Herkese selamlar... Adim Murat vede 74 dogumluyum. Almanya' da dogdum ama aslen Tarbzon Tonya' liyim. Vede hastami hasta, fanatikmi fanatik bir Trabzonspor' luyum. Bayadir BMN yi takip ediyordum ama bir türlü katilmak kismet olmadiydi. En büyük hobim fenerlileri kil etmek, büyüklüümüzü kafalarina çaka çaka vura vura ögretmek [img]smileys/smiley4.gif[/img]Gökdeniz de olduu gibi. Saygilarimi sunar hepinize selamlarimi iletirim...
Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
Merhaba arkadaslar...
23 Kasim 1967 Salpazari dogumluyum.1981'den beri Istanbul Üsküdar'da ikamet ediyorum.Hepimizin ortak derdi olan Trabzonspor hakkinda ben de acizane bir iki satir karalamak, forumdaki arkadaslarin degerli fikirlerinden istifade edebilmek umuduyla foruma bir kaç gün önce üye oldum. Babasinin elinden tutup maça götürdügü 9 yasinda bir çocuk olarak da olsa, Trabzonspor 'un 1976'da ilk sampiyonlugunu kutladigi sezonun son maçinda bulunmus bir avuç mutlu insandan biri olarak, "belki biz deokumaya deger bir iki yazi çikarabiliriz" diye düsündüm. Neyse, baslik tanisma amaçli oldugu için simdilik fazla uzatmayalim. Insaallah daha çook yazip söyleyecegiz... Herkese selamlar...
merhaba.. bugüne kadar transfer kösesine yazmaktan ve tabi yönetime transferde geç kaldigi için kizmaktan[img]smileys/smiley2.gif[/img]buraya yazamadim..
Cenk Kumas
1978 deTrabzon Erdogdu mahallesinde dogdum ama memleketimiz Dernekpazari'dir.. Makine Mühendisiyim.. arkadaslarin çogu yasça küçügümüz ama gerçekten birkaç istisna diisinda yazismalari bayagi seviyeli.. yeni nesil taraftarimizin fikren iyi bir konumda oldugunu görmek mutluluk verici.. tekistegim forumda açilan konularda karsilikli konusmalar yapilmamasi.. özel mesaj bosa konulmamis diye düsünüyorum.. selamlar..
Dünyada beni tanidi bu sitede hala tanitamadim kendimi.
CAFER ÖZER
1968 ORDU-AYBASTI dogumluyum.
ISLETME mezunuyum.Istanbulda özel bir sirkette MUHASEBE Finans Müdürüyüm.Evli 2 çocuk babasiyim.Çocuklarimida sitede hemen hemen herkes tandi. zaten hali saha maçlarinin degismez elemanlari oldular.Yarismaci arkadaslara basarilar dilerim.
SABIRLA BEKLEDİK AVRUPADA UEFA CAS TA KİTAPTA YAZANLAR OLDU
BEKLİYORUZ ÜLKEMİZDE KİTAPTA YAZANMI YOKSA KİTAPSIZLARIN DEDİĞİMİ OLACAK
1975 dogumluyum. Trabzon Arakli Pervane köyündeyim.
ODTÜ Fizik mezunuyum. Ankara Üniversitesinde Doktorami tamamlamak üzereyim. Meteoroloji Genel mÜdürlügünde çalisiyorum 5,5 aylik minik bi kizim var. Yani bundan sonra maçlara gitmeden ne giyeceginizi bana sorabilirsiniz[img]smileys/smiley36.gif[/img]
kalbi trabzonspor için çarpan herkese sevgiler..Edited by: kurt61
Tarih ve tecrübenin bize öğrettiği, ulusların ve hükümetlerin tarihten hiç bir zaman hiç bir şey öğrenmedikleri, ondan hiç bir ders çıkarmadıklarıdır. - Georg Wilhelm Friedrich Hegel
Yorum