Benim adim mustafa almanyada yasiyorum trabzon cayraliyim ama izmitte oturuyorum .koyu bir trabzonluyum hic macini kacirma gerekirse radyodan dinlerim.EB BÜYÜK TRABZON BASKA BÜYÜK YOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOk abi.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
BMN Tanışma Başlığı | Yeni Üyeler Buraya!
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
Merhaba
ben melih. 9 yasindayim. cess'in ogluyum. Trabzonspor'u çok seviyorum.ensevdigim oyuncular.:ibrahim yattara, Gökdeniz Karadeniz, Fatih Tekke, Petkoviç, Tolga Seyhan'dir.İstanbul saltanatını 6 kez yıktık yine yıkacağız,Bordo kanımızla Mavi göklere ''ŞAMPİYON TRABZON'' yazacağız
Yorum
-
İlk olarak Scholes tarafından gönderildi
Yeni gelen arkadaslar hepiniz hosgeldiniz.
Bu arada Nkeser ayni üniversitedeyiz senle.Üniversitelilerden Yildiz Teknik Bölümünü takip edersen okulda falan tanisiriz..
murat arkadas benim sinif arkadasimdir..topic kirlenmesin diye burdan bisey yazmadim..
Yorum
-
Mrb Ben Baris Istanbulda Oturuyorum Istanbulun Fanatik Trabzonsporlusuyum Heryerde Trabzon Tektir Istanbul Takimlariyla Savasmak Zor Olsada Istanbulda Biz Her Zaman TrabzonsPoru Üstün Tutmusuzdur Ve Halada ÖYledir
Trabzonsporuma Basarilar Insallah Yakin Zamanda Sampiyonuz..
[img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img]
Edited by: tiginEger bir insan hayati horon teper gibi çoskuyla yasiyorsa icabinda karadenizin dalgalari gibi sert gerektiginde sirti gümüslü hamsiler kadar kivrak olabiliyorsa bilinki o sahici bir Trabzonsporludur.
Yorum
-
merhaba tüm TRABZONSPOR LU SPOR SEVERLER.BEN HAMIT EFE ÇAVUSOGLU.TRABZONSPOR LU KOYU BI TARAFTARIM.FENERLI EZIK LERI NASI YENDILER.GITSIN ONLAR ISTANBULSPR U YENSINLER.GALTASARAY A GELINCE aLLAH ONLARI NASIL BILIOSA ÖYLE YAPSIN.BESIKTAS TA SON MAÇTA ILK DEFA HAKEMLERI KÖTÜLEMEDI.TRT VE FAIK CETINER TAM BI TRABZONSPOR düsmani sanki
TRABZONSPOR LU OLUNMAZ KI TRABZONSPOR LU DOGULUR
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum