Selam olsun renktaşlar. Adım soyadım Mehmet Eren Kurşun (Nuhoğlu). İstanbul/Kadıköy'de ikamet ediyorum. Memleket Trabzon/Of...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
BMN Tanışma Başlığı | Yeni Üyeler Buraya!
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
adım soyadım mechul...
neden biliyormusunuz?
çünki meçhuldeyim.
hayatımı en azından bunca senesini terk ettim kalktım istanbul derya kuyusuna düştüm
yusuf gibi kuyunun dibinde öylece bekliyorum.
çok değişik rüyalalar görüyorum bu aralar
ama anlatacak kimse yok tabirini yapacak kimsecikler yok etrafımda
artık bende bu kuyudayım
içimde bir züleyha aşkı yok ama
tüm ruhuma işlemiş bir şehrin ve o şehri baştan aşşağı saran iki rengin aşkı var içimde.
kuyuda da olsak cennete gitsek o aşk hep olacak içimde...
Yorum
-
tanisma
Merhabalar!(klaviyem ingilizce)
Gulzar Chynalieva, IU Ayakkabi tasarim okuyorum.2010 itibaren TRABZONSPOR taraftariyim, 2011 den Istanbulda oturuyorum. Bugune kadar sadece Istanbuldaki maclara gittim, ve ilk maca giderken sabaha kadar uyumadim....
Yorum
-
Hepiniz hoşgeldinizForum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
Akyazının adına YAVUZ SULTAN SELİM yakışır
İlk olarak Emorfo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYeni site ve forumla tekrar beraberiz.
Herkes bu baslikta kendini tanitsin.
Bu topicte sadece kendinizi tanitiniz. Konu disicevap yazmayiniz.
TUĞRABOZAN (Trabzon) şehrimizde yetişen gelmiş geçmiş ve bence birdaha gelmeyecek ENBÜYÜK lider YAVUZ SULTAN SELİMİN ismi yakışır...
-Bu büyük şahsiyet sizlerinde malumu; TABZONUMUZUN tarihindeki EN BÜYÜK isimidir.
-49 yıllık ömrünün baharı olan tam 29 koca yıl Trabzon şehrine Şehzade Selim sıfatıyla SANCAKBEY'liği yapmıştır..
-29 Yıllık şehzadeliğinde Trabzonlu yiğitleriyle zaferden zafere koşmuştur.
-TRABZON çevresinde başta gürcistan olmak üzre nice fetihlere mazhar olmuş Şehzade Selim!!!
-Ve 29 yılın sonunda meşhur ifadeyle ; 8 yıllık saltanatına 80 yılı sığdırmıştır koca sultan.(Trabzondaki deneyim ve tecrubelerle)
-Şehr-i istanbula Kutsal Emanetleri (peygamber kılıcı, Hırka-ı şerif vs.) getirerek BİZE EMANET etmiştir.
-İlk Türk islam halifesi olmuştur..
BEYLER BU LİSTE UZAAAR GİDER.. BİZE YAKIŞAN ATALARIMIZLA SAVAŞIP KAN DÖKEN SULTANIMIZIN İSMİNİ TRABZONUMUZUN EN BÜYÜK PROJESİNE KAZANDIRMAKTIR.
Bu cihana İMPARATORLUK etmiş büyük insanın ismi sahte 'imparator'luklarıyla reklam yapanlardan çok daha fazla tanıtır TRABZONSPORU DÜNYAYA...
Avrupada maç kazandıkça ŞANI YAYILACAK TRABZONUMUZUN. Düşünsenize Yavuz Sultan Selim Spor Kompleksinde Barcelona-TrabzonSpor maçı İspanyada anons ediliyor... Muhteşem bir reklam..
Yorum
-
Furkan ÖZTÜRK
Yaş 20
Trabzon\Çaykara\Uzungöl
KTÜ Yazılım Mühendisliği 2.sınıf Öğrencisiyim...En son Berat Akçay tarafından düzenlendi; 14.10.2014, 00:48.
Yorum
-
İlk olarak m.furkanozturkk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFurkan ÖZTÜRK
Yaş 20
Trabzon\Çaykara\Uzungöl
KTÜ Yazılım Mühendisliği 2.sınıf Öğrencisiyim...
KTÜ'de yazılım mühendisliği olduğunu bilmiyordum...
Benden söylemesi bölümünün kıymetini iyi bil.....
Acayip kariyer yaparsın.....Arafilboylu
Ve mikrofonlarımız Avni Aker'de...
Yorum
-
Ynt: BMN Tanışma Başlığı | Yeni Üyeler Buraya!
İlk olarak ilker tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHoşgeldin kardeşim...
KTÜ'de yazılım mühendisliği olduğunu bilmiyordum...
Benden söylemesi bölümünün kıymetini iyi bil.....
Acayip kariyer yaparsın.....# Fırtınam bu yolda hep seninle !
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum