Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

BMN Tanışma Başlığı | Yeni Üyeler Buraya!

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Fethi kaleli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Merabalar arkadaşlar yazın başından beri takip ediyorum en iyi haberleri burdan alıyorum ve taraftar samimiyetide hoşuma gidio yaşım 17 lise sona geçtim çorumluyum istanbulda oturuyorum ve alakam bile yok trabzon şehriyle hayatımda hiç gitmedim ve baya fanatikleştim artık trabzonspora hayranım babamda fanatik trabzonlu eski şampionlukların tamamını görmüş ve banada o genini aktardı sanırım bende iyice fanatikleşmeye başladım ve sırf ts için seneye üni sınavımda ilk tercihim trabzon olucak sizleri tanımak ve burda olmak cidden güzell )
    Hoşgeldin.

Bu sene zamanının ve enerjinin çoğunu gireceğin üniversite sınavı için harca da gerisini sonra düşünürsün, sana tavsiyem.

Şimdiden başarılar dilerim. Tekrardan aramıza hoş geldin...
    Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
    Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• İlk olarak Fethi kaleli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Merabalar arkadaşlar yazın başından beri takip ediyorum en iyi haberleri burdan alıyorum ve taraftar samimiyetide hoşuma gidio yaşım 17 lise sona geçtim çorumluyum istanbulda oturuyorum ve alakam bile yok trabzon şehriyle hayatımda hiç gitmedim ve baya fanatikleştim artık trabzonspora hayranım babamda fanatik trabzonlu eski şampionlukların tamamını görmüş ve banada o genini aktardı sanırım bende iyice fanatikleşmeye başladım ve sırf ts için seneye üni sınavımda ilk tercihim trabzon olucak sizleri tanımak ve burda olmak cidden güzell )

Hoş geldin kardeşim...
      Arafilboylu

Ve mikrofonlarımız Avni Aker'de...

Yorum

• İlk olarak kadriviv tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Selamın aleyküm, anıl, yaş 25... Ardahan'dan makine mühendisi eskilerden )

A.s hoş geldin kardeşim...
        Arafilboylu

Yorum

• İlk olarak SixtyOne_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Hoşgeldin.

Bu sene zamanının ve enerjinin çoğunu gireceğin üniversite sınavı için harca da gerisini sonra düşünürsün, sana tavsiyem.

Şimdiden başarılar dilerim. Tekrardan aramıza hoş geldin...
          Çok teşekkür ederim saolun hoşbuldum şu üniversite sınavını iyi geçirip trabzomu tutturuyum hemen tribünde yerimi alıcam zaten bu anları hep hayal ediyorum

Yorum

• İlk olarak İlker Yazıcıoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Hoş geldin kardeşim...
            Hoşbuldum teşekkürler

Yorum

• Cihan BİLAL

31-05-1994

GIDA MÜHENDİSİYİM

ARAKLI'LIYIM SAKARYA'DA YAŞIYORUM

TÜRK HAVA YOLLARIN'DA ÇALIŞIYORUM..
              En son İlker Yazıcıoğlu tarafından düzenlendi; 09.09.2016, 17:03.

Yorum

• Hoşgeldiniz arkadaşlar
                sakin olun...

Yorum

• selam abiler, ben geldim. Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi'nden, Lefkoşa'dan sevgiler....

Yorum

• [MENTION=51266]architect[/MENTION] Hoşgeldin sefalar getirdin
                    BordoMavi.Net - Erzurum - Ankara - Çanakkale - Trabzon

Yorum

• İlk olarak architect tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      selam abiler, ben geldim. Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi'nden, Lefkoşa'dan sevgiler....
                      Haspolata sevgiler saygılar... Birşey lazım olursa dostlar mevcut orda haber ver yeter... ya da BENİ BUL
                      Yok, öyle umutları yitirip, karanlıklara savrulmak;
                      Unutma aynı gökyüzü altında,bir direniştir yaşamak..
                      Nazım Hikmet

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• İlk olarak Yasin Çelebi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Yasin Çelebi Pizza firmasında yöneticilik yapıyorum. Ordu ili doğumlu İstanbul'da yaşıyorum 34 yaşındayım.
                        2010 dan bu yana forma üyeyim. Bu yıllar içinde çok karşılaştık. Güzel anılar yaşadık... forma tamamen katılmayı kararlaştırdım. Herkes beni (Alp+1)'in +1 olarak tanırsınız.. bu aileden olmak gerçekten gurur verici. Çünkü hiç bir zaman ayrı gayrı yapılmadı. Uzun zaman görüşmesek bile sanki dün ayrilmis gibiyiz..
                        Herkese selamlar.. iyi formlar arkadaşlar
                        Hangi Pizza Hani nerde ??? Aktif olarak mekanda olmak istiyorum ))
                        Yok, öyle umutları yitirip, karanlıklara savrulmak;
                        Unutma aynı gökyüzü altında,bir direniştir yaşamak..
                        Nazım Hikmet

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• İlk olarak bllchnn tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Cihan BİLAL

31-05-1994

GIDA MÜHENDİSİYİM

ARAKLI'LIYIM SAKARYA'DA YAŞIYORUM

TÜRK HAVA YOLLARIN'DA ÇALIŞIYORUM..
                          Hoşgeldin kardeşim. Ne olarak çalışıyorsun THY'de? Hangi birimde yani.

İlk olarak architect tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          selam abiler, ben geldim. Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi'nden, Lefkoşa'dan sevgiler....
                          Selamlar Kıbrıs'a. Sıcaktır oralar hala
                          BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

• Herkese Hayırlı Günler
                            Ben Ferhat Bursa Gemlik yaşıyorum. Memleket Şalpazarı Trabzon. Karadeniz Teknik Üniversitesi'n de öğrenciyim. Yomra Kanuni Erkek Öğrenci Yurdun da kalıyorum....

Yorum

• İlk olarak ferhatcmz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Herkese Hayırlı Günler
                              Ben Ferhat Bursa Gemlik yaşıyorum. Memleket Şalpazarı Trabzon. Karadeniz Teknik Üniversitesi'n de öğrenciyim. Yomra Kanuni Erkek Öğrenci Yurdun da kalıyorum....
                              Aktif olduğunuz vakitlerin fazla olması dileğiyle. Hoş geldiniz.
                              www.x.com/zykmda

Yorum

• Hoş geldiniz arkadaşlar...
                                Arafilboylu

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X