Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

BMN Tanışma Başlığı | Yeni Üyeler Buraya!

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• ben serdar kadi..üyeligi iptal olan mrblacksea yani ibrahim'in amcasinin ogluyum.neyse trabzon/maçka dogumluyum.

istanbul/güngören de oturuyom.hepinize merhabaEdited by: mavidüs
    düsLeRiN ReSSaMi...

Yorum

• Selamlar;

1978 Trabzon dogumluyum. Trabzon'da bilgisayar ögretmenligi yapiyorum.

Yorum

• 81 Of Cumhuriyeti dogumluyum [img]smileys/smiley36.gif[/img]

istanbulda çalisiyorum.

Yerleri gökleri bordo-maviye boyayacagimiz günü bekliyorum!

Senol Günes'le basarilacagini umuyorum...

"Trabzonspor bir çember gibi,
        her noktasında başlayan ama asla bitmeyen..."
        - Dik oynahttps://twitter.com/HalitOF

Yorum

• Merhaba ben bordomavi.net e katilali baya oldu ama bu topicte kednimi tanitmamistim hiç.

BEn Onur Pehlivan ,Bogaziçi Üniversite Insaat Müh. okuyorum su anda 2.sinif orencisiyim... Siki bir Tsliyim desem peq de ilginc olmicak ama nyse.

Dogdugumdan beri TS sampiyon olamio kendi lanetsizligim mi die dusunuorm bazen ama umuyorum ki TS bu sene sampiyonlugun en buyuk adayi... Digerlerinin alayi fisssss...

Yorum

• selam arkadaslar ben ankdan Eyüp takimimiz bence iiye giddiyo ankradaki gençler maçinda tribinü mutlaka dolduralim gerçi her maçta dolduralimki bizlere düsen görevi yerine getirelim[img]smileys/smiley32.gif[/img]
            T_S

Yorum

• slm arkadaslar ben ugur ayaz... ofluyum...marmara isletme de yüksek lisans yapiyorum... umarim bundan snra daha sik karsilasiriz..saygilarimla

Yorum

• MERHABA ARKADASLAR...

ben mustafa SÜRMENELIYIM..istanbulda oturuyorum.[img]smileys/smiley4.gif[/img]
                Bize Her Yer TRABZON!

Yorum

• MERHABA!!!![img]smileys/smiley10.gif[/img]ben mustafa[img]smileys/smiley4.gif[/img]
                  Bize Her Yer TRABZON!

Yorum

• Ilk once herkese selamlarimi iletmek istiyorum.benim bu siteye kayitimi aylarca once yaptirdim fakat islerimin yogunlugu yuzunden birturlu faaliyet gosterme imkanim olmamisti.fakat simdi buralardayim.

Benim adim MUSTAFA CEVIK;fransada yasiyorum ve yasim 27

tum ts taraftarlarin bir cati altinda bulusmasi cok gurur erici bir olay,ve bende bir taraftar olarak benim yerimin sizlerin arasi oldugunu gordum.

site de basit uye kalmaya niyetli degilim,hedeflerim de var,bu sitede hedefim olabilecegi kadar ve yukselebilecegim yere kadar yukselmek;herkese sevgiler saygilar

insallah daha da yakindan tanisma firsatlarimiz olur msn olayi
                    Must-1

Yorum

• ben ümit akman. yasim 26. izmitteyim. sizlerletanisip daha aktif olmayi istiyorum.10400 nolu ts kongre üyesiyim.ts için birseyler yapmak istiyorum......&nb sp;&nb sp;

2011 yılında şike yoktur diyen namussuzdur...

Yorum

• Selam..Ben Istanbul'dan Metin..Yüksek okul mezunuyum ve halen A.Ö.F iktisat 2. sinif ögrencisiyim.29 Yasindayim.Orduluyum ve TRABZONSPOR'U çok seviyorum....

cafer abgi beni üye yapti
                        ZimMbA

Yorum

• İlk olarak GüNIsIgI tarafından gönderildi

Selam..Ben Istanbul'dan Metin..Yüksek okul mezunuyum ve halen A.Ö.F iktisat 2. sinif ögrencisiyim.29 Yasindayim.Orduluyum ve TRABZONSPOR'U çok seviyorum....

cafer abi beni üye yapti

Metin aramiza hos geldin

Metin benim 3 kayin biraderden ortancasidir. Diger kayinbiraderler FB lidir.Kayinpeder Trabzonsporludur .Metin tekrar hosgeldin Bundan sonraki organizasyonlarda onu yakindan tanirsiniz

SABIRLA BEKLEDİK AVRUPADA UEFA CAS TA KİTAPTA YAZANLAR OLDU
                          BEKLİYORUZ ÜLKEMİZDE KİTAPTA YAZANMI YOKSA KİTAPSIZLARIN DEDİĞİMİ OLACAK

Yorum

• İlk olarak GüNIsIgI tarafından gönderildi

Selam..Ben Istanbul'dan Metin..Yüksek okul mezunuyum ve halen A.Ö.F iktisat 2. sinif ögrencisiyim.29 Yasindayim.Orduluyum ve TRABZONSPOR'U çok seviyorum....

cafer abgi beni üye yapti

Hosgeldin Metin abi...
                            “Her kim kendini kıymetli bilirse, onun tevazudan nasibi yoktur.”
                            Malik bin Dinar

Yorum

• İlk olarak lazrail61 tarafından gönderildi
                              slm arkadaslar ben ugur ayaz... ofluyum...marmara isletme de yüksek lisans yapiyorum... umarim bundan snra daha sik karsilasiriz..saygilarimla

ooo,Ugur Bey,tesrif ettiniz sonunda da bi kere ofluyum degil deTrabzonluyum desen diline mi yapisir be kardesim[img]smileys/smiley36.gif[/img]
                              Güçlülerin İktidarına Karşı; Trabzonspor!

Yorum

• slm arkadaslar adim mustafa Trabzonluyum ömrümün büyük kismini sakaryada geçirdim su an samsundayim yane karadeniz kiyisini dolasiyoruz boydan boya saygilar.
                                ÖLÜMÜNE BORDOMAVI

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X