Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

BMN Tanışma Başlığı | Yeni Üyeler Buraya!

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Selam olsun renktaşlar. Adım soyadım Mehmet Eren Kurşun (Nuhoğlu). İstanbul/Kadıköy'de ikamet ediyorum. Memleket Trabzon/Of...
    ''Ben bir müzisyenim, ondan sonra bir Karadenizliyim; ama hepsinin ötesinde ben bir DEVRİMCİYİM! Ve gerçekten doğru bildiğim bir şeyi en azından çok zorlanırsam ortaya koymaktan çekinmem.''

Yorum

• Erol ULUDOĞAN TRABZON OFLUYUM YILIN BİR KISMINI İZMİR ESKİ FOÇA,MARMARİSTE RAKI BALIK YAPIYORUM BİR KISMINIDA TÜRKİYE VE YURT DIŞINDA GEÇİRİYORUM İŞLETME MEZUNUYUM PARA OLDUKÇA YİYORUM OLMADIMI ŞİKEBAHÇELİ RECEPE İSYAN EDİYORUM TRABZONSPORU EVLADIM GİBİ TANRIYA TAPAR GİBİ SEVİYORUM

Yorum

• adım soyadım mechul...

neden biliyormusunuz?

çünki meçhuldeyim.
        hayatımı en azından bunca senesini terk ettim kalktım istanbul derya kuyusuna düştüm
        yusuf gibi kuyunun dibinde öylece bekliyorum.
        çok değişik rüyalalar görüyorum bu aralar
        ama anlatacak kimse yok tabirini yapacak kimsecikler yok etrafımda
        artık bende bu kuyudayım
        içimde bir züleyha aşkı yok ama
        tüm ruhuma işlemiş bir şehrin ve o şehri baştan aşşağı saran iki rengin aşkı var içimde.
        kuyuda da olsak cennete gitsek o aşk hep olacak içimde...

Yorum

• hilmi güler. uzun zamandır bordo mavi net üyeliğim var lakin aktif olarak kullanmaya yeni başladım. benim de yazacaklarım var herkese selam olsun

Yorum

• Hoşgeldin Hilmi
            BordoMavi.Net - Erzurum - Ankara - Çanakkale - Trabzon

Yorum

• tanisma

Merhabalar!(klaviyem ingilizce)
              Gulzar Chynalieva, IU Ayakkabi tasarim okuyorum.2010 itibaren TRABZONSPOR taraftariyim, 2011 den Istanbulda oturuyorum. Bugune kadar sadece Istanbuldaki maclara gittim, ve ilk maca giderken sabaha kadar uyumadim....

Yorum

• Hepiniz hoşgeldiniz
                Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                Ayağa KALK!

Yorum

• Hoşgeldiniz arkadaslar

Ankara'ya gelen olursa bekleriz

Yorum

• Akyazının adına YAVUZ SULTAN SELİM yakışır

İlk olarak Emorfo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Yeni site ve forumla tekrar beraberiz.

Herkes bu baslikta kendini tanitsin.
                    Bu topicte sadece kendinizi tanitiniz. Konu disicevap yazmayiniz.
                    Beyler ben Yusuf 89'luyum Avrupanın ismini hala unutamadığı, "doğudaki savaşları bitince bize yönelecek" diye tir tir titrediği BÜYÜK İMPARATORUN İSMİ YAKIŞIR..

TUĞRABOZAN (Trabzon) şehrimizde yetişen gelmiş geçmiş ve bence birdaha gelmeyecek ENBÜYÜK lider YAVUZ SULTAN SELİMİN ismi yakışır...

-Bu büyük şahsiyet sizlerinde malumu; TABZONUMUZUN tarihindeki EN BÜYÜK isimidir.
                    -49 yıllık ömrünün baharı olan tam 29 koca yıl Trabzon şehrine Şehzade Selim sıfatıyla SANCAKBEY'liği yapmıştır..
                    -29 Yıllık şehzadeliğinde Trabzonlu yiğitleriyle zaferden zafere koşmuştur.
                    -TRABZON çevresinde başta gürcistan olmak üzre nice fetihlere mazhar olmuş Şehzade Selim!!!
                    -Ve 29 yılın sonunda meşhur ifadeyle ; 8 yıllık saltanatına 80 yılı sığdırmıştır koca sultan.(Trabzondaki deneyim ve tecrubelerle)
                    -Şehr-i istanbula Kutsal Emanetleri (peygamber kılıcı, Hırka-ı şerif vs.) getirerek BİZE EMANET etmiştir.
                    -İlk Türk islam halifesi olmuştur..

BEYLER BU LİSTE UZAAAR GİDER.. BİZE YAKIŞAN ATALARIMIZLA SAVAŞIP KAN DÖKEN SULTANIMIZIN İSMİNİ TRABZONUMUZUN EN BÜYÜK PROJESİNE KAZANDIRMAKTIR.

Bu cihana İMPARATORLUK etmiş büyük insanın ismi sahte 'imparator'luklarıyla reklam yapanlardan çok daha fazla tanıtır TRABZONSPORU DÜNYAYA...

Avrupada maç kazandıkça ŞANI YAYILACAK TRABZONUMUZUN. Düşünsenize Yavuz Sultan Selim Spor Kompleksinde Barcelona-TrabzonSpor maçı İspanyada anons ediliyor... Muhteşem bir reklam..

Yorum

• Merhaba,
                      23 marttan beri Ofluyum haliyle TS´liyim. Istanbul´da yaşıyorum burda maç olsa da gitsek diyorum 😊

Yorum

• Hoş geldiniz.

Aktif olun forumda arkadaşlar.....

Taze kanlar iyidir....

SIkı dostluklar kurarsınız burada.....
                        Arafilboylu

Ve mikrofonlarımız Avni Aker'de...

Yorum

• Furkan ÖZTÜRK

Yaş 20

Trabzon\Çaykara\Uzungöl

KTÜ Yazılım Mühendisliği 2.sınıf Öğrencisiyim...
                          En son Berat Akçay tarafından düzenlendi; 14.10.2014, 00:48.

Yorum

• Hoşgeldin Furkan

Yorum

• İlk olarak m.furkanozturkk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Furkan ÖZTÜRK

Yaş 20

Trabzon\Çaykara\Uzungöl

KTÜ Yazılım Mühendisliği 2.sınıf Öğrencisiyim...
                              Hoşgeldin kardeşim...

KTÜ'de yazılım mühendisliği olduğunu bilmiyordum...

Benden söylemesi bölümünün kıymetini iyi bil.....

Acayip kariyer yaparsın.....
                              Arafilboylu

Ve mikrofonlarımız Avni Aker'de...

Yorum

• Ynt: BMN Tanışma Başlığı | Yeni Üyeler Buraya!

İlk olarak ilker tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Hoşgeldin kardeşim...

KTÜ'de yazılım mühendisliği olduğunu bilmiyordum...

Benden söylemesi bölümünün kıymetini iyi bil.....

Acayip kariyer yaparsın.....
                                Abi ilk yönetim hatanı yaptın galiba mesajı arkadaşın mesajının içine yazdın hehe
                                # Fırtınam bu yolda hep seninle !

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X