merhaba, adım ahmet, 1983 trabzon doğumluyum. yurtdışında yaşıyor ve çalışıyorum.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
BMN Tanışma Başlığı | Yeni Üyeler Buraya!
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
İlk olarak nirvana ovalari tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülemerhaba, adım ahmet, 1983 trabzon doğumluyum. yurtdışında yaşıyor ve çalışıyorum."...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."
Yorum
-
İlk olarak nirvana ovalari tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülemerhaba, adım ahmet, 1983 trabzon doğumluyum. yurtdışında yaşıyor ve çalışıyorum.Yok, öyle umutları yitirip, karanlıklara savrulmak;
Unutma aynı gökyüzü altında,bir direniştir yaşamak..
Nazım Hikmet
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
İlk olarak ddelikanli61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüles.a ben aktif bir üye degilim,bu basligi görunce yazamadan gecemedimismim ugur,almanyada yasiyorum,trabzonluyum,yas 34,Trabzonspor arsivi yapiyorum,eksiklerimde var,paylasmak isteyen bana ulassin herkese iyi forumlar....
Forma koleksiyonu ise @Oktay AKKUŞ u bulmalısınEn son Emre İskender tarafından düzenlendi; 19.04.2016, 20:08.Yok, öyle umutları yitirip, karanlıklara savrulmak;
Unutma aynı gökyüzü altında,bir direniştir yaşamak..
Nazım Hikmet
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
İlk olarak Emre İskender tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehoşgeldin ahmet... yurtdısı derken beylükdüzü esenyurt?
7 yıl kadar önce evet, beylikdüzü-esenyurt. şuan Cezayir başkent.Aslan da Kaplan da güçlü hayvanlar ancak; Kurtlar sirkte oynamaz.
Yorum
-
İlk olarak nirvana ovalari tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle7 yıl kadar önce evet, beylikdüzü-esenyurt. şuan Cezayir başkent.Mustafa Yumlu.
Yorum
-
İlk olarak slmn tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNe işle meşgulsünüz orada? İş imkanları varsa bizde gelelim benim bu ülkeden kurtulmam lazımidari işler'de çalışıyorum bir firmada.
Aslan da Kaplan da güçlü hayvanlar ancak; Kurtlar sirkte oynamaz.
Yorum
-
İlk olarak Emre İskender tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSelam Uğur Trabzonspor Arşivi derken? açabilir misin konuyu?
Forma koleksiyonu ise @Oktay AKKUŞ u bulmalısın
böyle trabzonspor arsivi olan arkadaslar varmi forumda,varsa karsilikli paylasmak isterim,lütfen bana ulasin
email:delikanli61@hotmail.de
Yorum
-
Merhaba Arkadaşlar,
Mahlasına münhasır eski takma ismimle Trapezunt. Beden ve ruh yaşı arasında sıkışmış olduğumdan mütevellit herhangi bir çift haneli rakama ait değilim. İkametimin yerleşik olduğu mevki İstanbul. Yalnız son zamanlarda peyda olan bir seyyahlık dürtüsü nedeniyle ülkenin herhangi bir bölgesinde de geçici süreli ikamet ediyor olabilirim.
Mevki, konum ve platform farklılık gözetmeksizin aslolan her zaman Trabzonspor desturunu benimseyen biri olarak tekrar görüşmek dileğiyle, selamlar.
Yorum
-
İlk olarak Faruk BERBER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHoşgeldinTrabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.
Yorum
-
İlk olarak İsmail SARAL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSağol abi.BordoMavi.Net - Erzurum - Ankara - Çanakkale - Trabzon
Yorum
-
İlk olarak Faruk BERBER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSen beni güldürdün Allah da seni güldürsünTrabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum