Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

BMN Tanışma Başlığı | Yeni Üyeler Buraya!

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Berk EREN.Yas:20 ANKARA da isletme bolumunde okuyorum...Saygilar...
    Erkek adam haritada ismi olmayan takim tutmaz

Yorum

• Onur Can Saka

Diyarbakir Rekabet Kurumu Cumhuriyet Fen Lisesi son sinifta okuyorum. Trabzonluyum. Fanatigim...
      Bir gün herkes Trabzonsporlu olmayacak, çünkü Trabzonsporluluk bir ayricaliktir...

Yorum

• SLM BMN ÜYELERI

CEM KORAY HANEDAN

1976 Trabzon

Mühendisim

Istanbul/Ataköy de oturuyom..

Yorum

• ADIM ALI , 1975 ANKARA DOGUMLUGUM ,TRABZON SEHRIYLE HIÇALAKAM YOK,SADECE GEÇEN SENE IS IÇIN GITMISTIM ,SANSLIYDIM GENÇLER MAÇI VARDI ,3-1 KAZANDIGIMIZ MAÇ,ISTE BEN O MAÇTA TRIBÜNDE IDIM.TRABZONSPORLU OLDUGUM IÇIN GURUR LUYUM.[img]smileys/smiley32.gif[/img]

Yorum

• herkeze selam yine aranizda yine sizinle yine bordomavi nette olmak ok güzel.
            <font size=\"5\"><font color=RED>61&gt;34</font><font color=BLUE> Matematik Yalan söylemez</font></font>

Yorum

• Ben Sabri Kurban Trabzonluyum ama Tekirdag merkez de oturuyorum. Gebze yüksek teknoloji Enstitüsü Lisans Fizik 1 de okumaktayim. Yas 22
              61>34 Trabzonspor
              En büyük Trabzonsporlu Kazım Koyuncu'yu rahmetle anıyoruz.
              Sahte mutlulukların peşinde koşacağına, gerçek hüzünlere gömül...

Yorum

• Selam Ben Altar.Trabzon Maçkaliyim.27 yasindayim.Istanbul Acibademde turuyorum.[img]smileys/smiley2.gif[/img]
                Maçkali

Yorum

• bende yeni üye sayilirim[img]smileys/smiley2.gif[/img]

özgürAYAR 20 istanbul esenler.. istanbul ünv. ögrencisi

trabzon/ sürmene maçka arasi biryerlerdenim

Yorum

• adim alptug usakliyim ikamet yerimiz manisa salihli 20 yasindayim aydin-kuyucak meslek yo da isletme okuyorum

Yorum

• Selamunaleyküm arkadaslar...

Adim Veysel.Hacettepe Üniversitesi Ingilizce Ögretmenligi 2.sinif ögrencisiyim.Üç senedir bu okulda okuyoruz iste.Sinifta kalmadim)Sadece bir sene hazirlik okuttular bize çok geregi varmis gibi.Ilerde daha yakindan tanisiriz insallah
                      Benim Için Agla

Yorum

• Kendimi bi kere daha tanitayim.Bilmiyenler vardir [img]smileys/smiley36.gif[/img]

Adim Selami (duymayan yoktur artik [img]smileys/smiley36.gif[/img]) 17,75 yasindayim [img]smileys/smiley4.gif[/img], Zong/Eregli de oturuyorum.Bu sene 2. kez ÖSS'ye hazirlaniyorum.Edited by: ThE_s2d
                        www.twitter.com/SDanismaz
                        Gugudali..
                        Pirana Kovalayan Çılgın Hamsi

Yorum

• adim Süha. Istanbul Maltepe(anadolu) oturuyorum..Istanbul Üniversitesinde. okuyorum 3.senem... 21 yasndym..herkese selamlar gönderiyirum[img]smileys/smiley2.gif[/img]
                          AkkSeLI_61

Yorum

• adim ikrime trabzon caykaraliyim ankara etimesgutta oturuyor vede gazi kimyada 1.sinifta okuyorum herkese selam diyorum
                            bu bedene can TRABZONSPORLA verildi ancakta TRABZONSPORla beraber alinir

Yorum

• mrb arkadaslar ben zafer yilmaz yani ZAFER6161 trabzon merkez 1980 dogumluyum zaman zaman bmn de sizlere katiliyorum daha cok ajanda yaziyorum cok koyu ve fanatik bir trabzonsporluyum
                              Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
                              Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

• slm trabzonsporlu kardeslerim ben hüseyin çümen 24.04.84 isparta dogumluyum neyazikki!! çaykaraliyim yeditepe üniversitesi tip fakültesinde okuyorum!! su yazilari okudpugumda trabzonlu olmayip trabzonu tutanlari görünce gözlerim yasariyor sagolun kardeslerim türkiyenin enbüyügü biziz en az 10 milyon taraftarimiz var[img]smileys/smiley32.gif[/img]

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X