Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

BMN Tanışma Başlığı | Yeni Üyeler Buraya!

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Benim adim mustafa almanyada yasiyorum trabzon cayraliyim ama izmitte oturuyorum .koyu bir trabzonluyum hic macini kacirma gerekirse radyodan dinlerim.EB BÜYÜK TRABZON BASKA BÜYÜK YOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOk abi.
    kutbay61

Yorum

• ben çisem usta.tahsin ustanin kiziyim.bu sitenin en küçük üyesi benim.yasim 10.sizlerle tanistigima memnun oldum
      çisemusta

Yorum

• Merhaba

ben melih. 9 yasindayim. cess'in ogluyum. Trabzonspor'u çok seviyorum.ensevdigim oyuncular.:ibrahim yattara, Gökdeniz Karadeniz, Fatih Tekke, Petkoviç, Tolga Seyhan'dir.
        İstanbul saltanatını 6 kez yıktık yine yıkacağız,Bordo kanımızla Mavi göklere ''ŞAMPİYON TRABZON'' yazacağız

Yorum

• Ben Nazim Keser Yildiz Tek. Üni. End. Müh. 2. sinif ögrencisiyim.Hasta Trabzonsporluyum.Rize-Pazar'liyim
          PARANIN SALTANATI VARSA HALKIN TRABZONSPOR\'U VAR...

Yorum

• Merhaba Zafer benim adim Trabzon/Maçkaliyim ,Bilgisayar Programcisiyim pekde yeni uye sayilmam ama kendimi tanitmayi unutmusum ,

Trabzonspora basarilar,

Saygilar,
            @zafercalikoglu
            @trabzonspor

Yorum

• MERHABALAR BEN ANKARADA OTURUYORUM BIR SIRKETTE TEKNIK ELEMAN OLARAK CALISIYORUM 86 DOGUMLUYUM HEPINIZLE TANISMAK ISTERIM BUTUN KAPLANLARA SELAMLAR.........[img]smileys/smiley4.gif[/img]
              BALIKCI19

Yorum

• Yeni gelen arkadaslar hepiniz hosgeldiniz.

Bu arada Nkeser ayni üniversitedeyiz senle.Üniversitelilerden Yildiz Teknik Bölümünü takip edersen okulda falan tanisiriz..

Yorum

• İlk olarak Scholes tarafından gönderildi

Yeni gelen arkadaslar hepiniz hosgeldiniz.

Bu arada Nkeser ayni üniversitedeyiz senle.Üniversitelilerden Yildiz Teknik Bölümünü takip edersen okulda falan tanisiriz..

murat arkadas benim sinif arkadasimdir..topic kirlenmesin diye burdan bisey yazmadim..

Yorum

• Mrb Ben Baris Istanbulda Oturuyorum Istanbulun Fanatik Trabzonsporlusuyum Heryerde Trabzon Tektir Istanbul Takimlariyla Savasmak Zor Olsada Istanbulda Biz Her Zaman TrabzonsPoru Üstün Tutmusuzdur Ve Halada ÖYledir

Trabzonsporuma Basarilar Insallah Yakin Zamanda Sampiyonuz..

[img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img]

Edited by: tigin
                    Eger bir insan hayati horon teper gibi çoskuyla yasiyorsa icabinda karadenizin dalgalari gibi sert gerektiginde sirti gümüslü hamsiler kadar kivrak olabiliyorsa bilinki o sahici bir Trabzonsporludur.

Yorum

• Merhaba arkadaslar,

ben Kemal Çelik fanatik bir Trabzonsporluyum Istanbul da yasiyorum.

Bu sene sabirla sampiyonluga gidiyoruz.

Yorum

• mrb ben HÜNKAR KOP 23.09.82 dogumluyum salpazarliyim antakyada ins müh okuyorum tatillerde izmirde ikamet ediyom.

Yorum

• benim bi tanidigim yildiz teknikte oturuyo
                          çisemusta

Yorum

• merhaba tüm TRABZONSPOR LU SPOR SEVERLER.BEN HAMIT EFE ÇAVUSOGLU.TRABZONSPOR LU KOYU BI TARAFTARIM.FENERLI EZIK LERI NASI YENDILER.GITSIN ONLAR ISTANBULSPR U YENSINLER.GALTASARAY A GELINCE aLLAH ONLARI NASIL BILIOSA ÖYLE YAPSIN.BESIKTAS TA SON MAÇTA ILK DEFA HAKEMLERI KÖTÜLEMEDI.TRT VE FAIK CETINER TAM BI TRABZONSPOR düsmani sanki

TRABZONSPOR LU OLUNMAZ KI TRABZONSPOR LU DOGULUR

Yorum

• MERHABA ARKADASLAR ADIM MURAT 27 YASINDAYIM TRABZON MAÇKA DOGUMLUYUM TRABZON MERKEZDE IKAMET EDIYORUM VE ARANIZA YENI KATILDIM TÜM ARKADASLARIMA SAYGI VE SEVGILERIMI SUNARIM ISALLAH TRABZONDA ARKADASLAR ILE BIR ARAYA GELIR BIRBIRIMIZI TANIMA FIRSATI YAKALARIZ
                              murat_otlak462@hotmail.com

Yorum

• editt
                                İnsan ol evlat!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X