonsporumuzu delı gıbı sevıyoruz ıns hep bırlıkte sampıyonluklar kutlarız iyi gunler

Yorum

• [MENTION=51132]burakTopal[/MENTION] Hoşgeldin canım

Aktif bir forum hayatı diliyorum sana, her gün yoklama yapacam haberin olsun

Yorum

• * Hoşgeldiniz canlar
                            Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
                            Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
                            ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• [MENTION=51140]bilalozturk54[/MENTION] forumumuza hoşgeldin, aktif bir forum hayatı dilerim

Yorum

• ozan koltuk istanbulda oturuyorum bu sezondan çok umutluyum kırayruk ortalığu inşallah

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X