Adım Salih, İstanbul'da yaşıyorum. Trabzonspor ile 6 yaşımda tanıştım, odur budur sevdalıyım...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
BMN Tanışma Başlığı | Yeni Üyeler Buraya!
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
İyi Günler.Adım Serdar SATAN. 25 yaşındayım. Gemi İnşaatı ve Gemi Makinaları Mühendisiyim. İkametgah Trabzon/Vakfıkebir-İstanbul.Her Trabzonspor maçında iddaa da karşı takıma oynamak, oturduğum yeri değişmek, kapıdan girip çıkmak gibi totemler yaparım. Her gece yatmadan Trabzonsporum için dua eder, Fenerbahce içinde küfür ederim.-----Everything we've ever done or will do ,we're gonna do over and over and over again.-----
https://twitter.com/serdarstan
Yorum
-
Fatih akyuz istanbul dogumluyum . Uyum sagladigim insanlar arkadas cevrem trabzonsporlulardan olusur benim secimim degil bu tamamen spontane gelisiyor. Trabzonspor takim degil cunki bir kimlik.o takimi tutanlar farkli cunku durusu kulturu dogrulugu durustluguyle ve tabi asaleti
Yorum
-
* Hoşgeldiniz arkadaşlar,bakın burası sadece bir forum değil. Artık Türkiyenin her ilinde bir arkadaşım var, Bmn saysesinde sizin gibi düşünen insnalarıda canlı kanlı tanıyorsunuzTrabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !....................................................................................................TERTEMİZ82
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum