Hoşgeldiniz
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
BMN Tanışma Başlığı | Yeni Üyeler Buraya!
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
İlk olarak ferhatcmz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHerkese Hayırlı Günler
Ben Ferhat Bursa Gemlik yaşıyorum. Memleket Şalpazarı Trabzon. Karadeniz Teknik Üniversitesi'n de öğrenciyim. Yomra Kanuni Erkek Öğrenci Yurdun da kalıyorum....TRABZONSPOR
Yorum
-
İlk olarak ferhatcmz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHerkese Hayırlı Günler
Ben Ferhat Bursa Gemlik yaşıyorum. Memleket Şalpazarı Trabzon. Karadeniz Teknik Üniversitesi'n de öğrenciyim. Yomra Kanuni Erkek Öğrenci Yurdun da kalıyorum...."When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”
Yorum
-
İlk olarak Ergin Demirci tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHoşgeldinizBordoMavi.Net - Erzurum - Ankara - Çanakkale - Trabzon
Yorum
-
İlk olarak Faruk BERBER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSen de hoşgeldin canım, nerelerdesinTRABZONSPOR
Yorum
-
İlk olarak Ergin Demirci tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleişte Okul yurt arasında gidip geliyorum yurdumuzda internet olmadığı için böyle güzel forumlara giremiyoruz yoksa hep buradaydım ben biliyosun yani
Bizler de geçtik bu yoldanBordoMavi.Net - Erzurum - Ankara - Çanakkale - Trabzon
Yorum
-
İlk olarak Faruk BERBER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBiliyorum tabii, eksik olma. Okul hayatın bittiğinde daha da aktif olursun.
Bizler de geçtik bu yoldanEn son Ergin Demirci tarafından düzenlendi; 10.09.2016, 12:46.TRABZONSPOR
Yorum
-
İlk olarak kunuba tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleburaya çok daha evvel yazacaktım ancak bir türlü üyelik aktif olmadı. daha sonra yönetici Fatih Çelik abim sorunumu çözdü sağolsun. 19 yaşındayım İstanbul'da yaşıyorum memleket of herkese iyi akşamlarBordoMavi.Net - Erzurum - Ankara - Çanakkale - Trabzon
Yorum
-
İlk olarak Osman Seran tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKullanıcı adımı nasıl değiştirebilirim. Kendi ismimi kullanmak istiyorum, fakat nasıl değiştirilir bilmiyorum.
Kullanıcı adını sadece biz değiştirebiliyoruz teknik olarak. Herhangi bir değişiklik yapılacaksa,forum kuralları gereği kendi adın ve soyadın dışında değişiklik yapmıyoruz.Osman Seran gerçek adın ve soyadın değilse,gerçek adın ve soyadın olacak şekilde değişiklik yapabiliriz ancak.Bunu da yapmak için senin Online durumda olman gerekiyor.Arafilboylu
Ve mikrofonlarımız Avni Aker'de...
Yorum
-
İlk olarak Gökhan Döner tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÜç yıl aradan sonra tekrar foruma girmek güzelmiş
Yorum
-
İlk olarak Gökhan Döner tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÜç yıl aradan sonra tekrar foruma girmek güzelmiş
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum