Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

BMN Tanışma Başlığı | Yeni Üyeler Buraya!

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Hoşgeldiniz
    TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak ferhatcmz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Herkese Hayırlı Günler
      Ben Ferhat Bursa Gemlik yaşıyorum. Memleket Şalpazarı Trabzon. Karadeniz Teknik Üniversitesi'n de öğrenciyim. Yomra Kanuni Erkek Öğrenci Yurdun da kalıyorum....
      Hoşgeldin Ferhat
      TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak ferhatcmz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Herkese Hayırlı Günler
        Ben Ferhat Bursa Gemlik yaşıyorum. Memleket Şalpazarı Trabzon. Karadeniz Teknik Üniversitesi'n de öğrenciyim. Yomra Kanuni Erkek Öğrenci Yurdun da kalıyorum....
        Hoşgeldiniz daimi olmanız dileğiyle...
        "When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”

Yorum

• İlk olarak Ergin Demirci tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Hoşgeldiniz
          Sen de hoşgeldin canım, nerelerdesin
          BordoMavi.Net - Erzurum - Ankara - Çanakkale - Trabzon

Yorum

• İlk olarak Faruk BERBER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Sen de hoşgeldin canım, nerelerdesin
            işte Okul yurt arasında gidip geliyorum yurdumuzda internet olmadığı için böyle güzel forumlara giremiyoruz yoksa hep buradaydım ben biliyosun yani
            TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak Ergin Demirci tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              işte Okul yurt arasında gidip geliyorum yurdumuzda internet olmadığı için böyle güzel forumlara giremiyoruz yoksa hep buradaydım ben biliyosun yani
              Biliyorum tabii, eksik olma. Okul hayatın bittiğinde daha da aktif olursun.

Bizler de geçtik bu yoldan

Yorum

• İlk olarak Faruk BERBER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Biliyorum tabii, eksik olma. Okul hayatın bittiğinde daha da aktif olursun.

Bizler de geçtik bu yoldan
                aynen abi inşallah ama daha çok var be okulun bitimine hiç çekilmiyor
                En son Ergin Demirci tarafından düzenlendi; 10.09.2016, 12:46.
                TRABZONSPOR

Yorum

• Hoşgeldiniz
                  TRABZONSPOR
                  iyi ki varsın Eren Bülbül...
                  İyi ki varsın Arslan Kulaksız...

Yorum

• buraya çok daha evvel yazacaktım ancak bir türlü üyelik aktif olmadı. daha sonra yönetici Fatih Çelik abim sorunumu çözdü sağolsun. 19 yaşındayım İstanbul'da yaşıyorum memleket of herkese iyi akşamlar

Yorum

• İlk olarak kunuba tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      buraya çok daha evvel yazacaktım ancak bir türlü üyelik aktif olmadı. daha sonra yönetici Fatih Çelik abim sorunumu çözdü sağolsun. 19 yaşındayım İstanbul'da yaşıyorum memleket of herkese iyi akşamlar
                      Hoşgeldin kardeşim

Yorum

• Kullanıcı adımı nasıl değiştirebilirim. Kendi ismimi kullanmak istiyorum, fakat nasıl değiştirilir bilmiyorum.

Yorum

• İlk olarak Osman Seran tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Kullanıcı adımı nasıl değiştirebilirim. Kendi ismimi kullanmak istiyorum, fakat nasıl değiştirilir bilmiyorum.
                          Merhaba Osman,

Kullanıcı adını sadece biz değiştirebiliyoruz teknik olarak. Herhangi bir değişiklik yapılacaksa,forum kuralları gereği kendi adın ve soyadın dışında değişiklik yapmıyoruz.Osman Seran gerçek adın ve soyadın değilse,gerçek adın ve soyadın olacak şekilde değişiklik yapabiliriz ancak.Bunu da yapmak için senin Online durumda olman gerekiyor.
                          Arafilboylu

Ve mikrofonlarımız Avni Aker'de...

Yorum

• Üç yıl aradan sonra tekrar foruma girmek güzelmiş
                            En Uzak Mesafe, Ne Afrika, Ne Çin, Ne Hindistan, Ne de Yıldızlar Geceleri Işıldayan
                            En Uzak Mesafe İki Kafa Arasındaki Mesafedir Birbirini Anlamayan ..........

Yorum

• İlk olarak Gökhan Döner tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Üç yıl aradan sonra tekrar foruma girmek güzelmiş
                              Seni görmek ne güzel

Yorum

• İlk olarak Gökhan Döner tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Üç yıl aradan sonra tekrar foruma girmek güzelmiş
                                Hoşgeldiniz
                                www.x.com/zykmda

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X